čtvrtek 21. srpna 2014

Crystales aneb výrobky z kvalitního českého skla pro krásné nehty

 
Ahojky všem,

ráda bych se s Vámi podělila o skvělý e-shop, kde najdete výrobky z kvalitního českého skla. Všechno zboží na e-shopu je vyráběné v České republice. Takže jsem ráda, že mohu podpořit české prodejce. Jedná se o e-shop, kde můžete nakoupit skleněné pilníky, škrabky na paty, pinzety, luxusní manikúrní a pedikúrní potřeby. Musím pochválit jejich krásné a přehledné stránky. Pokud máte dotaz, neváhejte je kontaktovat, určitě Vám odpoví jako mě. Takže komunikace mezi námi byla super a rychlá. Dodání zboží bylo do 2 dnů. Poštovné se pohybuje od 39,- Kč. Co se týká výrobků je vidět, že jsou kvalitní a celkově se mi jejich výrobky moc líbí. Pojďme se podívat, jak vypadají ve skutečnosti!

Všechny výrobky, které vlastním

Manikúrní nůžky Bohemia - oranžové
 
Konečně jsem mohla vyzkoušet pořádné nůžky. Nedávno jsem si musela ostříhat moje nehty na rukou a opravdu jsou bytelné, ostré, takže stříhání šlo skvěle. Přítel je taky chválil, takže oba jsem spokojeni. Normální cena je 240,- Kč a teď je mají v akci za 170,- Kč. ZDE je odkaz.
 
Další jsou skleněné pilníky

Hard pilník zdobený- fialový

Obal pilníku je povedený. Líbí se mi odolné plastové pouzdro, které je zdobené. Můžete sehnat různé barvy jako modrá, černá, růžová, zelená. Opět se s ním skvěle a rychle piluje, takže za mě super. Velikost pilníku s pouzdrem je 12 cm. Běžná cena 94,- Kč a teď 79,- Kč. Odkaz na pilník je ZDE.

Velký barevný skleněný pilník - světle modrý

Kdo by nechtěl pilník s kamínky, tak je to super volba. Obyčejný, skvěle zpracovaný pilník. Opět je k sehnání v různých barvách. Běžná cena 68,- Kč a teď ho koupíte za 45,- Kč. Velikost: 140/2 (délka 140 mm, tloušťka 2 mm). Odkaz na pilník je ZDE.

Velký skleněný pilník SWAROVSKI Deluxe - růžový

Růžová barvička je moje oblíbená a tak se mi moc líbí tenhle růžový fešák s kamínky SWAROVSKI Deluxe. Mě se tedy zdobený pilník líbí více, vypadá to luxusně. Velikost: 140/2 (délka 140 mm, tloušťka 2 mm). Také se dá sehnat v různých barvách. Běžná cena 135,- Kč a teď je za cenu 95,- Kč.
K sehnání ZDE.
Malý zdobený skleněný pilník - zelený

Tenhle pilník patří do řady malých zdobených pilníků. Opět se mi líbí kamínky a barva také. Budu se opakovat, ale skvěle a rychle piluje. Běžná cena 58,- Kč a teď 45,- Kč.

Celkově jsem s každým pilníkem spokojená a jinak to není ani u nůžek na nehty! Zaujal Vás e-shop nebo nějaký výrobek?
 
Mějte se krásně.
 
♥ ♥ Vaše Kyrkys ♥ ♥

6 komentářů:

  1. Pilniky jsem měla a vydržely mi ani né rok, pak se ošoupaly a vůbec už nepilovaly. Takže jsem musela do DM pro obyčejný skleněný pilník. A zatím drží.

    OdpovědětVymazat
  2. Lady eS: A jaký jsi měla? Jak jsi je skladovala je také důležité :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma jeden skleněný a je vážně skvělý :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem Swarovski deluxe a skladovala jsem ho v obalu, ve kterým mi přišel.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jeden doma mám a jsou super! A tak hezky vypadají až je mi skoro líto je používat :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ellie: No přesně opravdu krásný jsou :D

    OdpovědětVymazat