pondělí 30. června 2014

Fotky z týdne 29.6.2014


Ahoj krásky,

hlásím se s dalším článkem a tentokrát to je článek na téma fotky z týdne, který máte oblíbený. Přes týden se toho moc nedělo. V pátek jsem jela nečekaně na svatbu a nic jsem neměla sbaleno, takže fofr po ránu, co víc si přát než hledat věci po baráku a pár jich zapomenout doma ☻. Když se někam balím, musím mít na všechno klid! Pár fotek ze svatby mám v článku. Jdeme na to!

♥ Čtvrteční hýčkání ♥
 
Konečně jsem zkusila černo-černou masku od Týny. Jmenuje se PILATEN HEAD PORE STRIP. Maska je pro mě záchrana, jelikož mám poslední dobou opravdu pupínky a černé tečky všude. Takže jsem neváhala a masku zkusila. Po masce jsem měla opravdu vyčištěné póry a viditelně pleť hezčí. Černé tečky po sloupnutí jsou vidět i na maska HA! Kdo trpí na černé tečky, tak doporučuji vyzkoušet. Myslím, že se dá sehnat na internetu. ☻☻☻
 
 Čtvrteční líčení
 
Ve čtvrtek jsem zvolila jednoduchost. Použila jsem make-up, korektor, tvářenku, set na obočí, jemné stíny, řasenku, lesk a to snad všechno. Lesk je od dekorativní kosmetiky MOJE a ten odstín je můj oblíbený. 
 
 Miluji meloun

Poslední dobou papám melouny, jak o závod. Nejvíc mě naštve, když si koupím nesladkého melouna. U mě je nejhorší, že ho sním tuny a pak chodím jen na záchod a mám nafouknuté břicho, jako bych byla těhotná☺.

Cesta na svatbu

Miláček byl po noční, takže se pokoušel spát v autě. Cesta trvala myslím 4-5 hodin. Bohužel ani tak neusnul, jelikož naše české cesty jsou samá díra!


To je ksichtík ☺. Na fotce jsem nenalíčená, jak už jsem psala, nečekaně jsem jela na svatbu. Cesta trvala dlouho, takže jsem aspoň nudu zahnala focením v autě.

Na rybách









Se strejdou jsme jeli na ryby. Bohužel už si nepamatuji, jak se rybník jmenuje. Bylo tam krásně, ale k večeru už byla zima. Jak vidíte náš první úlovek byla štika, ale byla moc malá, aby se snědla, takže plavala na svobodu dál. Jako druhý a poslední úlovek byl candát, který měl 60cm. Fotku candáta nemám, mám jen video, takže pak asi sestříhám video z našeho výletu a dám ho na youtube, pokud by někdo chtěl.
 
Pár fotek ze svatby







 
Novomanželům ještě jednou blahopřeji, ať Vám to dlouho vydrží! Svatba byla skvělá. Hodně jídla, pití. Dlouho jsem nepila pivo, ale teď mi nějak zachutnal, taky jsem tak ráno vypadala ☻☻☻Celou neděli mi bylo špatně a dneska mi taky není nejlépe.
 
 Nehty přes týden


Pondělní vlasový zábal

V pondělí jsem si musela udělat vlasový zábal z mandlového, kokosového olejíčku. Nechala jsem zábal působit cca 2 hodiny a pak šla smýt. Po zábalu jsem měla vlasy jemné, hebké a vyživené. Doporučuji!
 
Středeční líčení
 
Tenhle týden jsem byla nalíčená opravdu jemně. Poslední dobou se výrazně nelíčím. Máte to s líčením stejně?
 
 Středeční radost

Ve středu jsem měla velkou radost. Přišel mi balíček novinek od kosmetiky MOJE. Jedná se o tři lesky. Čekejte recenzi.

Jaký byl Váš týden? Přeji krásný start do nového týdne.
 
♥ Vaše Kyrkys ♥

11 komentářů:

  1. Novomanželé mají dobrý vkus, teď myslím oranžovou barvu - výzdobu. Taky jsme totiž měli oranžovou :D

    OdpovědětVymazat
  2. A že jsi nepřidala i nějakou fotečku ehm, ožralé, ehm Kyrkys:))) To teda jsi mohla:))) Také přeji páru vše nej a hlavně pevné nervy:-D

    OdpovědětVymazat
  3. jéj tie fotky z prírody z rybačky vyzerajú úžasne!!! no a čiernu masku musím konečne na tie moje čierne bodky vyskúšať aj ja!

    OdpovědětVymazat
  4. Kyrkysáku nádherné fotky!! Nvomanželům taky gratuluju =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. Super nejlepší je ta s maskou :)

    OdpovědětVymazat
  6. tobě to tak sluší i když nejsi namalovaná :))

    OdpovědětVymazat
  7. Na masku jsem se zrovna dneska dívala, ještě o ní popřemýšlím, je mi hrozně sympatická :-D (Mohla bych děsit lidi okolo mě!) Vlasový zábal jsem si taky dělala - olivový a kokosový olej a kvasnice. I při druhém umytí kvasnice cítím, i když v suchém stavu ne. Vlásky mám taky jemné a krásné. Prostě víme, co je nejlepší! :-)
    Novomanželům vše nejlepší do společného života!

    OdpovědětVymazat
  8. Olga Vavřiníková: Celkově jejich svatba byla super.

    ilovemakeup: No to raději nechtěj :D :D

    Ela z alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk: Děkuji, fotky jsou krásné a masku vyzkoušej :))

    Tess Mart: Děkuji :-))

    Hana K. :D :D Černoch :-)

    Alice in Wonderland CZ: No to bych neřekla, na fotce nejsou vidět moje pupínky všude, které mám :D

    Munkey: Maska je super, doporučuji! No přesně, taky jsem zkoušela kvasnicovou a byla skvělá! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat