neděle 22. června 2014

☻ ☻ Týden ve fotkách - ksichtíky na talíří ☻ ☻


Ahoj všem,

po delším době přináším článek - týden ve fotkách. Opět nakoukne trošku, co jsem dělala tento týden. Tento týden byl super. Nedělala jsem nic výjimečného. Na výlet teď nemůžeme, jelikož máme auto u doktora - tak říkám člověku, co opravuje auta ☺. Včera jsem zase měla šok k večeru, seděla jsem u počítače a periferně jsem viděla stín Á byl tam pavouk zase! Přítel ho musel hned uklidit do flašky ☺. A vlastně ještě odpoledne přítel zatápěl a já jsem chtěla jít za ním do sklepa, že ho vyfotím. Nakonec jsem to nestihla, jelikož už vycházel a šup takový hnusný pavouk z něj vypadl - HNUS, HNUS! Takže vyhlašuji pavoučí válku! Máte někdo taky štěstí na pavouky jako já? Kdo bydlí v baráku, má možná stejnou zkušenost nebo se pletu? Jdeme na fotky! Nezapomeňte si fotky zvětšit ♥

Maska z droždí

Ve čtvrtek jsem si připravila masku na pleť. Na masku jsem použila droždí a mléko, někdy místo mléka použiji smetanu. Droždí je jedna ingredience, která pomáhá na pupínky a je vhodná na aknózní pleť. Koho by zajímalo více mrkněte na moje VIDEO, kde najdete postup. A nebyla bych to já, kdybych neudělala pár ksichtíků ☺.

Úterní líčení

V úterý jsem zvolila výrazné líčení, které mělo úspěch a tak plánuji video. Použila jsem pigment od Catrice, který má nádhernou barvičku. Aspoň se máte na, co těšit. Líbí se Vám líčení?

Včerejší recenze

Včera jsem psala recenzi na kosmetiku Freeman se kterou jsem moc spokojená. Hodlám si pořídit další masky, krémy atd. Přiznejte se, kdo ještě neviděl recenzi? Mrkněte na recenzi SEM.

Pondělní nehty

V pondělí jsem zvolila na nehty růžový lak od Miss Sporty v odstínu 485. Tenhle odstín se mi moc líbí. Aplikovala jsem lak na houbičku, lehkým ťupkáním jsem lak nanášel na konce nehtů. Lak mi nevydržel ani den, ale to bude tím, že stále myji nádobí nebo dělám s čistícími prostředky, které nehty a lak ničí. Když jdu mýt koupelnu, nikdy si nevezmu rukavice, takže bych to měla napravit☺. Máte stejný problém?

Moje oblíbená snídaně

Začátkem týdne jsme si připravila moji oblíbenou snídani. Jedná se o tučný tvaroh s kokosem, vanilkovým cukrem. Miluji kokos, takže tam nesměl chybět. Kdo miluje kokos?

Moje radosti

V úterý mi došel balíček ze stránek www.hennalamda.cz A ten stejný den jsem jela pro Dm box do Litoměřic do obchodní centra, kde dělají nejlepší bubble. Vždycky si dávám fresh jahodu, vlastně ani nevím, jaký je v tom rozdíl☺. Když jsem přijela domů, čekala na mě zpráva na FB- Svět podle Kyrkys. Napsala mi Janička, která mi připravovala bubble. Takže Janičku zdravím ♥. Pokud by někoho zajímalo rozbalování balíčku mrkněte SEM.

Středeční relax

Ve středu jsem si zasloužila relax, jelikož jsem byla s přítelem hrabat seno. Tak nesměla chybět koupel s jahodami a sprchový gelem stejné vůně. Celkem jsem si sprchový gel oblíbila. Máte rádi sprcháč od Dermacolu?

Vzoreček šamponu z Dm drogérie

Popravdě nejsem nadšená ze vzorečku v žádné boxu. Měla jsem strach ho použít po přečtení recenze u bloggerky Alice. A vím, že bloggerka Tess taky měla strach, takže soucítím holky moje, je hrozný! Svěděla mě hlava a pokožka hlavy byla sušší, navíc druhý den mastné vlasy☻☻☻

Sobotní papání od přítele

Můj přítel nevaří, ale včera měl vařící den. Udělala kuřecí směs a rýží a ještě polévku. Všechno mi moc chutnalo. Mohl by vařit častěji, no né holky? Vaří Váš přítel nebo kamarád?

Včerejší líčení

Včerejší líčení mělo úspěch na FB stránkách. Děkuji moc za všechny krásné komentáře, koplo mě do zadnice, abych přidávala více líčení. Líbí se Vám? Rtěnka je matná Rimmelka v odstínu 101.

Včerejší trápení

Mytí štětců je poslední dobou otrava, čím víc jich máte, tím méně Vás to baví ☻.

Trhání chloupků na nohách s kořínky
 
Strojek na epilaci jsem měla hozený v šuplíku a mrzelo mě, že ho nepoužívám. Strojek mám už dlouho, ale často jsem ho nepoužívala. Včera jsem nabrala síly a šla na věc. Začátek byl bolestivý, pak jsem si na to zvykla. A výsledek jsou krásné a hladké nohy. Epilovala jsem si i stehna, což nebolí tolik jako lýtka. Epilujete si nohy? Jaký byste mi doporučila strojek?
 
♥♥♥Snad se Vám líbí takový článek, kde bych shrnula svoje prožitky v týdnu. Určitě mi dejte vědět, jaký byl Vás týden. V dalším týdnu Vám přeji jen to nejlepší ♥♥♥
 
☺ Vaše Kyrkys ☺
 


12 komentářů:

  1. Já mám depilátor a trhala jsem v týdnu, akorát mě prostě vše neveme, takže o víkendu to zkusím pořádně. Já chci hlavně tříšla kvůli dovče, akorát mi přijde, že je to ještě horší :-/
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Klárko, v tom modrém tričku Ti to až přehnaně sluší :) ! A také na fotce z úterního líčení které je mimochodem moc pěkné, jsi vážně kočka :) ! Drožďovou masku si dělám také, ale dávám do ní vodu :) !
    Relax ve vaně je nejlepší věc, také to miluji, bez vany nedám ani ránu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Charmedka: Taky ten můj neveme všechno, ale mě to nevadí :-) Mám hodně tvrdé chlupy na nohou, takže to potřebuji.

    R. Lánská: Děkuji Romčo, máme doma vany i sprcháč, ale využívám vanu ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky :-* kde se dají sehnat ty vzorečky masek Freeman? :) Lákají mě, ale moc se mi nechce pořizovat celé balení, co když mi nebudou vyhovovat :( , ikdyž si je každý chválí :D. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. No paráda, maska z droždí a pak další fotky naopak taková kráska, ty ses prdlá:)))
    To je fajn článek:) Štětce jsou otrava no, já je čistím každý týden, to se mi toho zase tak moc nenahromadí..

    OdpovědětVymazat
  6. Terka Černá: Děkuji za pochvalu :-)) Mrkni na tu recenzi je tam odkaz na e-shop.

    ilovemakeup: Já vím :D :D Děkuji moc.

    OdpovědětVymazat
  7. epilátor mám doma už několik let, ale nejsem schopná se k tomu dokopat - tak, že bych to přece jenom zkusila? :D když jsi to přežila ty, tak to snad půjde :))

    OdpovědětVymazat
  8. Alice in Wonderland CZ: Určitě to dáš ♥

    OdpovědětVymazat
  9. 1) když tu fotku uviděl přítel, tak řekl "tak na tohle jelito se fakt těším =D"
    2)můžete mě někdo už řít, co je to Vaše bubble? =D
    3) dermacol sprcháče jedny z nejlepších!!!!
    4)šampón? si zabiják, já do toho nejdu ani za milión, ani kdyby to byl poslední šampón na světě, tak radší zdechnu na mastnostu =DDDD
    5) se mááššš takovou véču...můj kromě vajíček, párku atd. nevaří =(
    jo a kokosa nesnáším promiň =D

    ale pobavila si fotečkama =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  10. Tess Mart: :D :D :D Bubble je nápoj, májí různé mají druhy :D Nauč ho vařit, jenom chtít vařit :D

    OdpovědětVymazat
  11. Musím strašně poděkovat za video s maskou z droždí, sice jsem si jí dělala včera dvakrát a dnes jen jednou, ale i tak je vidět změna k lepšímu :-) Mám strašně hebkou pleť a pupínky taky mizej :-) Super!!
    Fotky s maskou jsou mooc hezký :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Barča Tisoňová: Ahoj Baruš, děkuji moc za skvělou zprávu, jsem ráda, že ti maska sedí ♥ ♥ Dneska sem si dělala taky na krk a dekolt :D

    OdpovědětVymazat