neděle 6. července 2014

Týden ve fotkách - 6.7.2014 / Pár fotek z mé kuchyně


Ahoj všem,
 
vítám Vás u dnešního článku. Dneska to bude opět článek na téma - týden ve fotkách. Týden byl super. Nic výjimečného se mi nestalo. Dneska je u nás krásně, jak je u Vás? Dnes to vidím na opalovačku ☻Jdeme na článek! 
 
 Brandnooz box

V týdnu mi přišel brandnooz box aneb jídelní box, jak já říkám. Dostala jsem ho zdarma, takže moc děkuji. Abych řekla pravdu z boxu jsem měla celkem radost. Někdo psal, že se věci opakují, což jsem se dívala na internet a je to pravda. Jestli bych mohla poradit, dala bych do boxu věci, které u nás nejsou k sehnání. Myslím, že to by každého motivovalo ke koupi boxu. Pokud by někoho zajímalo rozbalování boxu - ČLÁNEK A VIDEO.

Moje týdenní střípky z kuchyně
 
Moje středeční snídaně, byla opravdu lehká. Když jsou ty vedra, nemám chuť na nic mastného, těžkého. Spíše jím lehčí jídla. Pokud bych viděla super nezdraví žvanec asi bych neodolala ☻
 

Ve čtvrtek jsem dělala studenou večeři, teď to zní jako bych od středeční snídaně nejedla, ale nebylo nic zajímavého fotit a nebyl při ruce foťák. Miluji obložené talíře, vezmu si, co mi chutná a mohu střídat chutě.

 
Po čtvrteční večeři jsem dostala chuť na sladké. V Lidlu jsem si koupila tyhle Tofík sušenky s karamelem. Není to nic pro mě, osobně nemám ráda chutě perníků a stejných chutí. Perník sním, ale nemusím ho mít stále.
 
 
Na konec tu mám středeční večeři, což jsem nějak přeskočila, ale nevadí. Jednoduché špagety s pomocí výrobků z jídelního boxu. Osmažila jsem cibulku s cuketou. Pak jsem přidala Dolmio Bolognese s bazalkou je hotová omáčka pro přípravu tradiční italské boloňské omáčky, Valfrutta krájená rajčata, trošku česnekové pasty. Nechala jsem chvilku všechno spojit a podávala na uvařené špagety, kdo by chtěl, může přidat mleté maso.

Moje milovaná micelární voda

V pátek jsem Vám na blogu představila moji milovanou micelární vodu. Jsem s ní moc spokojená. Skvěle odlíčí a jde to sní velmi rychle. Recenzi najdete ZDE.

♥ ♥ ♥ Oranžové a zlaté kouřové oči / Orange & Gold Smokey Eyes ♥ ♥ ♥


Ve čtvrtek jsem pro Vás natočila tutoriál, kde jsem použila oranžovou, zlatou a černou barvu na oči. Celkem mělo úspěch. Třeba se necháte inspirovat. ZDE najdete video a použité produkty. 
 
Jedna momentka
 
Jaký byl Váš týden? Přeji Vám ať následující týden je super a v pohodě.
 
♥ Kyrkys ♥
 

6 komentářů: