pondělí 4. srpna 2014

Kosmetika MOJE Trio oční stíny - odstín 14, 01


 Ahoj všem,

dneska to bude recenze opět na dekorativní kosmetiku MOJE. Opravdu mě tahle česká kosmetiku mile překvapila její kvalitou a navíc mohu podpořit i české výrobce! Jestli by Vás zajímalo více mrkněte SEM na jejich internetové stránky, kde uvádějí kontakt, místa prodejen a další důležité informace. Dnes Vám ukážu jejich oční stíny i s líčením. Jdeme na recenzi.

 Jaké vlastním odstíny?

 

Vlastním odstín číslo 14, který je od žluté po tmavou zelenou a dá se s ním vytvořit krásné líčení. Následně mám odstín číslo 01, který je od bílé po tmavě modrou. Balení jsem se docela bála, že se rozbije, ale nakonec jsem překvapená, že vydržel i můj pád z poličky, takže docela vydrží. Balení je plastové, ale mě se i tak líbí, že je maličké a vejde se kamkoliv na cesty. Oceňuji, že z druhé strany stínu máte složení, což u stínu moc nevidím. Na e-shopu můžete vybírat ze 14 odstínu. Stínu je 6 gramů a pořídíte ho za 50,- Kč. Pojďme si rozebrat každý stín zvlášť!

Oční stíny v odstínu 01


Moc se mi líbí malé balení, které má na obale jakési peří. Super je barva stínu. Můžete s ním vytvořit denní i večerní líčení. Na den je super bílá a vykonturovat oko světlou modrou barvou. Na večer zase použít do poloviny oka světlou modrou a vykonturovat oko tmavou modrou.

Na ruce

 
Líčení se stíny
 
 
 
Myslím si, že líčení se stíny je moc krásné. Aplikace stínu je super, vůbec nepráší a jsou celkem dobře pigmentované. Pod stín jsem u tohle líčení nedávala bázi i tak jsou stíny super pigmentované, chtěla jsem totiž zjistit, jak dlouho vydrží bez báze a vydrž byla krátká, tak 2 hodiny. Doporučuji pod stíny použít bázi. Stíny při aplikaci nepráší, jelikož mám kvalitní štětec a navíc jsem je nanášela "ťupkáním" po víčku. S bázi vydrží celý den, takže já je mohu doporučit!
 
Další oční stíny jsou v odstínu 14


Budu se opakovat i tenhle stíny je v plastovém obale. Moc se mi líbí malé balení, které má na obale jakési peří. Super je barva stínu. Můžete s ním vytvořit denní i večerní líčení.

Na ruce
 
 
Líčení se stíny

 
Tohle Trio očních stínů mám moc oblíbené a myslím, že mi tyhle barvičky sedí lépe než ta modrá, co Vy na to? Opět aplikace byla snadná a stíny nepráší. Pigmentace stínů je super i bez báze, ale s bází jim dáte větší výdrž i zvýraznění. Opravdu, aby Vám stín nepřášil je dobré si pořídit kvalitní štětec.  S bázi vydrží celý den, takže já je mohu doporučit! Kdo by chtěla umět návod na tohle líčení mrkněte SEM na moje video.
 
Líbí se Vám líčení a samotné stíny? Zaujala jsem Vás?
 
♥♥♥ Krásný den přeje Vaše Kyrkys ♥♥♥
 


12 komentářů:

  1. Zatím žádné nemám, to modré líčení vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Klárko stíny vypadají moc hezky a řekla bych,že ty druhé ti moc sluší.Já zatím od této značky nic nemám ještě jsem na ně nikde v okolí nenarazila tak se asi podívám na netu a něco pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají super a Tobě to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Obě líčení se Ti povedly, ale o malinko více se mi líbí to modré. :-) Já od kosmetiky MOJE ještě nic nemám, ale plánuju to napravit. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kočky moje, děkuji za názory :-)) A určitě vyzkoušejte :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné líčení, pěkný blog :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty zelené ti seknou! ;-) pa Eva

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky,

    Mě se také na Tobě víc zamlouvají ty zelené stíny, ale i v tech modrých jsi kost :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké stíny! Ty odstíny ti moc sluší :))))
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat