úterý 3. června 2014

Dermacol Make-Up Cover odstín 208


Ahoj sluníčka,

dneska to bude další recenze. Konkrétně se bude jednat o make-up od Dermacolu. Recenzi jste si odhlasovali a tak ji tu máte. Jdeme na to! Fotky si můžete zvětšit, kliknutím na fotku.

Co slibuje?
Voděodolný extrémně krycí make-up. Můžete vybírat ze 14 odstínů na eshopu ZDE. Nechápu, proč u nás v Česku mají v drogérii jen tmavé odstíny a ještě k tomu nejsou v regále dobře viditelné?!

  • Benefity Hypoalergenní – voděodolný, bez konzervantů, SPF 30
  • Krycí schopnost Nejvyšší
  • Vzhled Velmi profesionální, vhodný pro focení, natáčení a speciální příležitosti. Vhodný jako „kamufláž“ při odstranění barevných nedostatků pleti
  • Typ pleti Pro všechny typy pleti

  • Klinicky testovaný, extrémně krycí MAKE-UP COVER vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmstudiu Barrandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté prodána do Hollywoodu.

    Dermacol Make-Up Cover



    Vlastním odstín 208, což je druhý nejsvětlejší odstín. Balení je krásné - zlatá se mi moc líbí. Jediná nevýhoda hliníkového balení je, že se může "protrhnout" a zbytečně Vám make-up bude vytékat ven. Obsah je 30gramů. Nebojte se, že make-upu je 30 gramů, jelikož ho stačí maličko.
     
    Konzistence a barva
     
    Dermacol Cover obsahuje 50% pigmentů a tak je mega krycí. Navíc pleť je chráněná před UV zářením (SPF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Můžete s ním zakrýt nedokonalosti na těle, pleti. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad - kruhů pod očima, jizviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn apod. Vylepšuje vhled unavené pleti, ztrátu jasu, nesjednocenou a bledou pokožku. Konzistence je krásně krémová. Dá se míchat s jiným make-upem nebo bázi pod make-up - pokud mám pleť suchou. Jestli máte suchou pleť doporučuji pod make-up nanést hydratační krém, podkladovou bázi nebo ho smíchat s hydratačním krémem. Barva mi sedí a na kruhy pod očima je to zázrak, což uvidíte na fotkách.
     
    Jak zakryje kruhy pod očima?


    Myslím, že tady není potřeba slov. Je tu vidět zřetelně, že kryje suprově kruhy pod očima. Trošku zaleze do vrásky, kterou mám pod okem. Vždy nanesu make-up jako korektor a nechám chvilku na pleti, následně ho zase rozetřu a tak mi nezaleze do vrásky pod okem.

    Zakryje i pupínky?
     
     
    Naprosto perfektně kryje nedokonalosti. Mrkněte na první fotku, kde mám červené pupínky a druhá fotka, kde po nich není ani stopa. Je to můj miláček - hlavně teď po nebrání antikoncepce :D. 
     
     Jak se tváří na obličeji?


    Někdo psal, že mu přijde na pleti jako maska. Mě to tak nepřijde, když ho dáte jen malinko nevytváří masku. Na první fotce bez make-upu je pleť zčervenalá, plná pupínku hlavně na čele, rozšířené póry a žilky. Všechny neduhy na pleti perfektně zakryl, kryje opravdu suprově! Jestli máte aknózní pleť nebo mastnou, tenhle make-up doporučuji, jelikož jeho krycí schopnost je velká a to mastná pleť potřebuje. Pokud trpíte naopak velmi suchou pokožkou, může suchá místa zvýraznit. Je naproto perfektní jako korektor i make-up. Za sebe doporučuji!
     
    Máte s make-upem zkušenosti? Za sebe ho mohu doporučit.
    ☺ Mějte krásný den. Vaše Kyrkys ☺
     

    14 komentářů:

    1. mám ho taky, já si ho někdy míchám s tekutým a je fakt božííí :)

      OdpovědětVymazat
    2. Já ho používám jako foto make-up, je skvělej a zakryje opravdu vše. Já sama jsem ho použila jen párkrát, vypadám s nim jak porcelánová panenka :D Jinak mi nepřijde také, že by tvořil masku, ale je třeba se s ním naučit pracovat.
      Beauty of pink

      OdpovědětVymazat
    3. Ahoj, ja ho kdysi mela, ale na me byl moc hutny. Tak jsem ho darovala. Ted pouzivam ten novy Rimmel, ktery je taky tuhy, ale velmi mi vyhovuje, kupodivu, zakryje uplne vsechno. Opravdu se Cover pouziva na cely oblicej? Neucpe jej? Mi tenkrat prisel hodne hutny. Jako korektor je urcite bezkonkurencni. ;-) Ahoj!

      OdpovědětVymazat
    4. Charmedka: Na foto make-up je taky super :-) Přesně člověk se s ním musí naučit pracovat.

      Anonymní: Jaký Rimmel myslíš? Není hutný já ho míchám :-)

      OdpovědětVymazat
    5. Krytím je perfektní! Bohužel na mou pleť až moc těžký a to mi nedělá dobře :)

      OdpovědětVymazat
    6. Dodávám: Rimmel - Stay Matte (http://www.zbozi.cz/vyrobek/rimmel-zmatnujici-penovy-make-up-stay-matte-liquid-mousse-make-up-30-ml/). Doporučuji jej alespoň vyzkoušet v drogerii. Já jsem si jej velmi oblíbila. Má pleť ho snáší skvěle a výborně tento make-up kryje. Cover mi byl na pleti až nepříjemý, těžký. S čím ho mícháš?

      OdpovědětVymazat
    7. Mám stejný odstín a jsem naprosto spokojená, divím se že jsem ho sehnala v drogérii :).
      Předtím jsem měla odstín 211 myslím a byl na mě moc tmavý když jsem si ho znovu koupila tak jsem mazala pro tenhle odstín, nicméně teď je na mě už moc světlý takže tu 211 ( myslím :D ) brzo vytáhnu :).
      Musím ho vždy nanášet na podklad-krém, báze jelikož mám suchou pleť tak hodně zvýrazňuje a bez krému se mi i špatně nanáší. :) Já už bych ho nedala z ruky.

      OdpovědětVymazat
    8. si mi sebrala vítr z plachet =D chtěla jsem na něj psát recenzi, tak chvilku počkám ;) Jinak jednou jsem si ho dala jako makeup a fakt jsem to měla jak masku =D musím to míchat s krémem....jinak souhlasím, nejdokonalejší nejvíce krycí make-up!

      Loveliness By Tess

      OdpovědětVymazat
    9. Můj nejoblíbenější korektor :) Opravdu ho stačí málo, mám pocit, že ho budu mít až do konce života.

      OdpovědětVymazat
    10. Caroline: Tak ho míchej :-)

      Anonymní: Děkuji za dodání. Míchám ho s jakýmkoliv make-upem.

      Romana Lánská: Opravdu sehnala? U nás ho nikde neměly a to jsem hledala všude. Přesně, taky jsem psala ho samé, že zvýrazňuje.

      Tess Mart: Fakt? :D Tak to mě mrzí a co jako udělej recenzi bez ohledu, jestli jsem ji dělala.

      Lady eS: Naprosto souhlasím.

      OdpovědětVymazat
    11. já se z tebe picnu, už jsem totiž na něj v drogerii koukala a říkala jsem si,že ho nepotřebuji - ale jo, potřebuji :D

      OdpovědětVymazat
    12. Alice in Wonderland CZ: No vidíš, jak jsem tě inspirovala :D

      OdpovědětVymazat
    13. Tento make-up som skúšala a istý čas som ho aj používala ako make-up na celú pleť, ale potom začal moju pleť hrozne vysušovať, normálne je moja pleť mastná, nepomáhal ani hydratačný krém, takže ho používam už len ako korektor. A to balenie sa mi roztrhlo, takže to nebolo až tak skvelé, ale inak je fakt, že zakryje úplne všetko a za tú cenu neexistuje nič lepšie, ani mnohé drahšie make-up toho toľko zakryť nedokážu.
      Bianka

      OdpovědětVymazat