pátek 4. července 2014

Bourjois Micellar Cleansing Water - micelární voda


Ahoj sluníčka,

dneska to bude recenze na micelární vodu od značky Bourjois. Pokud ještě někdo neví, co je micelární voda, tak micelární voda obsahuje micely, které na sebe váží nečistoty a tím je pleť lépe vyčištěná. Obličej při odličování navíc nemusíte drhnout, micely fungují i bez toho, aniž byste pleť třely silou. S výrobky od téhle značky jsem vždy spokojená. Ještě bych chtěla vyzkoušet jejich deospreje, jelikož jsou celkem dost chválená a lákají mě. Jdeme na recenzi!

Bourjois Micellar Cleansing Water


Popis micelární vody

Složení micelární vody
 
Miniukázka, jak odličuje
 
Celkový názor?
Balení výrobku se mi moc líbí, skvělé je i víčko, na kterém je taková kulička, která pomáhá k otevření micelární vody. Micelární vodu jsem si zakoupila jako součástí časopisu, který mě stál kolem 100,- Kč. Takže jsem časopis hned brala a těšila jsem se až micelární vodu vyzkouším. Samotná micelární voda stojí od 102,- Kč. Oceňuji, že je hypoalergenní, bez parfemace a alkoholu. Na tamponek stačí nanést opravdu málo a lehce se s ní odlíčíte. Odlíčení je velmi šetrné, jelikož nemusíte pleť, dekolt, krk dřít, aby šly nečistoty dolu. Odličování s micelární vodou jde rychle a opravdu kvalitně. Po odlíčení nemám pocit ulepenosti, suché pleti - což jsem po některých vodách měla. Pokud bych si měla vybrat tuhle nebo Biodermu, vyhrála by u mě micelárka od Bourjois. Za sebe dporučuji. Určitě se mrkněte na video, kde ji uvidíte v akci.

 
Jaká je Vaše oblíbená micelární voda?
 
Kyrkys
 

14 komentářů:

  1. Bez parfemace, jupíí! Když na ni narazím, tak zkusím, ale už jsem se zařekla, že už nic zkoušet nebudu a budu věrná Garnieru :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Munkey: Opravdu nijak nevoní. Garnier mě taky láká :D

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě bych ji chtěla někdy vyzkoušet když ji někde uvidím :)
    Za mě zatím vede L'oréal, růžová Bioderma a Garnier :) Zatímco Vichy byla naprosto příšerná :/

    OdpovědětVymazat
  4. Bourjois vede! Miluju deo, sprcháče, gel na odlíčení, peeling a jsem hrdá, že jsem byla vybrána ke spolupráci ještě před výzvou pro blogerky =P =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasne no, Tess a jeji spoluprace uz jsou legendary.:-D jeste se s tim chlubis, ty jsi fakt k smichu, devce.

      Vymazat
  5. Romana Lánská: No Vichy mi celkově nesedí, jinak ji určitě vyzkoušej :-))

    Tess Mart: Taky mi moc vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  6. Používám micelární vodu od Dermacolu a jsem s ní maximálně spokojená. Ale tahle mě zaujala. Seženu kosmetiku Bourjois i v drogerii? Protože mám sprchový gel této značky a ten jsem kupovala v parfumerii FAnn.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní: Ahojky, Dermacol micelární vody mi nevyhovovala hodně vysušovala. Já jsme kosmetiku viděla v Tetě :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mam Eucerin micelarku (byla tedkon v casopisu Marien) a je bozi!! Odlici i vodeodolnou rasenku, nestipe v ocich. Makeup na tvari nezvladne celej spis na doodliceni pleti. Ale na oci boma!!
    Chci zkusit garnier a loreal a mozna ze i tu bourjois ;) mej se fajn :)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní: Eucerin to vím, ale nikde jsem ji neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní a proč se pod to nepodepíšeš? Já nevím, kdo z nás dvou je víc k smíchu =D Jestli já, která je hrdá na to, že si jí Bourjois vybralo a nebo ty, která očividně má nějaký komplex a píše legendárný a musí se schovávat za anonyma! ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  11. "Legendary" - nauč se číst, tupko.:) Je to anglicky, což ti asi nic moc neříká. A vzpamatuj se, ne každý, kdo tě kritizuje, je zakomplexovaný, jak si velmi ráda myslíš.

    OdpovědětVymazat
  12. zasmála jsem se =D ta tvoje "nezakomplexovanost" opravdu nejde vidět v tom slově "tupka" =D anonymně umí psát každý hlupák ;)

    p.s. zvládáš to i bez anglických slov? to je těžký napsat legendární? =D

    Dlouho jsem se takto nepobavila =D ...když to tak ráda čteš anglicky, tak zde je vzkaz - haters gonna hate ;) aspoň piš k tématu! zdarec!

    OdpovědětVymazat