pátek 7. listopadu 2014

♥♥ Dnešní radost - balíček z Avonu ♥♥



Ahoj všem. Dnešní článek bude o mé dnešní radosti aneb přišel mi balíček z Avonu. Já osobně Avon i Oriflame moc nemusím. Jednou jsem si z Avonu koupila pleťovou kosmetiku a byla to katastrofa, všude na tvářích alergická reakce, červená jako rajče. Takže jsem se poučila, abych si žádnou pečující kosmetiku na pleť nekoupila. Jdeme na to!

Co se v tašce ukrývá?

Krycí make-up Ideal Flawless SPF 15




Jeho popis:
• zdůrazní přirozený tón pleti 
• poskytuje vysoké krytí 
• kryje nedokonalosti a akné 
• obnovuje texturu pleti
Účinky: 
S technologií Opti Light a Invisiblend s obsahem pigmentů v různých tvarech a velikostech, které přirozeně odráží světlo z každého úhlu a dodávají dokonale přirozené krytí. Poskytuje ochranu před slunečním zářením. Vhodné pro všechny typy pleti. Dermatologicky testováno. Neucpává póry.
Použití: 
Naneste malé množství make-upu na pleť za pomoci houbičky, štětce nebo prstů a rovnoměrně rozetřete. Pečlivě make-up rozetřete zejména v oblasti vlasové linie, dolní čelisti krku a brady, aby nedošlo k "efektu masky".
Make-up jsem si koupila díky Pixiwoo, která ho doporučovala. Takže jsem neváhala a když mi moje skvělá sousedka donesla katalog byl dokonce v akci za 199,- Kč. Celkově se mi líbí i skleněné balení a odstíny mám nejsvětlejší Ivory a opravdu si myslím, že mi bude sedět. Navíc příjemně voní a vypadá to, že bude mít velkou krycí schopnost. Těším se až ho vyzkouším. 

Treselle EDP - bez rozprašovače




Její popis:
Květinová kategoriehlavní složky: tuberóza, lotos, orchidej. Okouzlující květinová vůně kombinuje v horních složkách tóny pepře a lékořice s tóny tuberózy, lotosu a růže v jejím srdci. Spodní tóny ukrývají akordy mošusu, tygří orchideje a kosatce.30 ml flakon bez rozprašovače. Naneste vůni na konečky vašich prstů a vmasírujte na zápěstí a další pulzní body jako např. krk.

Štětec na nehty







Štětec má z jedné strany štětiny a z druhé razítko na těčky. Takže se těším až mi nehty dorostou a já je budu moc ozdobit. Štětec vypadá, že je bytelný takže se na něj těším. 

Summer White Sunset

 
Její popis: 
Kategorie: květinově-orientální
Hlavní složky: růžový pepř, svěží lotos, jemné březové dřevo
Vůně hřejivá a uklidňující jako jemné paprsky zapadajícího slunce s tóny jemného růžového pepře, svěžího lotosu a krémových březových dřevin.
Čekala jsem, že vůně bude vonět intenzivněji, ale moc ji necítím. Uvidím, jak se bude tvářit při pravidelném používání. 

Dárek k nákupu


Jako dárek jsem dostala deodorant a vzoreček parfému. Obojí moc krásně voní.

Jak vidíte kosmetiku Avon Vy? Máte oblíbené výrobky? Budu ráda za Vaše komentáře.

Mějte se krásně. Vaše Kyrkys

7 komentářů:

  1. Na Avon a Oriflame jsem frcela v 16 ti letech a vubec netusim, zda to bylo kvalitni, asi spise ne.. Ted uz jsou na to s kvalitou jiste lepe, jinak by v tom mnozstvi konkurence nemohli fungovat, si myslim.. Hmm ty budes vonet:))

    OdpovědětVymazat
  2. Mně osobně připadá Avon lepší než Oriflame a na jejich SuperShock řasenku nedám dopustit. Jinak mě ale nic nenalákalo takovým stylem, abych si to objednávala, ten způsob mi prostě nesedí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Klárko moc pěkný nákup. Já si taky občas něco z Avonu pořídím jelikož ségra je Avon lady naposledy jsem si od ní brala dvě řasenky Super Shock černou a fialovou a jsou
    super, balzám na rty s magnolií a vitamínem E dva laky gel finish, bázi pod oční stíny a vůni Scent Essence sparkly citrus která pěkně voní po citrusech a je super na léto.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám Avon rada na dekorativnu kozmetiku, mám ho radšej ako Oriflame, z ktorého kupujem len občas tie hojivé vajíčka(balzamy :D), z Avonu mám niekolko produktov, ktore mám rada :) Ten makeup sa mi velmi páči, myslim že Avon stupa kvalitou hore..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Veronika Kamrlová: :D :D Moc dobře tě chápu :D

    ilovemakeup: Jo potřebuji vonět, když se nekoupu :D

    Anežka: Na řasenku se taky chystám až teda vypotřebuji všechny, co teď mám.

    E. Svobodová: No pěkný nákup :-)

    xoxopatty: Jejich hojivé vajíčko jsem měla a bylo super.

    Holky moje, make-up jsem dneska zkoušela a je to hrozné!! Bude negativní recenze! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nad tou vůní Tressele jsem uvažovala;)Má rozkošné balení a je levná, ale rozprašovač by mi u ní asi chyběl.

    OdpovědětVymazat
  7. Katherine S: Jdi do ní, voní krásně :P

    OdpovědětVymazat