úterý 30. srpna 2016

Pleva - Pleťový krém s kapkou včelího jedu


Ahoj!

Já jsem dnes nějaká živá. Uklidila jsem skoro celý byt a ještě mám náladu psát recenzi na tenhle skvělý krém na pleť. A to mě ještě čeká práce. Ještě mi zbývá vyžehlit, ale na to opravdu nemám náladu a ani moc času :D 

Když mi kosmetická firma Pleva nabídla jejich krém na vyzkoušení, neváhala jsem. Byla jsem zvědavá, jaké účinky bude mít, jak bude vonět apod. 

Ještě než začnu se samotnou recenzi, chci Vás seznámit s kosmetikou Pleva. Jedná se českou kosmetickou firmu, která zpracovává včelí jed a specializuje se na zpracování včelích produktů (med, mateří kašička, pyl, propolis a včelí jed). Firma se pyšní také nejširším sortimentem včelích produktů. Celkem 69 výrobků včetně bylinných polštářků a medů. Jako u každé kosmetické firmy, cílem kosmetické firmy jsou především spokojení zákazníci.

Co je včelí jed? 
Občas nazývaný apisin nebo apitoxin. Má zásadní vliv na zvláčnění a oživení pleti. Neméně důležitou vlastností je také protizánětlivý účinek, díky kterému se krém hodí při péči o problematickou pleť. Já jsem se bála, abych neměla nějakou vyrážku, ale nakonec jsem nadšená! Pojďme na recenzi ↓↓↓ 


Nemohla jsem se dočkat až mi krém přijde, docházel mi můj domácí krém a tak jsem ráda, že mě firma oslovila a mohla jsem pro Vás krém otestovat. Co se týká balení je jednoduché a hlavně s pumpičkou, což oceňuji. Krém jsem testovala skoro tři měsíce a už jsem ho spotřebovala a začala jsem používat krémy od kosmetiky Nivea a to je katastrofa → Pleť plná pupínků, zanesené póry a to mi tenkrát Nivea vyhovovala. Za necelý měsíc jsem pozorovala na své pleti změny! Celkově byla pleť hydratovaná a časem i zpevněná. Krém obsahuje aminokyseliny, které podporují tvorbu kolagenu. Mám vrásky na čele, které jsou vidět i pod některými make-upy, ale tenhle krém mi je trošku minimalizoval. Krém není mastný, ale přitom krásně hydratuje a zmizely mi šupinky. Pleť jsem měla po krému krásně hladkou, jemnou a hlavně hydratovanou! Dokonce se mi přestaly vytvářet pupínky! Navíc neucpává póry. Doporučila bych ho klidně na suchou, citlivou pokožku i na smíšenou se sklonem k lehkému akné. 


Miluji krémy s pumpičkou, jelikož si do krému nezanášíte bakterie a je to celkově krásný obal. 


Konzistence krému je velmi lehká. Krém se rychle vstřebává a zanechává pokožku jemnou a hydratovanou po delším používání nemám konečně šupinky na pleti! Bohužel jedno mínus krém dostane a to je parfemace, která mi tedy nesedí a přijde mi intenzivní. 

Za sebe krém doporučuji! K sehnání ZDE. 

Dejte mi vědět, jestli krém vyzkoušíte nebo mi napište, jaké s ním máte zkušenosti Vy. Budu ráda za komentáře ♥ Jaký je Váš oblíbený krém?

Krásný den Kyrkys ♥

1 komentář: