pátek 28. června 2013

Aussie Frizz Miracle šampon na vlasy

Krásný pátek všem,
 
dáme si další recenzi na šampon Aussie Frizz Miracle. Šampon od Aussie s výtažky z modrého eukalyptu je určený na rozlítané "mini vlásky", či zelektrizované prameny. Je perfektní na kudrnaté a vlnité vlásky.
 
Šampon jsem si koupila kvůli elektrizujícím vlasům. Určitě to znáte, ráno vstanete, rozčešete vlasy a hrůza je na světe. Vlasy začnou lítat a elektrizovat. Jenže co s tím? Právě vysušené vlasy mají sklon k elektrizaci. Tak jsem chtěla vyzkoušet šampon od Aussie.
 
 A hurá zázrak je na světě!!!
 


 
  
Šampon neobsahuje silikony. Vždy jsem nechala šampon působit alespoň 1-2 minuty. Dobře pění a stačí ho opravdu maličko. I přesto, že jsem majitelka suché pokožky hlavy mi ji nijak nevysušil a nedráždil. Jsem s ním moc spokojená. Uvažuji o další koupi šamponu od Aussie.
 
Bohužel vlasová kosmetika Aussie je v ČR obtížně dostupná a proto Vám doporučuji e-shop mé kamarádky, která má nejlevnější šampony od Aussie na internetu. Odkaz na e-shop ZDE. Šampony Aussie má za 180,- Kč. Až mi šampon dojde, neváhám si objednat další z e-shopu.
 
Máte se šampony od Aussie zkušenost?
 
 Krásný den přeje Kyrkys :-))

4 komentáře:

  1. Aussie kosmetiku je teď možné sehnat v DM drogerii i v ČR.

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmmm.. no já se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším:))) Jen potřebuju být zítra "krásná", tak doufám, že mi neudělá s vlasy něco hrozného:)))

    OdpovědětVymazat