středa 6. srpna 2014

☼☼☼ Jak dopadlo barvení obočí u kosmetičky? Fotky před a po ☼☼☼


Ahoj všem,

dnes bych Vám ráda ukázala, jak dopadlo barvení obočí u kosmetičky. Musím uznat, že prostředí je super a moc se mi tam líbilo. Najdete zde kosmetičku, masáže, solárium. Koho by zajímalo, tak chodím ke kosmetičce do Lovosic do Sun Tropic. ZDE mrkněte na internetové stránky, kde najdete telefon, otevírací dobu.

Nebylo to poprvé, co jsem byla na barvení obočí, řas. Barvení řas jsem tentokrát vynechala, jelikož mi teď docela padají a tak je nechám zregenerovat a každý večer na ně aplikuji ricinový olej. Poslední dobou jsem si nechávala narůst obočí, aby mi kosmetička vykouzlila z toho nic, obočí ☻. Když přišel den D, tak jsem se nemohla dočkat až ulehnu na lůžko a začne trápení s trháním obočí, nakonec neukápla ani jedna slza, jelikož kosmetička je moc šikovná. Takže nejdřív vytrhala obočí a následně barvila. Všechno trvalo pouhých 15 minut a šla jsem domu, vyplázla jsem 80,- Kč. A s výsledkem jsem moc spokojená!

Nakonec mi kosmetička doporučila čištění pleti strojem a bavila jsem se s ní, že jsem vysadila HA a že pupínky mám z ní. Říkala, že to několika holkám moc pomohla po vysazení HA, takže půjdu na čištění a budu doufat, že to bude lepší.

PROSTŘEDÍ


 
PO
 
PŘED A PO
 
Co říkáte Vy na výsledek? Já jsme moc spokojená a na závěr bych chtěla poradit těm ženám, co si nevědí rady nebo jen nevědí, co s obočí, tak doporučuji zajít ke kosmetičce. Chodíte ke kosmetičce?
 
Vaše Kyrkys


21 komentářů:

  1. Ke kosmetičce nechodím, obočí si upravuju sama, pleť si též čistím sama..Nikomu nedůvěřuji v tomto ohledu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně ti to zvýraznilo pohled, povedený :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Dana Šnýdrová: Taky jsem nepotřebovala žádnou péči, ale nakonec na čištění půjdu, jelikož to nevymačkává, ale čistí hloubkově strojem :-) A po vysazení HA je to děsný :-) Miluji, když si jednou za čas dojdu k pečovatelce :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vědět, že to takhle dopadne, tak ihned jdu. Ale moje bývala kosmetička už tuto práci nedělá a pokus o novou nedopadl vůbec dobře :-( Raději už 3 roky nechodím.

    OdpovědětVymazat
  5. ja som sa akurAT TEraz vratila od kozmeticky :D

    OdpovědětVymazat
  6. Obočí si barvím sama a ke kosmetičce na čištění chodím cca po 6-7 týdnech.

    OdpovědětVymazat
  7. Fakt super! Zajímalo by mě, jaký tvar by mi kosmetička udělala, protože si nejsem úplně jistá, jestli to dělám dobře... ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. vážně ti to pomohlo k výraznějšímu pohledu, ale moje zkušenosti s kosmetičkama jsou hrozné, tak raději ne

    OdpovědětVymazat
  9. Ku kosmetičke zasadne nechodim. Radšej si sama nakupim kvalitnejšie produkty a procedury si urobim sama a ešte aj nejake tie korunky ušetrim. Iba raz v živote som bola na trhani a dopadlo to prišerne, proste polovicu obočia mi vytrhala :-O vyzerala som ako taky prekvapeny zombik. :-D

    OdpovědětVymazat
  10. já bych se fakt bála, ale jsem nalomená zajít do Sephoráckýho brow baru, tam bych jim věřila.

    OdpovědětVymazat
  11. Já nechodím upravuji si ho sama. Rozdíl je vidět pěkně :-) Líbí se mi článek

    OdpovědětVymazat
  12. Výrazný rozdíl, perfektní změna :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak zo vypadá hodně dobře, fakt ti to prospělo:)

    OdpovědětVymazat
  14. Obočí teď vypadá skvěle! Já obočí upravuji doma sama,trhám a dokresluji buď tužkou nebo stínem, barvení mě nějak nikdy neoslnilo,protože většině lidí se rychle z obočí ztratí,takže mi asi přišlo vždy zbytečně za něho dávat peníze :)

    OdpovědětVymazat
  15. Caroline: Vzhledem k tomu, že mám obočí světlejší než vlasy a už jsem to potřebovala, tak těch 80 korun obětuji :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné :). Já si obočí nenechavam barvit, protože mi z tama barva rychle zmizí a já nemám čas ani peníze každé dva týdny chodit na barvení... takže v mém případě je můj kamarád tužka na obočí :). A trham taky sama, udělám si to vždycky lip než jak mi to udělá kosmeticka...

    OdpovědětVymazat
  17. Já ke kosmetičce chodím na čištění pleti (+ masku, peeling atd.), protože to hloubkové čištění by se nemělo dělat doma neodborně. Ale zrovna obočí si umím vytrhat sama, takže s tím mi přijde zbytečné chodit ke kosmetičce. Zrovna před pár měsíci mi to obočí kosmetička vytrhala tolik, že mi z něj zbyla jen tenká čárka a to se mi nelíbilo. :/ A nebarvím ho, jen zvýrazňuju stínem a to mi stačí. Na řasy bych si už vůbec sáhnout nenechala. :D

    OdpovědětVymazat
  18. W. Rose: Taky plánuji jít na čištění pleti ke kosmetičce :-) Jinak mě přijde super jít na obočí ke kosmetičce akorát najít tu dobrou :-)

    OdpovědětVymazat