úterý 29. července 2014

DM BOX - RECENZE PRODUKTŮ


Ahojky všem, 

vítám Vás u dnešního článku, který se týká DM BOXU. Kdo neví, tak Dm box jsem získala před FB stránky Dm drogérii za 150,- Kč. Přišel mi e-mail, že jsem byla vybrána a získávám box. Byla jsem moc šťastná a ráda, že jsem vyhrála taky jsem si pro něj hned dojela. Můj první dojem si můžete shlédnout ZDE. Teď se společně vrhneme na recenzi produktů z boxíku.

DM BOX
Krásná žlutá krabička, kterou jsem využila na Kyrkysbox - ano bude další soutěž až Vás bude na FB přes 700 sledovatelů. Balíček obsahoval 10 věcí .

První je Rexona Maximum Protection

Jsem moc ráda, že jsem tuhle novinku od Rexony mohla vyzkoušet, jelikož jsem s ní moc spokojená! V obchodě můžete sehnat 4 varianty - CONFIDENCE, SENSITIVE DRY, EVERYDAY FRESH, CLEAN SCENT. Já mám CONFIDENCE, která moc krásně a svěže voní a opravdu zabraňuje pocení. Každý večer ji aplikuji, pak opláchnu podpaží a zase ráno aplikuji. Za sebe mohu doporučit je to krémová konzistence, takže moc příjemná. Akorát zanechává bílé fleky na oblečení, které jdou vyprat.

Dermacol Aroma Ritual sprcháč - Jahoda a karambola

Opravdu musím přiznat, že mi poprvé nevoněl, ale opravdu mě překvapil, jak jsem se s ním mila. Skvěle pění, nevysušuje, pokožka je po něm hebká a provoněná. Vůně není jen jahodová, jak jsem si myslela, ale krásně ladí s karambolou. Taková svěži, sladká vůně. Doporučuji!

Balea šampon After Sun

Balea šampon, který by měl chránit vlasy pro teplu, sluníčku. Krásně kokosově voní, ale bohužel mi nesedl a tak ho používá přítel. Obsahuje Panthenol, což oceňuji, ale jinak mi po něm svědí pokožka hlavy.

Colgate bělící zubní pasta

V balíčku jsem našla zubní pastu, kterou bych tam nemusela mít. Skvěle čistí zuby, ale bělící účinek jsem nezaznamenala. Jako klasická pasta super.

Sun Dance fluid, který chrání pleť před sluncem

Vzhledem ke složení jsem ho nezkoušela, takže nevím.

Garnier Oil Beuty

Novinka od značky Garnier, která je super až na ty silikony. Byla jsem překvapená, jak je po něm pokožka hebká, koukla jsem se na složení, našla silikon a už jsem věděla proč. Lehká nažloutlá konzistence, vůně příjemná až na ten silikon super.

Další věci

Vzoreček šamponu od Schwarzkopf, který mi nesedl a svěděla mě po něm šíleně hlava, takže za mě propadá. Ria tampony jsem využila - co k tomu víc říct. Weleda vzorek tělového mléka, které jsem nekoušela a poputoval jinam. Rimmel lak je docela super, ale na nehtech dlouho nevydrží.

Celkově se box povedl, čekala jsem více dekorativní kosmetiky, ale je mi jasné, že s dekorativkou je to těžké. Co říkáte na box Vy? 

Kyrkys

12 komentářů:

  1. Škoda že jsem nebyla vybraná, všechny produkty vypadají moc lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, taky mi bylo líto, že jsem boxík nevyhrála, ale stejnou rexonu jsem si pak pořídila a souhlasím, taky mi krásně voní a je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  3. ani jednu věc (lak použiiju ale vyživuju) jsem nepoužila...mléko jsem zkusila na ruku a fuj něco tak nechutného jsem nazažila, takoivý odporný silikonový povlak...fuj...všechno jsem rozdala nebo na votoč vyměnila a bylo =) Já věděla proč se té balea výhýbám ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu se zeptat? Jak si se dostala k recenzím na DM nabídli ti spolupráci nebo ty jim? :) Děkuju.
    A pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek. Já teda DM box nekupuji. Myslím, že pro mne je lepší si to koupit raději zvlášť, protože jsou produkty, které zrovna od DM nepoužívám.

    koopriva-svet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Boxík vypadá moc pěkně , škoda že mi nevybrali

    OdpovědětVymazat
  7. proč jsem jediná, komu ten deodorant smrdí? :DD asi jsem divná :DD

    OdpovědětVymazat
  8. To ti musel udělat obrovskou radost. Boxík vypadá moc hezky.:)
    Blog ϐook of ϐeauty ... I obsah.:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten deodorant nádherně voní :)
    a ten nápad s krabičkami DM se mi docela líbí :)
    chickflickcherry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem dala ten sprcháč kamarádovi a až pak si k němu čichla. Doteď mě to mrzí:D

    OdpovědětVymazat