sobota 21. června 2014

♥ Velké testování masek od Freemana + meruňkový peeling ♥


Krásný den všem,

díky spolupráci s tímto e-shopem, jsem měla možnost vyzkoušet masky od Freemana. Na e-shopu najdete mnoho různých značek jako právě zmiňovanou kosmetika Freeman, Glysolid, Aloessence, Caramance a další. Mě na stránkách zaujala kosmetika Freeman, jelikož u nás v drogérii nemají všechno. Celkově jsme s kosmetikou Freeman spokojená a masky, peeling se pohybují cenově okolo 150,- Kč. Obsah masek a peelingu je 150ml. Fotky si můžete zvětšit.Vrháme se na recenzi.

Všechno, co jsem testovala
 
 Pleťová antistresová maska - minerály z Mrtvého moře  



 
Můj názor?
Balení masky jsem měla na 4x. Už dlouho jsem ji chtěla vyzkoušet právě kvůli tomu, že je modrá. Moc mě tahle maska bavila, připadal jsem si jako Šmoulinka, akorát s černými vlasy. Aplikovala jsem si štětce a nanášení šlo velmi dobře. Když pomalu na pleti zasychala, měla jsem na pleti stahující pocit, což je u takových masek normální. Během masky jsem si lehla na postel a relaxovala, takže antistresová je v tomhle směru, navíc svěže voní. Po masce jsem měla pocit osvěžené pleti, která byla zbavena kožního mazu, ale nebyla vysušená! Celkově pleť byla hezčí taková rozjasněná. A trošku mi zabírala na černé tečky v okolí nosu. Já bych si klidně koupila plné balení.
 
 FREEMAN pleťová maska - avokádo/oves
 
 
 

 
Můj názor? 
Balení jsem měla na 3x. V drogérii jsem na ni jen koukla a zase odešle, nijak mě nebrala. Nakonec po testování jsem usoudila, že je to skvělá a nejlepší masku od Freemanu pro moji pleť. Barva masky je bílo-zelená. Opravdu voní lehce jako avokádo. Na pleť se aplikovala dobře štětcem i prsty. Úplně bych neřekla, že pomáhá od černých teček - na černé tečky je lepší modrá antistresová maska. Po masce jsem měla pocit hydratované, rozjasněné pleti, což mi moc vyhovuje. Někde jsem četla, že vysušuje, ale to jsem nezaznamenala. Až ji někde uvidím, koupím si ji. 
 
 FREEMAN detox.pleťová maska - čokoláda&jahoda




 
 
Můj názor?
Doma mám plné balení masky, které vydrží opravdu dlouho. Ze začátku voněla krásně čokoládově s kapkou jahody, ale postupem času už nevoní. Jak jsem psala mám ji déle a tak mohu napsat plnou recenzi o jejich účinkách. Dobře se na pleť nanáší. Mám po ní stahující pocit. Pomáhá mi od černých teček a řekla bych nebo spíše napsala, že stahuje póry. Krásně pleť zbaví přebytečného mazu a pleť je taková matná, ale přitom taková svěží a rozjasněná. Nechápu proč je pojmenovaná jako detoxikační. Doporučuji!

FREEMAN pleťová slupovací maska - okurka



Můj názor?
Mám doma plné balení. Plné balení mám dlouho a neubývá. Vůně masky je opravdu okurková a svěží. Aplikace šla dobře, já ji nanášela raději prsty. Když jsem masku nanášela štětcem, tak masku šla špatně umýt ze štětce a byla taková lepivá, kluzká. Jedná se o masku slupovací, která jde z pleti dobře sloupnout a vůbec to nebolí. Mě pomohla na černé tečky, ale nikdy je všechny neodstranila. Po masce jsem viděla rozdíl, měla jsem pleť rozjasněnou, pleť byla oživená a hezčí. Osobně mi pleť trošku vysušila, ale to mi nevadí, jelikož vždy aplikuji krém. Klidně bych ji mohla doporučit, ale pokud máte suchou pleť, tak pozor na ni! Za sebe opět mohu doporučit!

SLUPOVACÍ PLEŤOVÁ MASKA - granátové jablko



Můj názor?
Je podobná okurkové masce. Jedná se opět o slupovací masku, která jde suprově sloupnout z pleti. Vůně masky je příjemná jako chemické granátové jablko. Aplikace šla hůř než u okurkové, přišlo mi, že se gelovitá konzistence více táhla při aplikaci, což byla otrava! Maska šla i špatně umýt z prstů. Nanášela jsem ji jen prsty. Po masce jsem měla pleť osvěženou, rozjasněnou. Trošku mi přišlo, že po masce nejsou viditelné póry. Pleť trošku vysušila, ale to mi nevadí vždy po masce aplikuji krém. Klidně bych ji mohla doporučit, ale pokud máte suchou pleť, tak pozor na ni!

 
 FREEMAN krémový pleťový peeling - meruňka




Můj názor?
Zatím nejlepší peeling, co jsem s přítelem zkoušela. Přítel si ho vychvaloval i já. Až někde uvidíme plné balení určitě ho koupíme. Jsou tam opravdu částečky ze skořápek vlašských ořechů, které jemně odstraní odumřelé buňky. Měla jsem jednou peeling, který pleť drsně poškrábal a nebyl příjemný. Tenhle meruňkový je dokonalý! Pleť byla vyhlazená, jemná, oživená, svěží. Peelingu na pleť potřebujte málo a tak jsem oba balení měla na dlouho. Opravdu nevím kolikrát jsme ho použila. Celkově jsem viděla na pleti rozdíl, takže doporučuji s klidný svědomím.
 
Máte s maskou nebo peelingem zkušenosti? Určitě mi napište, jestli Vás některá maska zaujala.
 
♥♥♥ Mějte krásný den. Vaše Kyrkys ♥♥♥
 



 
 




15 komentářů:

  1. Lenka Maurerova: S chutí do toho, kupovanou nebo domácí dělanou? Já preferuji obě varianty :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Supr! Při nejbližší příležitosti si jdu pro ten meruňkový peeling,už se na něj moc moc těším ♥

    OdpovědětVymazat
  3. jééé ty fotky s vodou by mě nenapadly, je to krásný!!!! Jinak strašně chci šmoulovou, ale myslíš si, že jí někde mají? V rossmannu měli jedinou a to avokádovou a jak říkáš, nechala jsem jí tam, že to není nic pro mě =D Kdyby měli tady ty malé balíčky, tak si jí klidně koupím, ale měli jen velké balení =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Pája: Já ho chci taky :D :D

    Tess Mart: Děkuji za pochvalu kočko, jinak u nás ji mají v Tetě :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám od freemena tu modrou antistresovou,ale ještě jsem ji nevyzkoušela,ale už se na ni těším až ji vyzkouším a díky tvoji recenzi si koupím ještě jinou a na ten peeling se určitě taky podívám.

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem tu okurkovou a byla skvělá. Další mě hodně lákají. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem měla tu avokádovou a vysušovala mě a to mám vážně mastnou pleť :-o Ale nalákala jsi mě na šmoulu :-) A ještě jsem viděla masku s acai, tak ta mě taky láká! I když si poslední dobou masku udělám radši doma ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda to je super clanek, krasne jsi to rozepsala, ja mam spatnou zkusenost, tak jsem jiz nikdy tyto masky nezkusila, ale asi tomu dam dalsi sanci.. Rozhodne zkusim ten merunkovy peeling, to zni skvele. dikz

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám plné balení modré a nemám jí vůbec ráda! :D
    Hodně mě už delší dobu láká ta čokoládová nebo avokádová :) a ten peeling vypadá sakra dobře!

    OdpovědětVymazat
  10. M.Ježková: Peeling opravdu doporučuji.

    Charmedka: Okurková je dobrá :-)

    Munkey: No vidíš a mě nic :D :D Domácí jsou taky super a viděla jsem tvůj návod ♥

    R. Lánkská: Jo? A proč? :D

    OdpovědětVymazat
  11. Peeling jsem si koupila rovnou plne baleni a miluji ho :) nahradil mi tak peeling od Cien,ktery mi moc vyhovoval a uz neni k sehnani.Masky jsem zatim zkusile dve a to smouli :D a s cernym uhlim a musim rict,ze mi obe moc vyhovovaly.Jeste tu mam tu avokadovou a na tu jsem tedy zvedava :) Jak tak koukam tak jeste budu muset zkusit tu cokoladovou :D pekny clanek....

    OdpovědětVymazat
  12. B. Smetanová: No já chci taky koupit zásoby :D :D Děkuji moc ♥

    OdpovědětVymazat
  13. mě ta čokoládová vůbec nesedla, šíleně mě po ní pálil xichtík :D naštěstí jsem měla jenom ten pytlíček :) ale modrou miluju :) a budu se muset mrknout po tom peelingu, ten zná láákavě :)

    OdpovědětVymazat
  14. Alice in Wonderland CZ: Určitě mrkni :-))

    OdpovědětVymazat