neděle 27. července 2014

Balea - Sprchový gel, tělové mléko s vůní melounu


Ahoj krásky a krasavci,

dnešní článek bude o oblíbené dvojici sprcháče a mléka od značky Balea. Vzhledem k ceně se Balea lehce vyhoupne nad dražší kosmetikou. Nevím proč bych si měla kupovat dražší kosmetiku a tak ráda sahám v Dmku po Balee. Sprcháče koupíte kolem 50,- Kč a tělové mléka kolem 60,- Kč. Ještě jsem tuhle řadu s melounem viděla v Dmku, takže ji možná ještě seženete, ale pozor je to limitka. Jdeme se společně podívat na recenzi!
 
Oba výrobky

Opravdu značka Balea není drahá kosmetika, ale stále mají pěkné obaly. Stalo se mi několikrát, že jsem si koupila levný produkt a obal nebyl moc pěkný. Vůně obou je božská, miluji melounovou vůni.

Sprchový gel

Sprchového gelu je 300 ml. Ta svěží ovocná vůně sprchového gelu je něco nádherného a to hlavně teď v létě. Krásná Vás probudí jeho vůní a přitom dobře umyje a nevysuší, navíc dobře pění a zanechává mi pokožku zklidněnou a provoněnou. Opravdu na sobě cítím vůni melounu. Konzistence sprchového gelu je tekutější a narůžovělá.

Tělové mléko
 
Tělového mléka je 200 ml. Po použití sprchového gelu moje tělo zahalím do tělového mléka stejné řady. Pokožku provoní melounem. Zanechává pokožku těla hydratovanou, jemnou, zklidněnou. Mléko se skvěle roztírá a rychle se vstřebává. 
 
Konzistence

Konzistence sprchového gelu a mléka. Za sebe mohu Baleu doporučit. V drogérii mají pistáciovou a myslím ještě Mango řadu. Kdo nemá ráda chemii, tak to není nic pro něj. Já sem taky začala raději používat přírodní kosmetiku - aspoň se tedy snažím ☺.
 
Máte kosmetiku Baleu rádi nebo Vám nevyhovuje? Doporučuji vyzkoušet řadu s melounem.

♥ Vaše Kyrkys ♥


10 komentářů:

  1. Miluji tuhle řadu, krásně voní :-) Pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  2. Teď zrovna používám Růžový grap od Radoxu-nemůžu se té svěží vůně nabažit,po něm mám připravenou Carambolu,Lambadu od Balea a také se na tu svěžest těším.

    OdpovědětVymazat
  3. Já Baleu miluju :) né vždy mi všechno sedne ale většinou jsem spokojená.
    Z téhle limitované edice mám všechny 3 sprchové gely ale meloun voní nejlépe :) tělové mléko nemám protože jich mám v zásobě opravdu hodně :)

    OdpovědětVymazat
  4. U nas sprchac stoji 0,99€ čo je asi 25kč :) a akurát som minula telové mlieko mango a bolo úžasné a vôňa tiež :)

    OdpovědětVymazat
  5. jojo, sprcháče Balea, ty miluju :)) z té letošní limitky jsem koupila rovnou tři varianty :)) a ten meloun voní naprosto úžasně a za 33 Kč, paráááda :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Balea je super. meloun užásnej.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mě teda Balea šíleně vysušuje, a to ani nemám normálně nějak suchou kůži... Tělové mléko používám Ryor, sprcháč používám Lactovit. Ten jsem koupila v akci za 35 Kč a nedá se to srovnávat :). Ale je fakt, že si od Baley sem tam něco koupím kvůli krásné vůni. Na takové to maznuti během dne není špatná a stačí to. Ale když chci fakt hydrataci, tak kde nic, tu nic a fakt mě to po delší době používání vysuší víc než kdybych nic nepouzila...

    OdpovědětVymazat
  8. Karolina Čadílková: Přesně voní báječně! Jsem ráda, že se článek líbí ♥

    Sofie D: Určo budeš spokojená :-)

    R. Lánská: Taky mi všechno nesedne, ale jinak spokojená jsem.

    mona recenzie: No vidíš :D K nasrání :D

    Alice in Wonderland CZ: 33,- Tak to závidím :D

    Laura Koopřiva: No přesně :-)

    Marťa: Né každému sedne, každý jsme jiný :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nevím zda mám vadný produkt, ale toto tělové melounové mléko mi hrozně smrdí, nemůžu si pomoct :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Michaela Suková: Tak každému voní něco jiného :-)

    OdpovědětVymazat