úterý 19. srpna 2014

Matné laky od dekorativní kosmetiky MOJE - odstín 02, 03


Ahoj všem,

v dnešním článku Vám ukážu v akci matné laky od dekorativní kosmetiky MOJE. Se značkou MOJE, mám skvělou zkušenost. Myslím si, že stojí za to kosmetiku vyzkoušet a věřím, že budete překvapeni. A ceny nejsou vůbec vysoké ba naopak jsem byla překvapená cenou, jelikož kvalita je velká. Koho by zaujala kosmetika MOJE, mrkněte na jejich přehledné stránky SEM. Děkuji své kamarádce, že mi byla modelkou ve formě jejich nádherně dlohých nehtů - trošku závidím, ale jsou to jen nehty :D :D.A také děkuji kamarádovi, který vše fotil - pohodička :D Jdeme na to!

Laky v akci

Kamarádka má delší nehty než já a tak jsem ji nechala testovat. Také jsem laky otestovala, ale nehty jsem si musela zkrátit a tak byla mojí obětí, jelikož má krásně dlouhé nehty. Líbil se mi i nápad použít glitrový lak. A celkově si myslím, že je to super inspirace.

Všechny použité laky


Detailní fotky laků

Jak jsem psala výše jsem moc spokojená s kosmetikou MOJE a to platí i tu těchto matných laků. Růžový odstín je číslo 03 a zelený je číslo 02. Líbí se mi i obal laků, který není přeplácaný - v jednoduchosti je krása. Plochý štěteček umožňuje přesnou a snadnou aplikaci. Laky rychle zasychají a kryjou skvěle. Zanechávají opravdu matný efekt! Výdrží tak 3-4 dny. Laky teď mají v akci za 40,- Kč. Jinak je seženete za 50,-Kč. Jsem s nimi spokojená a doporučuji vyzkoušet.

 Nosíte rádi matné laky nebo máte raději klasiku? Zaujal Vás některý odstín? 

Krásný den přeje Kyrkys

5 komentářů:

  1. Oba dva odstíny jsou nádherné, líbí se mi moc. Já mám asi raději matné odstíny, laky, přijde mi to zajímavější:)

    OdpovědětVymazat
  2. to sú ale krásne farbičky ♥ naozaj nádherné :) nevedela by som si vybrať, ktorou si nalakujem, tak by som to skombinovala asi ako ty :)

    OdpovědětVymazat