pátek 1. srpna 2014

Oblíbené sprchové gely na léto


Ahoj všem,

vítám Vás všechny u dnešního článku, který se týká sprchových gelů, které jsem si poslední dobou oblíbila. I levné sprchové gely se vyrovanjí dražším. Například Balea je levná a přitom kvalitní a navíc krásně voní. Celkově mám značku Baleu moc ráda, kdo neví, dá se koupit v drogérii DM. Jdeme na to!

Oblíbila jsem si hned tři

První je od značky Dermacol z řady Aroma Ritual

Sprchový gel od Dermacolu jsem měla v DM BOXU. Když jsem k němu poprvé čuchla, tak mi nevoněl, ale nakonec jsem ho vykoušela a byla jsem překvapená jeho vůní, která není moc okouzlující po očichnutí, jak jsem se ním sprchovala, tak krásně voněl. Konzistence je tekutější, má narůžovělou barvičku. Dobře pění a skvěle umyje pokožku bez toho, aby vysušoval, což oceňuji.

Druhým sprchovým gelem je Palmolive

Sprchový gel od Palmolive jsme koupila v akci za 30,- Kč. Sprchové gely od Palmolive si kupuji již řadu let. Stále dokola si kupuji jejich olivový a s ním jsem spokojená, ale už to chtělo změnu a tak jsem koupila tenhle a vůně je božská. Barva je bílá a konzistence je super. Pokožku šetrně umyje a provoní - škoda, že nedělají tělové mléka. Vůbec nevysušuje a pokožka je po něm hebká. Opravdu můj oblíbenec. 

Jako poslední a tedy třetí je Balea s vůní melounu

Balea sprchový gel je taky dobrý, vzhledem k ceně je to opravdu super koupě. Koupila jsem ho společně s tělovým mlékem, které taky krásně hydratuje a provoní pokožku. Tenhle sprcháč dobře pění, umyje a pokožku provoní. Mohu jen doporučit!

Máme stejného oblíbence? Jaké sprchové gely máte rádi Vy? 

Krásný den přeje Kyrkys


11 komentářů:

  1. Ten od Demacolu mám taky a je skvělej :)

    OdpovědětVymazat
  2. Budí muset pořídí tu jahodu.. :)
    Já miluju ovocné sprchace .
    Tak že, meloun balea a dermacol, mango balea a teď na mě čeká pomeranč balea... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten od Dermacolu vypadá hodně lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna jsem si dala na vanu dva nové sprcháče, už se na ně těším. Na léto mám nejradši Adidas a na zimu Dove, Palmolive a Niveu :-)
    Od Dermacolu mám doma čokoládu, tak tu si taky šetřím na zimu :-D Každopádně jahůdku bych ráda zkusila :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Dermacolu jsem měla tu černou třešeň, voněla nááádherně. Teď mám tu melounovou Baleu, ta taky voní krásně, ale příjde mi, že ten Dermacole po sprše voní déle...

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám teď v koupelně třešňový a hroznový od Dermacolu a voní nádherně, tu jahodu jsem si také chtěla pořídit, ale zatím mi to zásoby nedovolí...
    >>>GIVEAWAY<<<

    OdpovědětVymazat
  7. Melounovou mám moc ráda je úžasnej :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si teď nemůžu nic kupovat, protože jsem si to zakázala a jsem na no buy programu, ale ten rebarborák tak nádherně voní:D

    OdpovědětVymazat