pátek 11. července 2014

Gestil Wonder šampon s Panthenolem, maska na vlasy


Ahoj krásky,

vítám Vás u dnešního videa. Dneska se zaměříme na vlasy a to konkrétně na šampon a masku od Gestil Wonder. Produkty mám skoro vypotřebované a tak bych Vám ráda poreferovala, jaké mám z nich dojmy. Jdeme na to!

Oba produkty

Šampon s Panthenolem

Popis a návod na použití
 
Složení

Konzistence

Celkový názor?
Šampon je klasicky v plastu. Objem je 500ml, které stojí od 145,- Kč. Příjemně voní. Ze šamponu jsem nebyla úplně nadšená ani zklamaná je to takový nadprůměrný šampon. Někdy mě z něj i svěděla pokožka hlavy! Vlasy zanechával dobře umyté, takže pro mě bylo lepší pak nanést balzám nebo masku. Musím opravdu pochválit jeho velkou mycí schopnost. Pro někoho, kdo má suché vlasy bych doporučila něco jiného. Jako čekala jsem víc, ale i tak docela super.

Maska

Složení

 
Konzistence

Popis?
Vlasová maska Wonder se doporučuje, díky svému složení,  na vlasy s poškozeným vláknem, na vlasy zničené nebo narušené vlivem trvalé, barvení, melírování, smogu a vlasy jemné se sklonem k padání * Regenerační krém s výtažkem z bambusu dodává vlasu velký lesk, hebkost a hydrataci * Vlasy jsou po jeho použití, díky účinným látkám obsažených v této vlasové masce, velmi intenzivně ošetřeny a velmi dobře rozčesatelné * Nechává se působit po každém umytí 3 - 5 minut a potom se opláchne důkladně vodou * Tato vlasová maska je výborná také na intenzivní zábaly na 30 - 60 minut , kdy  se na vlasy po umytí regeneračním šamponem Wonder a opláchnuté vodou,  nanese táto maska, nechá se působit požadovaný interval a po poté se důkladně opláchne vodou * Díky této regenerační kůře budou Vaše vlasy opět mladé a krásné *

Celkový názor?
Maska je klasicky v plastovém obale. Já mám 300ml. Seženete ho od 170,- Kč. Vůně masky mi připomíná vůni pánské kosmetiky na holení. Nemůžu si pomoct, ale nic jiného mi to nepřipomíná. Konzistence masky je hustější a bílé barvy. Masku jsem nanášela klasicky na umyté vlasy a nechal působit 3-10 minut a klidně déle. Občas jsem si z ní dělala zábal - klasicky nanesla na celou délku vlasů a nechala třeba 2-3 hodiny. Maska zanechala vlasy opravdu jiné než po kterékoliv masce, kterou jsem zkusila z drogérie. Vlasy se zdály vyživené, lesklé, hydratované a byli opravdu jemné na dotek. Všechno by bylo super, ale tenhle efekt jsem měla jen po téhle masce. Nenechávala ten efekt stále na vlasech jen když jsme ji použila. Snad mě chápete :D Takže pro mě je to zklamání, jelikož jsem čekala více.

Máte zkušenosti s maskou či šamponem?
 
Kyrkys


7 komentářů:

  1. Nemám zkušenost ani s jedním, ale tu masku chci vyzkoušet už dlouho. Čtu na ní ale docela rozdílné recenze, tak pořád váhám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadalo dobře, ale asi to nebude nic pro mě - šampon, který podráždí pokožku a maska, která nemá dlouhodobý efekt? Tak nic, zůstanu u olejování a osvědčených šamponů :-)

    OdpovědětVymazat
  3. TŽen šampon používám od všerejška... doufám že s ním budu spokojená :-)
    jinak masku mám a je super :-3

    OdpovědětVymazat
  4. J. Dvořáková: No popravdě nejsem zklamaná, ale zázraky jsem nečekala :D

    Munkey: Jaký máš osvědčený šampo?

    veruninka 100: No za mě nejsem moc vzrušená ani z jednoho produktu.

    OdpovědětVymazat
  5. Masku můžu rozhodně doporučit. Dříve jsem vlasy hodně odbarvovala a barvila a zase odbarvovala a barvila a jelikož studuji kadeřnici tak mám vlasy hodně poškozené z přípravků a neustálého sušení. Na doporučení jsem si koupila masku a po dvou měsících jsem měla vlasy úplně jiné,vyživené,krásně lesklé a hebké jako kdyby nebyly nikdy zničené. Používala jsem ji přes rok a nikdy jsem si na ni nestěžovala.Teď zkouším různé masky a musím říct že tahle byla zatím nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nikola: Jak jsem psala, tak bez masky jsem měla vlasy stejné

    OdpovědětVymazat