pondělí 24. června 2013

Kosmetická konečná stanice - KVĚTEN, ČERVEN 2013

Krásný den všem,
 
 
dnes si dáme článek na téma spotřebováno. Tento měsíc i předešlí jsem toho vypotřebovala dost. A co jsem vypotřebovala?
 
Pleť
 
 
 
Dermacol kompaktní pudr s reliéfem krajky- Po nanesení vytvoří na pleti sametový matující povrch, jemný na dotek. Obsahuje vitamin E, který má antioxidační účinky. Jeho parfemace mi připomíná vanilku. S pudrem jsem velice spokojená. Cena okolo 90,- Kč.
 
Cien pleťový gel- I přesto, že tento gel stojí jen 40,- Kč. Cena je bezvadná vzhledem ke kvalitě. Jsem s gelem moc spokojená. Pleť nevysušuje. Ale občas mám pocit jemného pnutí. I tak ho moc doporučuji.
 
Lirene micelární voda- zde je recenze  http://kyrkys.blogspot.cz/2013/06/lirene-micelarni-voda_2.html .
 
Garnier pleťová voda pro suchou a citlivou pleť- plánuji podrobnou recenzi.
 
 
 
Intimní partie
 

Cien intimní gel- Je určený pro každodenní péči. Jemně čistí a zachovává přirozenou funkci pokožky. Nevysušuje, neštípe. Pro mě lepší než Chilly gel. Doporučuji vyzkoušet. Pokud by Vám nevyhovoval, dá se použít jako čistící gel na pleť. Cena okolo 50,- Kč.

Chilly intimní gel s přírodním mentholem- Jedním slovem HRŮZA!! Asi někomu může vyhovovat, ale mě pálil což si myslím, že by intimní gel neměl dělat i přesto, že obsahuje menthol. Cena byla okolo 60,- Kč.
 

Tělo



Rexona s vůní květin a černého rybízu- nádherná vůně. A musím uznat, že mi pomáhal při pocení proti nepříjemnému zápachu potu. Vůně mi vydržela celý den. Jsem spokojená. Cena okolo 70,- Kč.

Balea sprchový gel s vůní čokolády a fíků- úžasný sprcháč. Mám další balení. Jsem s ním moc spokojená. Pokožku nevysušuje. Zanechává pokožku jemnou a provoněnou. Cena 25,- Kč.

Balea tělová emulze s kokosem a Tiaré- Lehce se roztírá, rychle se vstřebává. Krásně pokožku po koupeli hydratuje. Cena okolo 60,- Kč.

Nivea Body Milk- Mléko je určené na suchou pokožku. Je hutné, ale krásně mi pokožku vyživý. Hezky voní a pokožka je po něm hebká jako dětská prdelka :D.



Vlasy
 
 
Co se týká vlasů, tak jsem spotřebovala jen sprej na vlasy. Je určen pro citlivou pokožku hlavy a celkem ušel. Ještě nikdy jsem nenašla sprej na vlasy, který by mi zafixoval účes na celý den. Cena okolo 90,- Kč.

 
 Ruce
 
 
A posledním produkt je krém na ruce. Zde je recenze http://kyrkys.blogspot.cz/search/label/P%C3%A9%C4%8De%20o%20ruce
 
 
 A teď jako odměnu se budu ládovat jahodami :-D
 
 
Krásný den přeje Kyrkys :-))



2 komentáře:

  1. Ten intimní gel a peeling od Cienu mě celkem zaujal, musím se podívat do Lídlu, jestli je tam najdu :)

    OdpovědětVymazat