středa 11. června 2014

Kosmetika z fleru.cz od prodejce .○~ essence ~○°˙



Krásný sluneční den všem,

dneska jsem se rozhodla pro další recenzi. Kosmetiku testuji skoro 3 měsíce a opravdu jsem ji používala každý den. Mohla bych rovnou napsat, že jsem naprosto spokojená, ale ještě to chci do hloubky probrat.

Čím je prodejce .○~ essence ~○°˙ tak výjimečná?
Celkově má ráda přírodu. Od bylinek, čajů, esenciální olejíčky se přesunula až k výrobě přírodní kosmetiky. Takže dnes vyrábí ručně dělanou přírodní kosmetiku, která neobsahuje chemické přísady. Pro lepší popis profilu prodejce mrkněte SEM. Lákala mě moc dlouho a nakonec jsem objednala balíček. Výrobky krásně voní a obaly jsou nádherné! A dnes se podíváme na výrobky hlouběji. Kliknutím na fotku si můžete fotky zvětšit.

Z focení produktů
 
Meggie byla vedrem úplně unavená a neměla ani náladu se mrknout, co bylo v tašce. 

Všechny produkty, které vlastním

 Aloe Vera gel
 
 

K čemu slouží?
Aloe vera je jednou z nejoceňovanějších rostlin užívaných v kosmetice. Její gel obsahuje na 75 různých účinných látek - vitamíny, minerály, enzymy, aminokyseliny, saponiny a další. Výsledkem synergického efektu všech těchto látek je silně blahodárné a léčebné působení Aloe vera gelu. Pokožku vyživuje a silně hydratuje (má schopnost proniknout i do jejích nejhlubších vrstev), léčí popáleniny (i sluneční), jizvy a další poškození kůže, významně pomáhá v boji proti kožním problémům (akné, ekzémy, lupénka, opary, bradavice). Značně urychluje regeneraci a hojení kůže. Má také silné antibakteriální, antivirové a antimykotické působení.

Jak to vidím já?
Používala jsem ho v těchto vedrech místo krému, jelikož krém je dost mastný a pak bych se zbytečně leskla. Nanášela jsem ho v tenké vrstvě i několikrát denně. Konzistence je opravdu gelovitá a rychle se vstřebává, takže jsem ho nanesla hned 2x na pleť. Pokud se mi udělala na pleti vyrážka nebo pár červených pupínky, tak mi přišlo, že gel pleť zklidnil a zmírnil vyrážku, což je bomba! Je super pro lidi, co nesnesou všechnu chemii nebo mají citlivou pokožku. I na mastnou pleť, může dobře sloužit jako noční krém, jelikož nenechává mastný film. Pokud máte akné, ekzémy, lupénku a další kožní nemoci, tak ho doporučuji!

Vanilkový pleťový krém
 
 
 

K čemu je dobrý?
Bambucké máslo: Hydratuje, vyživuje, zklidňuje, zvláčňuje a chrání proti nepřízni počasí. Má protizánětlivé a hojivé účinky, zvyšuje odolnost kůže proti infekcím. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, vitamíny A, D, E a F.
Mandlový olej: Jeden z nejlepších rostlinných olejů používaných v kosmetice, vhodný pro všechny typy pleti včetně problematické a stárnoucí. Je bohatý na vitamíny (A, E, F), minerály a nenasycené mastné kyseliny. Hydratuje, regeneruje, vyživuje, pokožce dodává pocit hebkosti. Pomáhá při suché pokožce se sklonem k olupování a svědění.
Jojobový olej: Patří k nejcennějším přírodním olejům. Má hojící účinky, hydratuje, regeneruje, vyhlazuje pokožku a zanechává ji sametově jemnou.
Vitamín E: Významný antioxidant, ničí volné radikály a působí tak proti stárnutí pokožky.
Vanilkový esenciální olej: Sladká, teplá vůně uklidňuje, uvolňuje a navozuje pocity harmonie.
Krém se výborně vstřebává, nezanechává mastný film, pleť je po jeho aplikaci sametově hebká.

Jak působil na mé pleti?
Díky obsaženému bambuckému máslu je konzistence dost mastná, ale krém se celkem rychle vstřebá a nezanechá mastný film na pleti. Skvěle hydratuje moji suchou pokožku. Krásně pleť zklidní. Pokožka je po krému hebká a opravdu vyživená. Neucpával póry, což je plus pro mastnou pleť. Mastná pleť by ho mohla používat jako noční výživný krém. Nemusíte krém použít jen na pleť, můžete ho používat i na ruce. Já jsem s krémem moc spokojená. Navíc jeho vůně je naprosto úžasná vanilková.

Květinová pleťová voda - Černý rybíz

K čemu je dobrý?
Černý rybíz: Má antioxidační účinky, čímž bojuje proti stárnutí pleti, pleť zpevňuje a udržuje v dobré kondici. Tonizuje.
Květinová voda pleť jemně čistí, tonizuje, hydratuje, osvěžuje a regeneruje. Pokožce navrací vitalitu a energii, projasňuje ji. Lze ji použít i na vlasy, kterým dodává vitalitu a usnadňuje jejich rozčesávání. Protože je velmi jemná, můžeme s ní ošetřit pleť po holení či depilaci. Květinová voda je také výborná na osvěžení pleti v horkém dni, na cestách atd.
Použití:
Pro každodenní jemnou péči o pleť nebo pro osvěžení: Aplikujeme rozprašovačem přímo na tvář nebo vlasy. Můžeme používat kdykoli během dne.
Pro dočištění pleti: Aplikujeme ji na odlíčenou tvář kosmetickým tampónem.
Složení: čistý vodní destilát z pupenů černého rybízu v bio kvalitě
 
Jak to vidím já?
Obal je nádherný. Vůně není chemická, ale opravdu přírodní vůně rybízu. Pleť dobře vyčistí, pokud nepoužiji make-up. Dobře tonizuje a celkově po téhle vodě se mi zlepšila pleť a rozšířené póry nejsou tolik viditelné. Navíc pleť krásně osvěží a ta vůně je slast. Občas ji tahám v těchto vedrech sebou na osvěžení a zklidnění pleti. Za sebe doporučuji!
 
 Matující pudr Sněhová královna
 
 

Co by měl splnit?
Lehký pudr s hedvábnou texturou, který krásně zmatní a zjemní pleť, přičemž nemění její tón (po aplikaci se stává transparentním). Jeho aplikací dosáhnete sametového vzhledu pleti. Je založen na mikročásticovém bio rýžovém pudru, který absorbuje přebytečný kožní maz, přičemž ale pleť nevysušuje a neucpává póry. Na pokožce zanechává příjemný pocit.
Lze jej použít jak samostatně pro zmatnění pleti, tak i jako fixační pudr na podkladový make-up.
Krom estetické funkce má tento pudr i nezanedbatelné další pozitivní účinky na pleť: zvláčňuje ji, podporuje produkci kolagenu, působí protizánětlivě - proto je vhodný i na problematickou a aknózní pleť.

Co splnil?
Nebojte se, na pleti nebudete mít bílou barvu. Na pleť ho stačí použít maličko. Musím uznat, že opravdu pleť zmatní na dlouho dobu a tím i zafiuxuje make-up. Mě nevydrží pleť matná po žádném pudru. Po použitím jsem měla vždy jemnou a hebkou pleť. Klidně doporučuji.

Mandlový olej

K čemu je dobrý?
Jeden z nejlepších rostlinných olejů používaných v kosmetice, vhodný pro všechny typy pleti včetně problematické a stárnoucí. Je bohatý na vitamíny (A, E, F), minerály a nenasycené mastné kyseliny. Hydratuje, regeneruje, vyživuje, pokožce dodává pocit hebkosti. Pomáhá při suché pokožce se sklonem k olupování a svědění. Velmi dobře se vstřebává, nezanechává mastný film. Má slabě mandlovou vůni.
Lze ho dobře kombinovat s jinými rostlinnými oleji i éterickými olejíčky.
 
Jak působil na mé pleti?
Olej nijak nevoní. Používala jsem ho na suchou nebo mokrou pleť. Na mokrou pleť olejíčky nanášejte, pokud ji máte mastnou nebo smíšenou. Bála jsem se, že se nevstřebá. Nakonec jsem byla mile překvapena, že se vstřebá a zanechával pleť hebkou a celkově byla hezčí. Opravdu je vidět, že olejíček je kvalitní. Opravdu mi moji suchou pleť hydratoval, vyživil. Doporučuji.
 
Ricinový olej

K čemu je dobrý?
Ricinový olej je rostlinný olej, získávaný ze semen Skočce obecného (ricinovníku). Je bohatý na minerální látky a mastné kyseliny. Má silné hojivé účinky, regeneruje suchou a poškozenou pokožku, účinně ji hydratuje. Změkčuje a pomáhá eliminovat jizvy a vrásky. Používá se také k zesílení a zhuštění řas, lze jej použít i do vlasových masek. Pomáhá také odstranit některé druhy bradavic. Protože je dosti hustý, je lepší ho naředit nějakým řidším olejem jako např. slunečnicovým či kokosovým.

Na co ho používám?
Olejíček používám na růst řas a obočí, občas na ruce. Ruce krásně hydratuje, vyživuje kůži okolo nehtů. Už teď se mi zdá, že mi řasy krásně vyživuje a jsou o něco delší. Obočí je hustější. Ale pak bych dala vědět až budu používat olejíček déle než 3 měsíce. Zatím jsem spokojená a má takovou specifickou vůni pro ricinový olejíček. Navíc je dost hustý, takže se doporučuje míchat s jinými olejíčky. Já ho nemíchám.

Olej z dýňových semínek

K čemu se používá?
Tento olej je výjimečný svým vysokým obsahem zinku, který je velmi důležitý pro zdraví pokožky - regeneruje ji a revitalizuje. Proto je tento olej obzvláště vhodný pro pokožku problémovou a ekzematickou. Stahuje póry, pleť zklidňuje a hojí.
Lze ho použít také na nehty - zpevňuje je a vyživuje nehtové lůžko.
Krom zinku obsahuje dýňový olej také velké velké množství vitamínů řady B, dále vitamíny C a E, aminokyseliny a nenasycené esenciální mastné kyseliny.

Na co ho používám?
Koupila jsem si ho na ruce a nehty. Opravdu ho má už jen malinko, jelikož je úžasný! Vůně je opravdu taková ořechová a typická pro dýňové semínka  - mé kamarádka třeba smrděl. Konzistence je nazelenalá. Pokožku rukou zanechává jemnou, vyživenou. Kůže okolo nehtů je jemnější, vyživená. Já jsem s tímhle olejíčkem spokojená. Někdo psal, že po něm rostou nehty rychleji, což mi nepřijde. Budu si muset koupit další balení. Klidně doporučuji.

Olej z kukuřičných klíčků

K čemu je dobrý?
Olej z kukuřičných klíčků je zajímavý svým obsahem koenzymu Q10, který podporuje elasticitu pleti a bojuje proti jejímu stárnutí. Tento olej má výrazné regenerační a hojivé účinky, pokožku chrání a vyživuje. Je velmi vhodný na problematickou a aknózní pleť. Výborně se vstřebává a pokožku zanechává sametově hebkou. Má velmi příjemnou vůni připomínající burské oříšky.

K čemu ho používám?
S tímhle olejíčkem jsem moc spokojená. Je nažloutlý a voní opravdu jako kukuřice. Pleť mi po tomhle olejíčku přijde regenerovaná, hydratovaná, vypnutá, vyživená. Celkově po něm pleť vypadá skvěle. Nanášela jsem ho na vlhkou nebo suchou pleť. Používala jsem ho i na dekolt. Je skvělý i na odličování - navlhčím odličovací tampón a nanesu na tampónek pár kapek olejíčku a můžu odličovat pleť. Doporučuji!

Lesk na rty - Natural
 
 

K čemu je dobrý?
Lesk na rty, obsahuje výlučně přírodní složky - ricinový olej, mandlový olej, sójový vosk (neobsahuje GMO) a vitamín E.
Má příjemnou texturu - není lepkavý jako některé komerční lesky. Rty nejen zdobí, ale díky obsaženým přírodním složkám i zvláčňuje, vyživuje a chrání.
Na rtech je lesk bezbarvý.

Jak to vidím já?
Díky ricinovém olejíčku rty obnovuje, regeneruje, hydratuje suchou a podrážděnou pokožku rtů. Krásně rty zjemnil. Zbavil moje rty suché pokožky a zanechal je vláčné. Doporučuji.

Máte zkušenosti s kosmetikou od prodejce .○~ essence ~○°˙? Já jsem naprosto spokojená! Zaujal Vás nějaký výrobek? Chci si objednat další balíček.

Krásný den všem přeje Kyrkys



12 komentářů:

  1. Hodně mě zaujala ta pleťová voda :)) musí nádherně vonět !

    OdpovědětVymazat
  2. R. Lánská: Ano von nádherně, ale není to chemická vůně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě ten aloe bera gel a olejíčky :-) Takové produkty se doma neztratí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. tak já se těšila na ten mandlový olej, jak si ho koupím, hlavně kvůli vůni a on nevoní, jo? =D škoda =(

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. Mě vyhovuje tonikum a taky olejíčky. Zato voňavku a deodoranty nedoporučuju :-( Na nějakou tu pleťovou vodu se taky chystam :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Přírodní deodoranty taky nemužu doporučit:( Používala jsem Driclor (jako ty) a ten fungoval skvěle! Ale raději jsem ted přestala, přece jenom toho hliníku je tam požehnaně:( Jinak olejíčky jsou super, já nedám dopustit na hroznový od Saloosu:) Na kombinovanou a problematičtější je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  7. N. Koudelková: A to jsem chtěla vyzkoušet deodoranty

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem s deodoranty od .○~ essence ~○°˙ skutečně nadšená. Jako tyhle mě ještě žádný deo před potem nechránil! Dokonce jsem teď v 36°C mohla nosit halenky, které jsem léta nenosila, protože jsem se v nich okamžitě zpotila. Jediné, co mohu vytknout jsou slabé vůně...

    OdpovědětVymazat
  9. Janinka: No tak to určitě zní dobře asi do něj po čase půjdu :D

    OdpovědětVymazat