úterý 9. února 2016

Dulcia BIO růžová voda + Mylo hydratační sérum na suchou a citlivou pleť


Ahoj lidičky. 

I když si kosmetiku vyrábím sama, nebyla bych to já, kdybych nenašla přírodní kosmetiku, která je té mé domácí dost podobná. Kdybych měla doporučit nějakou kosmetiku, určitě doporučuji mrknou na stránky krasnakazdyden.cz Doporučuji eshop především těm lidem, co nechtějí kosmetiku vyrábět doma. Opravdu složením je podobná té mé domácí kosmetice, což velice oceňuji! 

Od kosmetiky Dulcia jsem vyzkoušela šlehané tělové máslo, pleťový krém a jako poslední regenerační krém na ruce pro recenzi mrkněte SEM.  Kosmetika Dulcia natural je poctivá, živá kosmetika vyráběná na Slovensku. Ten rozdíl určitě pocítíte sami. Dulcia natural je přírodní kosmetika založena na bázi rostlinných a bylinných extraktů, čistých esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Tyto dary přírody jsou využívány, aby byly Vaším každodenním zdrojem krásy, harmonie a potěšení. Od této značky nenajdete stovky produktů, neustále je však sortiment doplňován a to na základě potřeb zákazníků. 

Za značkou Mylo stojí paní Barbora ze Slovenska. Mýdla začala vyrábět v roce 2013, kdy jí kamarádka darovala knihu o výrobě mýdel postupem, kterým to kdysi dělaly naše babičky. Tato kniha jí tak uchvátila, že začala vyrábět nejen mýdla, ale později také všechnu kosmetiku. Postupně zjistila, že jí pomáhá víc, než jakákoli jiná koupená v lékarně. Předtím byla zvyklá mít doma zásobu všech možných přípravků na pleť a tělo, ale postupem času pochopila, že pleti stačí málo, aby vypadala zdravěJejí vášeň pro vymýšlení a míchání nových produktů jí posunula až k vytvoření této značky. Najdete zde kosmetiku pro celou rodinu i pro vašeho čtyřnohého miláčkaKaždý výrobek je do detailu promyšelný. Na začátku je paní Barborou vytvořena receptura, kterou testuje až do té doby, dokud není úplně dokonalá. Potom navrhne a ručně vyrobí obal s ohledem na ekologii. Důraz klade na celkový dojem z produktu, měl by měl očarovat a být požitkem pro vaše smysly. 


Dnes se společně podíváme na dva produkty

Dulcia BIO růžová voda

Růžová voda je vodní destilát (hydrolát) z čerstvých lupenů růže damascénské. Obsahuje těkavé a vonné látky z růží, které jsou rozpustné ve vodě. Pro své výrazné antibakteriální účinky se růžová voda nemusí stabilizovat žádnými konzervačními látkami, přesto, že je to čistý vodný roztok bez alkoholu. Růžová voda Dulcia natural je vyrobena v BIO kvalitě. 

Naprosto perfektní věc! Líbí se mi praktické balení ve spreji. Obal určitě využiji na svojí domácí kosmetiku. Vodu mám skoro vypotřebovanou. Používám ji jako pleťovou vodu, před aplikací přírodních olejíčků, vždy touhle růžovou vodou pleť navlhčím a pak teprve aplikuji olej, který se pak lépe vsákne do pleti. Takový menší tip na závěr, pokud trpíte na otoky kolem očí, dejte vodu do lednice a pak aplikujte na tamponek a přitisknete na oči, nechte působit pár minut a sami uvidíte, že se otoky zmírní. 
Celkově si myslím, že voda nádherně voní, skvěle pleť vyčistí, jestli nepoužijete make-up, ale na odlíčení make-upu používám svůj dvoufázový odličovač ZDE najdete návod, jak si ho vyrobit doma. Troufám si říct, že je použitelná na všechny typy pleti, ale především na citlivou a suchou. Kontroluje optimální pH pokožky, stimuluje a urychluje regenerační procesy a má protizánětlivé účinky při akné a nadměrném slunění. Určitě se mi bude hodit i v létě na osvěžení pleti. Naprostá spokojenost. K sehnání ZDE. 

Mylo hydratační sérum na suchou a citlivou pleť


Hlavní složkou séra je olivový skvalan (ten se získává z oliv. Tento botanický lipid je identický s lipidy lidské pokožky a je právem nazývaný "přírodní facelift". Jeho cenné lipidy jsou natolik kompatibilní s naší pokožkou, že je bezpečný a vhodný pro každý typ pleti. V naší pleti je skvalan obsažen přirozeně, ovšem s rostoucím věkem jeho množství klesá. Proto je mladá pleť napnutá a starší nikoliv. Předpokládá se, že tento pokles množství skvalenu v pleti má za následek projevy stárnutí pleti - vrásky, suchá a tenká pleť. 

Jako další v složení najdeme:
 SEZAMOVÝ OLEJ** - OLIVOVÝ SKVALAN - ARGANOVÝ OLEJ** - KUKUJOVÝ OLEJ - JOJOBOVÝ OLEJ - VITAMÍN E - ESENCIÁLNÍ OLEJ RŮŽOVÉ DŘEVO - ESENCIÁLNÍ OLEJ RŮŽE - ESENCIÁLNÍ OLEJ MYRHA - ESENCIÁLNÍ OLEJ KADIDLO
Pleťové sérum má skvělé a nádherné balení, které obsahuje kapátko, což je praktické a rychlé při používání séra. Nádherně voní i když pro někoho může vonět nepříjemně. Navíc si vybere každý typ pleti. Já sérum používám v kombinaci s mým pleťovým krémem, který si vyrábím sama, návod najdete ZDE.  Nanáším ho na pleť ráno i večer, jak se mi chce. Vždy ho používám na navlhčenou pleť, sranda je, že na navlhčení používám zrovna růžovou vodu od Dulcii. Vždy sérum rozetřu v rukách a aplikuji "ťupkáním" na pleť, tím se rychleji vstřebá a prokrví se pleť. Ráno mi pleť přijde hydratovaná, jako by dostala, co ji dlouho chybělo. Pleť se mi zlepšila, ale nevím, jestli to je tímhle sérem. Poslední dobou používám jen přírodní kosmetiku a kosmetiku, kterou si vyrábím sama doma. Další skvělá zpráva je, že se na něj dobře aplikuje make-up. Opravdu jsem moc spokojená se sérem a doporučuji vyzkoušet ♥♥ 
Séra seženete ZDE. 

Oba produkty doporučuji vyzkoušet. Jsem s nimi spokojená. Až mi dojdou mám zálusk na další objednávku ze stránky :-D To zase moje peněženka bude trpět anorexií :-D Zaujal Vás aspoň jeden výrobek? Napište mi do komentářů Vaše názory ♥♥

Krásný zbytek den 

11 komentářů:

  1. Krásné produkty, růžovou vodu ti vyloženě závidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přírodní kosmetiku mám moc ráda. Zaujaly mě oba výrobky. Vypadá to, že moje příští objednávka bude obrovská. Láká mě vyzkoušet spousty věcí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Růžovou vodu od této značky jsem neměla, ale už jsem zkoušela Nobilis Tilia, Saloos a Purity Vision a nejlepší mi připadá Purity Vision :). Tak třeba někdy zkusím i tuto, uvidíme... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sérum se mi líbí, ale momentálně používám už delší dobu pleťový olej od L'Oréalu a jsem z něj nadšená, tak se mi nechce experimentovat :). Protože po tomto oleji se mi pleť brutálně zlepšila a to takovým způsobem, jako po žádném jiném přírodním oleji, tento je prostě top, mám teď pleť uplně nádhernou a měla jsem ji v opravdu špatném stavu... Růžovou vodu tuto neznám, ale jinak používám Purity Vision :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten olejíček od Lorealu - napiš mi prosím složení a jinak na růžovou vodu od Purity Vision se chystám, měla jsem o nich i kokosový olej a spokojená jsem byla :-)

      Vymazat
  5. Serum zrovna testuji zaroven s kremem a mydlem, vse Mylo, a zatim jsem velmi spokojena ;)

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  6. Nad koupí růžové vody už dlouho přemýšlím, ale pořád se nějak nemůžu rozhodnout mezi všemi těmi dostupnými značkami - tahle ale vypadá dobře, tak děkuji za doporučení a recenzi :) Dívala jsem se na ně i tady, ale bohužel ji v nabídce nemají :( Hydratační krém bych asi nevyužila, takže nad jeho koupí ani nepřemýšlím, každopádně má naprosto dokonalý obal :)

    OdpovědětVymazat