čtvrtek 14. srpna 2014

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter aneb rozjasňovač od MUA


Ahoj všem,
 
dneska jsem si pro Vás připravila recenzi na můj oblíbený rozjasňovač od MUA. Já jsem rozjasňovač pořídila na e-shopu, kde není skladem. Takže mrkněte SEM, kde ho mají. Na stránce stojí okolo 150,- Kč. Já ho sehnala za 99,- Kč v akci. Jdeme na recenzi. 

Rozjasňovač

 
Začnu od obalu, který se mi na první pohled líbil, ale pár dní na to se mi rozbil. Takže mi nedrží víčko, což mě štve, ale na druhou stranu je to jen víčko. Jako druhý ve složení najdeme silikon, takže není vhodný pro lidi, co jim silikony vadí. Mě třeba silikon vadí ve všem na obličej, ale po tomhle je to v pohodě. Moc se mi líbí, že je zapečený.
 
Na sluníčku

Doma
 
Musím uznat, že jsem čekala horší efekt na pleti se třpytkami. Nakonec na pleti udělal krásný zdravý efekt. Barvička je stříbrno-růžová. Vydrží mi dlouho na pleti, pokud si na pleť nesahám. Vydrží tak 5 hodin. Používám ho pod obočí, do vnitřního koutku oka, na lícní kosti. Jsem s nim moc spokojená. Určitě ho používám víc než od Urban Decay, který je krémový a jeho barvička jde do hněda. Takže určitě za mě palec nahoru.
 
Jaký výrobek od MUA doporučujete? Máte zkušenost s rozjasňovačem? Zaujal Vás?
 
♥ ♥ ♥ Vaše Kyrkys ♥ ♥ ♥
 

6 komentářů:

  1. farba krásna , fakt :) človek by čakal mega trbietky a to nič, ani jeden :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherný! Já jsem od MUA vyzkoušela jen paletku Glamour Nights, ta byla strašná... a pak Power Pout Broken Hearted, ten mi docela vyhovuje. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to byla jediná věc, kterou jsem od MUA chtěla, když byla ta akce a samozřejmě nebyla grrr :D

    OdpovědětVymazat
  4. já mám doma mono stíny, ty jsou super a paletky undress a undress me too a taky ok

    OdpovědětVymazat
  5. Holky určitě ho vyzkoušejte je super :-)

    OdpovědětVymazat