sobota 2. srpna 2014

Kosmetika MOJE - Lak na nehty Orchidea

 
Krásný sluneční den,
 
dnes to bude recenze na laky na nehty od dekorativní kosmetiky MOJE. S dekorativní kosmetikou MOJE jsem moc spokojená a není tomu jinak ani u laků na nehty! Pokud by Vás zajímalo více informací mrkněte na jejich internetové stránky ZDE.

V řadě Orchidea najdete matné i třpytivé laky. Můžete vybírat z 16 odstínů, což je skvělý výběr. Laku je 12 ml a stojí okolo 50,- Kč. Teď můžete laky sehnat o 20% levněji. Štěteček laku je delší a tenký, ale nemám problém pracovat s jakýmkoliv štětečkem. Obal laků se mi moc líbí. Černá a bílá nikdy neomrzí. Krásně kryjí už po první vrstvě, což je super a nečekala jsem to. Bohužel výdrž je tak dva dny, jelikož jsem ještě neměla lak, který by vydržel na nehtech déle, takže jim to nedávám za vinu. Celkově jsem spokojená. Pojďme se mrknou, jak vypadají na nehtech.

Odstíny, které vlastním



Matný lak v odstínu 04


 
 Matný růžový lak v odstínu 02

 
 Třpytivý lak v odstínu 11

 
Máte zkušenosti s laky od dekorativní kosmetiky MOJE? Zaujal Vás nějaký odstín?
 
Mějte krásný den. Vaše Kyrkys 
 


5 komentářů:

  1. všechny laky co máš vypadají na nehtách moc dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  2. 02 se mi libi nejvice a chvalim nehty, pekne!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja bych straane rada chtela napsat, ze se,mi to libi, ale nejal nevim, ktery odstin je realny :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Mají moc hezké laky, já jsem jich teď většinu vyhodila, ale nechci kupovat další, protože zase nastává období, kdy mě lakování vůbec nebaví :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Mikrosvět: Já jsem je právě fotila i na sluníčku, aby bylo vidět, jak se tváří i na slunci :-) Děkuji za další komentáře kočiny :-)

    OdpovědětVymazat