středa 10. září 2014

Bione ► ► ► Zklidňující odličovací pleťové tonikum

 
Ahoj sluníčka,
 
omlouvám se, že dlouho nebyl článek. Bohužel jsem byla nemocná. Ještě trošku jsem nachlazená, takže jsem neměla opravdu žádnou náladu psát ani natáčet video.

Dneska jsem si připravila recenzi na tonikum od značky Bione. Víte moc dobře, že kosmetiku Bione mám ráda. Ještě jsem nenašla výrobek, který by mi nevyhovoval. Bione je česká, přírodní kosmetika.

 
Jedná se o tonikum z řady Bio Cannabis:

  • Řada je určena pro normální, suchou, citlivou až problematickou pleť.
  • Produkty obsahují nejen konopný olej, ale i extrakt z celé zelené rostliny. Tím dodává kosmetice unikátnost a spotřebiteli maximum cenných látek z této vyjímečné rostliny. Vedle nenasycených mastných kyselin, fytosterolů a fosfolipidů dodává i řadu antioxidantů, biominerálů, vitamínů, karotenoidů a chlorofylů.
  • Produkty vykazují protizánětlivé, antibakteriální, protialergické a regenerační vlastnosti. Pozitivně působí na různé dermatitidy, atopický ekzém, lupénku, akné i opary. Mají uklidňující a zvláčňující účinky. Chrání pokožku před vysoušením a praskáním. Jsou doplněny o vitamín B8 - inositol, vitamín "mládí a zdraví" s výbornými anitoxidačními a biostimulačními účinky.
  • Karnosin brání glykaci bílkovin, a tím udržuje pokožku "stále mladou".
  • Bambucké máslo s přírodními UV filtry, cenný mandlový, růžový a makadamiový olej, panthenol, allantoin, glycerin, vitamín E a regenerační a protivráskový oleoamin zajišťují dokonalou hydrataci pleti. 
  • Pravidelným používáním těchto produktů bude pleť vláčná, napnutá, s hedvábným leskem.
  • Vyrobeno na bázi lipofilní akrylátové matrice. Tím je oproti jiným dosaženo minimalizace dráždivých neionogenních emulgátorů.
  • Produkty s lehkou "zelenou" hypoalergenní parfemací.  
  • Produkty neobsahují žádná chemická barviva (bez parabenů, silikonů, SLS a SLES.

  • Tohle všechno zní skvěle. Jaký opravdu je?
     
    Myslím, že jsem ho pořídila v Globusu a stál do 60,- Kč. Obsah tonika je 255 ml. Tenkrát jsem měla tonikum z řady Aloe Vera a byla jsem s ním moc spokojená a tak jsem neváhala a pořídila další produkt. Tonikum voní svěže a obsahuje alkohol, tudíž je cítit v parfemaci. Pleť mám sušší a navíc plnou pupínků. Tonikum mi pleť nevysušovala, nepodráždilo, nezhoršilo. Pro někoho, kdo má pleť hodně suchou a citlivou ho nedoporučuji, mohlo by mu pleť podráždit. Používala jsem ho ráno a večer. Musím uznat, že se mi pleť zlepšila, zmírnil se mi výskyt černých teček. Skvěle čistí pleť. Celkově jsem moc spokojená.
     



     
    Máte zkušenosti s kosmetikou Bione?
     
    ♥ Mějte se krásně. Vaše Kyrkys ♥

    1 komentář: