středa 20. srpna 2014

♥ ♥ ♥ Moje radosti a nečekaný balíček ♥ ♥ ♥


Ahojky všem,

věděla jsem, že mi mají dorazit dva balíčky, ale jeden jsem vůbec nečekala. A tak nějak jsem se rozhodla napsat o tom článek, co můžete očekávat na blogu. V týdnu mi došla kosmetika Ziaja a to hned tři výrobky, dvě řasenky a nečekaný balíček. Pojďme se společně mrknout, co mi přišlo.

Co to má? Meggie nesměla chybět :D :D


Zase další šminky a pro mě nic. Aspoň jsem se mrkla, co to má Klárka nového :D. Meggie, když jdu fotit všechno očuchá a div neolízne. Tenhle balíček ji voněl.

Nečekaný balíček

Tenhle balíček jsem nečekala a udělal mi v práci velkou radost. Není nad neočekávané dárky, že dámy? Jednou jsem objednávala ze stránky ZDE a natočila i video + článek ZDE. Jde o e-shop, který provozuje jedna bloggerka jménem Zuzka, proto se i takhle jmenuje její e-shop a blog. Doporučuji mrknout na její e-shop, jelikož nabízí zajímavé výrobky a za nízké ceny. Takže děkuji Zuzce za takové překvapení ♥ ♥ ♥

 Co mi Zuzka poslala?
 
V balíčku jsem našla náušnice, paletku očních stínů, šumivou kouli do koupele, vzoreček Liole čistič pórů, který jsem dneska vyzkoušela, ale nic moc. Možná kdybych měla plné balení a zkoušela několikrát než jen jednou. Pak jsem tam měla vzkaz od Zuzanky. 
 

Když jsem balíček otevřela, tak mě zaujala vůně a pak jsem pochopila proč. V balíčku byla kulička do koupele. Dneska kuličku použiji a těším se na ni. Pak jsem dostala paletku zabalenou takovou nádhernou mašličkou, na které jsou sovy. Takže se těšte na recenzi. Krásně zabalené.

Detail paletka Playboy




 Těším se na paletku očních stínů. Balení paletky je krásné. Zkoušela jsem pigmentaci, která je skvělá! Nechte se překvapit v recenzi.
 
Pak mě doma čekal další balíček s řasenkami
 
 
Vlastním dvě řasenky do Rimmelu a jsem s nimi zatím spokojená, ale čekejte recenzi. Pak mi došla voděodolná řasenka od GS. No jsem zvědavá, jak vydrží. 
 
Poslední balíček je od značky Ziaja  





Se značkou Ziaja jsem navázala spolupráci a tak jsem mohla vyzkoušet hned tři výrobky. Zatím testuji, takže nebudu dělat závěry. Akorát mi přijde BB krém od Ziaji moc tmavý. Čekejte recenzi.

Nakonec pozdrav od Meggie


Mějte se moc krásně. Co Vám v poslední době udělalo radost?
 
Vaše Kyrkys


13 komentářů:

  1. Tento týden je pro všechny plný neočekávaných balíčků. Paleta vypadá perfektně, jsem zvědavá na líčení

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá isto krásne :) Dosť ma prekvapilo aj BB-čko od Ziaja, netušila som že robia aj dekoratívnu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Suprové věcičky. Moc se mi líbí tvůj článek :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je moc hezka, urco udelaly radost :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. Som zvedavá na ten BB cream. Inak paletka je super :)
    *sponkabob*

    OdpovědětVymazat
  6. Meggie je ťuťu roztomilý plyšáček! :-* A jak umí pěkně rozbalovat! :-D :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat