středa 25. června 2014

Dekorativní kosmetika MOJE - tužky na oči, oční linky, tužka na obočí


Ahoj krásky,

dneska si dáme opět recenzi na dekorativní kosmetiku MOJE. Ještě jsem nenašla výrobek se kterým bych nebyla spokojená. Stránky dekorativní kosmetiky najdete ZDE. Na stránkách naleznete výrobky, prodejny, složení, kontakt - v případě otázek na výrobky. V tomhle VIDEU jsem používala tužky a myslím i linky. A vrhneme se na recenzi!

Všechny tužky a linky

Dlouhodržící tužky na oči s vitamínem E

Popis tužek:
Dřevěná, optimálně měkká, dlouhodržící tužka spolehlivě zvýrazní tvar a hloubku očí. S rozmanitou škálou odstínů vytvoříte nejen dokonalé oční linky, ale i okouzlující stínování. Obsahuje vitamín E, který současně pečuje o nejcitlivější partie očních víček. Obsah 5 g. Doporučená cena 39,90 Kč. Dřevěné tužky před ořezáváním vložte na pár minutu do mrazáku, nebo do ledničky. Ořezávejte tužku výhradně kosmetickým ořezávátkem.
 
Můj názor?
Balení je moc krásné. Můžete vybírat z 9 odstínů. Měla jsem možnost vyzkoušet dvě tužky na oči v odstínu 6 - tmavě fialová a 8 - tmavě modrá. Balení tužky je dřevěné a tužka se musí ořezat, což mi nevadí a vždy před ořezáním dám tužku do mrazáku (jako je doporučeno) a až potom ji ořežu. S tužkou se dobře pracuje. Tužky jsou měkké a nemusíte na ni zbytečně tlačit, aby barva byla výrazná. Líčila jsem s nimi linky a šlo to velmi dobře. Nebo jsem ji použila místo stínu, když jsem spěchala a vytvořila jsem si s ní kouřové líčení. S bází vydrží dlouho. Vzhledem k ceně jsou boží! Doporučuji.

Tužka na obočí

Popis tužky na obočí:
Optimální tvrdost a pigmentace tužky umožňuje snadné a přirozené dokreslení požadovaného tvaru obočí. Lze ji snadno použít i pro zvýraznění barevné intenzity celého obočí. Uzávěr je opatřen speciálním kartáčkem, který slouží ke konečné úpravě ladného tvaru oblouku obočí. Obsah je 5g. Doporučená cena 49,90 Kč. Dřevěné tužky před ořezáváním vložte na pár minutu do mrazáku nebo do ledničky. Ořezávejte tužku výhradně kosmetickým ořezávátkem.

Můj názor?
Balení tužky se mi líbí. Na víčku tužky najdete i štěteček s kterým se dá skvěle pročesat obočí. Já mám tužku v odstínu číslo 2, která je do hněda. Ještě ji můžete sehnat v tmavé verzi v odstínu číslu 1. Balení tužky je dřevěná a musíte ji ořezávat logicky. S tužkou se skvěle vykresluje obočí. Tužka je dobře měkká a tak se s ní dobře vykresluje. Za sebe tužku na obočí doporučím. Za 50,- Kč nemám slov!

Dlouhodržící automatická tužka na oči
 
Popis tužky:
Vysoce pigmentovaná tužka na oči s krémově jemnou a vláčnou texturou přilne velmi snadno k očnímu víčku a perfektně vykreslí požadovaný tvar jedním tahem. Je dlouhodržící a odolná proti vodě. Praktické vysouvací plastové pouzdro usnadňuje manipulaci a údržbu. Obsah je 5g. Doporučená cena 49,90 Kč.
 
Můj názor?
Balení je plastové, jelikož se jedná o automatickou tužku na oči. Jsem docela zhýčkaná a tak oceňuji balení. Automatická tužka se vyrábí v jedno odstínu 1. S tužkou se dobře pracuje. Tužka je skvěle pigmentovaná už při první vrstvě na ruce, což uvidíte. Tužka má opravdu černou barvu. Líčila jsem s ní vnitřní linku a vydržela tak 3-4 hodiny. Zkoušela jsem s ní nalíčit linky na oční víčka a to šlo skvěle a když jsem použila bázi, tak vydržely celý den. Pokud máte rádi kouřové líčení, neuděláte s ní chybu, když ji použijete místo stínů. Doporučuji.
 
Oční linky

Popis linek:
Tekuté oční linky s dlouhým tenkým štětečkem vytvoří precizní a intenzivní černou linku jedním tahem. Obsah 5g. Doporučená cena 69,90 Kč. Linka začíná ve vnitřním koutku horního víčka jako tenounká čárka, směrem k okraji oka se postupně rozšiřuje, a to asi do 1/3 od vnějšího koutku oka. Pak se ztenčuje a s víčkem buď skončí, nebo může být vytočená nahoru.

Můj názor?
Skvěle zpracované balení. Tvar balení se skvěle drží při kreslení linky. Oční linky zatím seženete jen v odstínu 1, což je černá barvička. Štěteček v balení je tenký, dá se s ním nalíčit i velmi tenká linka. Skvěle pigmentované linky. S bázi pod oční stíny vydrží celý den. Doporučuji!

Barvy tužek

Jsem s dekorativní kosmetikou MOJE velmi spokojená. Máte zkušenost s tužkami nebo očními linky? S čistým svědomím Vám mohu kosmetiku MOJE  jen doporučit a vzhledem k ceně není o čem debatovat!
 
☺ Vaše Kyrkys ☺

13 komentářů:

  1. já jsem mega spokojená s tou tužkou, je měkká takže se s ní krásně kreslí a vydrží celý den :))

    OdpovědětVymazat
  2. teda ty toho máš :) ja som od nich ešte nič neskúšala ale asi by som mala :)
    inak pozývam ťa na giveaway o náušničky, ktorá bude končiť koncom týždna :) bola by som rada ak by si sa zúčastnila
    http://fashion-paradis.blogspot.sk/2014/05/giveaway-earring.html

    OdpovědětVymazat
  3. ta fialová je nádherná ♥ jinak já si nedávno říkala, kde jsem vzala poposi výrobku a "můj názor" a já to asi obšehla u tebe...promiň udělala jsem to nevědomky...snad nejsi naštvaná =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Vera: Děkuji za pozvání :-)

    Tess Mart: Je krásná, no co kradeš Kelišová?! :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Kyrkys očividně sis toho ani nevšimla =D jenže dělat něco, co nedělá žádná jiná blogerka asi nejde =/

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s touto kosmetikou velmi spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní: Vzhledem k ceně je to boží kvalitka :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Kyrkys jaj tak to promiň fakt to nebyl úmysl =/ snad mi věříš....

    OdpovědětVymazat
  9. Tu6ky na oči jsou skvělé,ale když jsem nanesla tyhle tekuté oční linky,okamžitě mě začaly pálit oči a to opravdu hodně,začala jsem dost slzet.Nedoporučuji pro citlivější oči.

    OdpovědětVymazat