neděle 20. července 2014

Lirene - Hydratační čistící tonikum 2v1 na obličej a oči, Regenerační liftingový krém s Aloe Vera a máslo Karité


Krásný den sluníčka,
 
dneska jsem si připravila další recenzi, která se týká pleti. Bude se jednat o kosmetiku Lirene. Kosmetika Lirene chce, aby každá žena se cítila krásně a líbila se sama sobě. Všechny výrobky Lirene jsou vytvořeny takovým způsobem, který v každodenní péči zdůrazní přirozenou krásu každé ženy. Lirene také skvěle pečuje o Vaší pokožku! Kosmetika Lirene vyrábí své výrobky podle požadavků zákazníků. Mají i své stránky, kde se můžete mrknout na jejich nabídku ZDE a mají i FB stránky, kde je také můžete sledovat. Fotky si můžete zvětšit!
 
Měla jsem možnost vyzkoušet jejich novinku a to konkrétně řadu a Aloe Vera. Jsem moc překvapená a kosmetiku Lirene mám moc ráda. Kosmetika s Aloe Vera mi sedla skvěle, bohužel už mi došla. Mám zkušenosti ještě s tonikem, micelární vodu, které moc doporučuji! Jdeme se společně podívat na tuhle novinku.
 
Hydratační čistící tonikum 2v1, Aloe Vera a Karité máslo - regenerační liftingový krém

Jak jsem psala výše, mohla jsem vyzkoušet tonikum a krém z řady Aloe Vera. Moc jsem od kosmetiky nečekala, jelikož krém obsahuje silikon a tonikum na oči? No probereme si to od začátku!

Hydratační čistící tonikum 2v1 na obličej a oči


Popis tonika:
Výtažek s Aloe Vera a okurky čistí a intenzivně hydratuje pokožku. Složení bez alkoholu, vhodné i pro uživatele kontaktních čoček. Jemně otřete pleť navlhčeným vatovým tampónem.
 
Můj názor?
Balení výrobku je plastové a hezké. Oceňuji, že obsahuje Aloe Vera a okurku. Miluji jeho vůni, kdo má rád okurkovou vůni, tak bude spokojený. Vůně je trošku intenzivní, ale tím, že mi voní mi to nevadí. Používala jsem ho každý den a to ráno a večer. Vůbec nevysušuje a to díky tomu, že neobsahuje alkohol. Skvěle dočistí pleť, ale na oči jsem ho díky parfemaci ani nezkoušela. Opravdu jsem na tampónku měla nečistoty z pleti, takže ho klidně doporučím.
 
Regenerační liftingový krém a Aloe Vera a máslo Karité



 



Můj názor?
Poprvé, když mi dorazil domů jsem se lekla složení, jelikož obsahuje silikon, který moje pleť nemá ráda. Nakonec jsem se odhodlala krém použít a je divné, že mi silikon nevadil. Většinou se po krému, který obsahuje silikon osypu. Vůně krému je lehká a svěží okurková. Krém jsem používala ráno a večer, tak je doporučeno na obale. Konzistence krému je lehká a krém se rychle do pleti vsákne. Zanechává pleť opravdu hydratovanou, vyživenou a jakoby "nasáklou" , hladkou a celkově mi přijde, že po krému jsme měla hezčí pleť. Co se týká liftingového výsledku - mám vrásky jen na čele a docela mi přijde, že se mi zmírnila o trošku, ale to je možná jen můj pocit. Oceňuji, že krém je vhodný pro všechny druhy pleti a hodí se i pod make-up. Za sebe doporučuji!
 
Zaujal Vás nějaký výrobek z řady Aloe Vera? Já je mohu jen doporučit.
 
Mějte se krásně. Vaše Kyrkys ♥ ♥

12 komentářů:

  1. Značka Lirene má skvelé toniká.Mám doma už 2 a s obidvoma som spokojná.Dokonca s nimi niekedy dočisťujem riasenku z očí lebo nikdy sa mi neodlíči na 100%.Vrele všetkým doporučujem túto značku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku jsem ještě nezkoušela, jsem to ale ostuda :) jak tak koukám tak se ale musím co nejdříve po něčem podívat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky určitě ji vyzkoušejte je super :-)

    OdpovědětVymazat
  4. S tou micelárkou mám zkušenost taky, ale o tomhle slyším poprvé, teda, jak je to jen možné. :-D Když sháním kosmetiku, tak většinou šahám po té obsahující aloe vera, protože má dobré a hlavně viditelné účinky na mou pleť, ale co se týče čistících tónik, těch mám zrovna po hlavu, tak uvidíme, jestli si pořídím i tohle a nebo raději počkám, dokud nespotřebuju ty předešlé. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Lirene si každý pochvaluje a mám pocit, že se ta značka hodně dobře prosadila díky Ladyboxu. Pokud si dobře pamatuji.

    Ráda bych něco vyzkoušela, ale zatím mám všeho dost. Až mi dojde pleťovka, tak jedině Lirene.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém zní super a navíc se mi hrozně líbí ten papírový obal:) Takovej správně letňáckej:))

    OdpovědětVymazat
  7. tak na ten tonik jsem už koukala, ale nosim čočky a bála jsem se ho koupit. Už jednou jsem si pořídila tonik s tím že je pro ty kdo nosí čočky a stejně mě ty oči pálily..takže to vypadá že půjdu koupit tenhle :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Lucie Valášková: Jak jsem psala já ho na oči nezkoušela :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Tato kosmetika me zaujala. Nejspíš v budoucnu vyzkousim! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Marťa: Tak to jsem ráda, určitě vyzkoušej :-)

    OdpovědětVymazat