úterý 5. srpna 2014

♦♦♦♦♦ Soutěž o KYRKYSBOX ♦♦♦♦♦


Ahoj krásky a krasavci,
 
dneska tu je konečně další soutěž, jelikož Vás chci odměnit za Vaši podporu, která mi dělá obrovskou radost!! Děkuji všem, že mě stále sledujte a podporujete. Děkuji moc všem.

Co můžete vyhrát?

Ptala jsem se Vás na FB, jestli chcete nebo naopak nechcete ukázat, co se skrývá v Kyrkysboxu. Většina z Vás to chtěla jako překvapení a tak tu vyjmenuji jen značky, které se nacházejí v Kyrkysboxu. V Kyrkysboxu najdete značky jako dražší Dermaheal, Apotek, Cien, Mixa, Aussie, Sun Dance, Weleda, Bohemia Crystal, Douglas, Easy Sweet, Cosmetika, Essence, Skin 79, Playboy, Linteo, vzorečky + dopísek.

KYRKYSBOX



••• PRAVIDLA SOUTĚŽE ••• 
 
Giveaway bude probíhat do 5.9.2014
 
Do soutěže se smějí zapojit lidičky z Čech a Slovenska.

 !!! Komentáře mi zanechte jen na blogu, jestli někdo zanechá komentář jinde, nebude zařazen do soutěže !!!
 

1. Musíte mě odebírat buď na Facebooku, Youtube, zde na blogu.

2. Do komentáře mi napište, kde mě odebíráte a napište mi pod jakým jménem. Zanechte v komentářích Váš e-mail, na který Vás v případě výhry budu kontaktovat.

3. Do komentáře mi napište, proč mě sledujete. Jaké video nebo článek se Vám líbil. A jaké články nebo videa byste chtěly?

4. Pokud máte Facebook, sdílejte moji soutěž.

Přeji hodně štěstíčka! ♥♥♥ Vaše Kyrkys ♥♥♥ 


139 komentářů:

  1. gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz
    Sleduji tě, protože jsi sympatická, baví mě všechny videa např. nákupy, spotřebováno. Líbil se mi článek domácí masky na vlasy. Články bych chtěla buď lakovací nebo líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ach klarka :D sledujem ta vsade dobre vies
    n.princess@azet.sk
    a prečo ťa sledujem ? aj ked som ti to už raz hovorila , ale preto ze si mila a zabavna a strasne dobre sa mi na teba pozera a pocuva a mas dobry blog :) mne sa pacili tie rady o nechtoch raz si to vravela, a urcite by som chcela viac diy a inak ta maska bola super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj odebírám tě na Facebooku (Karolka Čadílková), Youtube a zde na blogu ( Karolina Čadílková)
    Mám moc ráda všechny tvé články a videa si skvělá. Líbilo by se mi více líčících videí. :-)
    karolina.cadilkova@seznam.cz
    P.S Vím že nevyhraji na tohle mám smůlu, ale zkusit se má vše.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, takže na FB: BeautyMaty Blog, na YT: Martina Valešová, email: beautymaty@seznam.cz
    Sleduju tě, protože tvoje videa jsou originální, ty tvoje hlášky, kohout apod. prostě sranda :D s videí mám ráda asi nákupy a líčení :) z článků recenze a asi tak všechno co mě zaujme :) A chtěla bych nějaký DIY článeček nebo videjko:) Jinak ti přeju mnoho a mnoho dalších čtenářů :)

    OdpovědětVymazat
  5. YT: Simona Bellová
    GFC: Sima

    sima.bellova@gmail.com

    Sledujem ťa lebo ma bavia tvoje videa, a akože tie hlášky su TOP ked sa tam premava kohut alebo niečo ine :D a pačia sa mi videa ,,spotrebovane" a viac líčeni by to chcelo napr.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji tě na blogu, fb i youtube jako Caroline Red-haired
    Můj email je xlolkax@seznam.cz
    Objevila jsem tě díky recenzi na kosmetiku moje, dále jsem sledovala tvé články a líbí se mi tvé líčící články a videa, pak rozbalovací, ty mám vždycky nejradši :D. Takže tě sleduji proto, že píšeš články a točíš videa, která mě baví :). Uvítám další kosmetické články, ať už jsou to recenze, líčení, rozbalování, nebo nákupy...

    OdpovědětVymazat
  7. Odebírám tě na fb - Nik Valíčková. Mail N.ik@seznam.cz.
    Narazila jsem na tebe nějak náhodou, asi když jsem hledala něco o složení kosmetiky a o možnostech domácí výroby. Sledovatelka jsem asi taková netypická, většinou se vůbec nemaluju, a když už, tak použiju jen řasenku, na extra příležitost i linku :-D Každodenně používám jenom obyčejný krém na obličej. Nehty si nalakuju jednou za měsíc, když si vzpomenu, pak je zase zapomenu odlakovat. Pleť mám celkově bezproblémovou, takže o ni nijak zvlášť nepečuju. Vlasy taky, takže používám jen obyč levnější šampony. No, prostě, téměř kosmetikou nepolíbená. Přesto sleduju každý nový článek tady i příspěvek na fb, protože mě prostě bavíš, a to přesto, že většinu produktů bych možná ani neuměla správně použít :-D Hlavně asi když se jedná o kosmetiku Cien a celkově nákupy v Lidlu. O tom si počtu nejraději :-) Jinak mám ráda takové ty delší klasiky - nákupy a spotřebováno.

    OdpovědětVymazat
  8. GFC + FB + YT: vše sleduju jako Jijinka Horáková a už dlouho!
    jirina.h1997@seznam.cz
    sleduju všechny videa a články, protože jsou prostě super. Jinak skvělé video bylo rozbalování balíčku ze zuzizuzanashop.cz, myslím že se to tak jmenovalo :D
    a soutěž sdílím na https://www.facebook.com/pages/Jijinkas-things/288647584650310?ref=hl

    na mém blogu je GA: http://jijinka.blogspot.cz/2014/08/first-giveaway.html?showComment=1407239639896 :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji přes GFC jako Charmedka
    Mám ráda tvé články, recenze, ale i líčení, to je super. Jinak dávám spíše přednost klasickým článkům než videím.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji tě přes FB - Evča Kadlecová
    Skippy71@seznam.cz
    Sleduji tě proto,že jsi jedna z mála od které mě všechny uveřejněné příspěvky baví a inspirují,
    Zajímavá jsou líčící videa a uvítala bych nějaké pečící či vařící :)

    OdpovědětVymazat
  11. Odebírám na youtube i facebooku (Vendula Pešková a na fb jako Vendy Pešková )a z jednoho prostého důvodu protože si stejnej šílenec jako já :D myslím to v dobrém smyslu slova baví mě tvoje návody na masky a procházky s pejskem to mě vždycky pobaví :)
    Email: vendulka2222@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC/YT Nikola Guzmicka
    Bloglovin Nikola
    Preco ta sledujem? Pretoze si mila a sympaticka (to ti sem bude urcite pisat kazdy) hlavne preto ze ma bavi tvoj humor a tvoj pohlad na vec :) pisat vie kazdy od siestich ale ty do toho pisania davas take to nieco take yo svoje co kazdy nedokaze :) rada chodim na tvoj blog pretoze mam pocit ze nepises tie blaboli v ktorych je skryta reklama lebo si produkt dostala (ako je to u vela inych blogeriek). A ake clanky mam najradsej? Samozrejme ze recenzie hlavne kvoli nim citam blogy ale rada sa pobavim aj na tagoch :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,sleduji tě jak na YT tak na fb.Tvá videa mám moc ráda,líbí se mi jak si správně praštěná xD :)(neber to něják zle),prostě na mě působíš hrozně pozitivně.:) Mám ráda nakupovací videa,spotřebováno a taky se mi moc líbilo video o tom kde si říkala jak pečuješ o nehty.
    Ještě nedávno jsem si je kousala,ale teď jsem se rozhodla právě po tvém videu,že to nadobro skončím a o nehty se začala starat.:) Na fb ráda koukám na fotky s líčením.
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. sleduji na fb jako Nagellackmaniak
    kontakt: okibaboa@gmail.com
    mám ráda tvá videa o novinkách za daný měsíc + mě baví a chtěla bych vzhledem k svému zaměření víc článků o nehtech, když už sis je taky nechala narůst ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. na FB jako Micaela Ch e-mail:miccaella@seznam.cz baví úplně všechno články,videa(rady o správné udržbě vlasů, spotřebováno atd.)Miluju lakování a líčení :-) Jseš ohromně pozitivní člověk a proto mě bavíš :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Sleduju na FB už nějaký ten pátek jako Veronika Pelcová
    kontakt: ver.pelcova(zavinac)seznam.cz
    nejraději mám video o novinkách/spotřebováno nebo unboxing :)

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: Nechvatalova9, Youtube: Aknel15, FB: Lenka Nechvátalová, e-mail: Nechvatalova9@seznam.cz
    Mně se líbí, jak jsi správně trhlá, svá ;). Proto jsou i tvá videa tak zábavná a nenudí mě. Na blogu mám ráda strašně to líčení :). Taky bych se chtěla tak umět líčit.. Ale jinak ještě mě baví nákupy a spotřebováno. Nejlepší jsou ještě procházky s tvým pejskem :) (tuším fenka Maggie, jestli se nepletu?)

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji na:
    FB Klára Wallova
    GFC Klára Wallová
    YT Klára Wallová
    wallova.k@seznam.cz
    Boxík je moc krásný a snad mi bude přát štěstíčko :) Nejraději mám od tebe videa na různé beauty témata, hodně se mi líbilo video na domácí masku :) Celkově se mi líbí jak se líčíš a tvůj styl vyjadřování. Chci dál co nejvíce zajímavých tipů a článků / videí :) Mám tě ráda :) Klárka zdraví Klárku :D

    OdpovědětVymazat
  19. FB, YT i blog sleduji jako Týna Kotlabová :)))
    A nejradši mám Novinky, Líčení, DIY prostě vše se mi líbí <33
    email : KristynaKotlabova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji na FB i YT jako Alice Marcínová. Sleduji tě, protože mě zajímá kosmetika a pořád objevuji něco nového. Jsi sympatická a často se u videích směju :) Nejraději mám asi video o spotřebovaných produktech a recenze...prostě tipy na provětrání mé peněženky :D

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji tě na YT jako By Mou a na fb- Monika Křenová. :)
    Jelikož tě spíš sleduji na YT tak mám asi nejraději nákupy, spotřebováno ale jinak na blogu, pravidelně sleduji recenze různých produktů :)
    monika-avon@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. + sleduji tě, protože se na tebe dobře kouká, líbí se mi tvé vyjadřování a celkově i mluviš o věcech, které mě zajímají a ráda zkouším i diy, které ukazuješ ;)

      Vymazat
  22. Ahoj Kyrkys, tak já tě sleduji jak na YT jako Barbora Hořejší a na FB jako Barborka Hořejších , blog čtu méně, to se musím přiznat - mám raději videa. Z tvých videí mám nejraději: Kosmetická konečná stanice aneb spotřebováno, nákupy, DIY, recenze a líčení.
    A co bych si za videa přála...mmmm... Tak asi něco jako GRWM / get ready with me, nebo nějaký TAGy a nebo by jsi mohla zkusit bláznivé líčení, něco divokého :) Je mi upřímně jedno, co natočíš, protože i tak se na to podívám :D Hodně úspěchů s točením, psaním blogu Ti přeji.
    e-mail: barcik0122@seznam.cz
    FB: Barborka Hořejších

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,
    youtube - veruninka100
    fb - Verča Márová ( veruše)
    odebírám tě protože jsi super, když se dívá na tvoje videa je to lepší než v kině....
    a odebírám tě protože, vždy děláš recenze na produkty ( hlavně m ě zajmá o vlasech) a vždy když něco vyskoušíš a je to dobré tak si to také kupuji,, také jsem do tebe odkoukala jak se líčit..
    prostě a jednoduše ... JSI SUPÉÉR :)

    OdpovědětVymazat
  25. Sledujem všade ako Andrea Zuravcikova :)
    Sledujem ťa preto lebo si uplne milá super pozitívna osobka, vieš o čom hovoríš a ja sa rada inšpirujem tebou. Zbožňujem tvoje vyjadrovanie a ten úsmev ^_^ strašne príjemná si a veľmi rada si pozeram tvoje videa počas oddychu, zapnem si videa urobím kávu a sledujem :D hah to znie divne až úchylne. Mám rada hlavne spotrebované a kúpené veci :D proste vždy si potom niečo musím kúpiť aj ja.

    andreazuravcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduju tě úplně všude - GFC Cosmetics and me, FB Janča Holoubková a youtube Ja Ho :)
    janca-777@seznam.cz
    Sdílím zde:
    https://www.facebook.com/MsJanik?ref_type=bookmark
    A proč tě sleduju? protože si moc sympatická a ukecaná, mám ráda tvoje videa a články a rady, si taková moje krevní skupina ;) nejraději mám recenze a ty návody na masky a další rady :) jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Kláry. Sleduju tě všude a už dlouho. Na FB jako Olga Vavřiníková a YT jako Olga LifeStyle.
    A proč tě sleduju? Protože jsi obyčejná holka a na nic si nehraješ. Nebojíš se natočit video nenalìčená a to se mi líbí, protože 99% (včetně mě) by to nedokázalo.
    Olgalifestyle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Tak jsem se nakonec rozhodla zapojit do této soutěže :-)
    Sleduju tě tady, na youtube i na FB, všude pod svým jménem Martina Burdová.
    martina.burdova@email.cz
    Začla jsem tě sledovat asi před rokem a to jen čirou náhodou. Tehdy jsi mi strašně u jednoho "kecacího" videa připomínala herečku Ivu Pazderkovou :-D Za tu dobu co tě sleduji, mi přijdeš čím dál větší sympaťačka. Nejvíce mně oslovily videa na péči o vlasy, potom ty, kde ti asistuje Meggie i sousedovic kohout, jako taková zvuková kulisa :-D Brala bych lakovací videa a více vlogů samozřejmě s asistencí Meggie :-D

    OdpovědětVymazat
  29. Pravidelně sleduji na facebooku, blogu i odebírám na youtube - vše jako Romana Lánská.
    RomanaLanska@seznam.cz
    Sleduji Tě proto že se mi Tvůj blog moc líbí, máš pěkné a zajímavé recenze a o videích ani nemluvím!
    Líbí se mi že jsi přirozená a správně trhlá, jsi prostě sama sebou :)! Za to díky!

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji přes GFC, YT i FB jako Karolina Uhrová.
    Hrozně mě baví tvá videa, jde vidět že víš o čem mluvíš, jsi usměvavá a máš i příjemný hlas :D.
    Nejvíce mě baví spotřebováno ale nákupy jsou taky super. Máš dobrou kvalitu videí a máš je i hezky sestříhané. Určitě toč dále spotřebováno ale můžeš natočit třeba i moje sbírka laků/balzámů nebo nějaké outfity :)

    karolin.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Klárko :-) sledujem na FB pod Jenny Mou (e-mail: janka.mackovic49@gmail.com). Najradšej mám asi Nákupy a Kosmetická konečná stanice ale samozrejme potešia všetky tvoje príspevky, hlavne tie ranné ktoré vždy rozveselia a spríjemnia deň :-D V prípade výhry budem velmi rada..Maj sa krásne. Fandím.

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduji přes GFC jako Caroline A přes Fb jako Kajuš Zámečníková
    kajush.01@centrum.cz
    Jelikož moc času na koukání videí na youtube nemám čas,tak si moc ráda přečtu tvé články o kosmetice,líbí se mi jakým stylem všechny píšeš a celkově jsi mi hodně sympatická a taky jedna z mála u koho si článek přečtu opravdu celý :))

    OdpovědětVymazat
  33. Jééj, Kyrkysbox. A ako vidím extra nadupaný, super :-)
    GFc : miskasiska p
    YT : miskasiska p
    FB : Miskasiska Ppopc
    miskasiska25@gmail.com
    Mám veľmi rada tvoje videá, vždy sa pri nich zasmejem na tvojich komentároch. Najradšej mám líčenia, nákupy a konečná stanice.

    OdpovědětVymazat
  34. FB: Teruš Černá
    YT: Terka Černá
    GFC: Terka Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Líbí se mi videa i články jako recenze, spotřebováno, návody na pleťové masky, 10 pravidel, jak mít krásné vlasy bez kosmetiky, péče o pleť a vlasy, líčení..
    Sleduji tě, už ani nevím jak dlouho :D, ale přijdeš mi sympatická, strašně ráda poslouchám a koukám na tvá videa a baví mě.. i články :).
    Chtěla bych články hlavně o kosmetice. A proč? :D Jsem na kosmetičce, takže mě to fakt baví :). Takže nějaké líčení, recenze, tipy, nákupy, spotřebováno, péče o pleť, pleť. masky ...
    Jen tak dál :-*

    OdpovědětVymazat
  35. gfc Tereza loves makeup
    t.drugdova@gmail.com
    Najviac sa mi páčilo tvoje video o vláskoch, ako sa o ne starať bez kozmetiky. Bolo to úplne prvé video, ktoré som videla :). Ďalšie video by mohlo byť tiež o vlasoch, momentálne mám s nimi problémy. A sledujem ťa preto, lebo si veselá a dobre sa na teba pozerá :)

    OdpovědětVymazat
  36. Sleduji tě na FB ( Barunka Křížová) a na YT ( Barbora Křížová) email: Barca2727@seznam.cz

    Začala jsem tě sledovat protože jsem hledala recenzi na kosmetiku Cien. Pak jsem na tvém kanále objevila zajímavé DIY videa a postupně jsem začala sledovat celý tvůj kanál. Mohal bys natočit tag draw my life :)
    Sdílím na FB :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, sleduju jako Anetator Anetátorový zde a na YT :-) mail je sherbatsky@seznam.cz
    Nejvíc bych uvítala kecaci vtipná videa, třeba tagy :-) mas dycky dobrý hlášky, tak vic takových!

    OdpovědětVymazat
  38. Odebiram te na fb, tim zaroven sleduji i tvuj blog a odebiram i na yt.
    Vsude pod jmenem Nikola Hošková.
    Rada sleduji tve videa o nakupech a spotrebovanych a libi se mi, kdyz je tam i pejsek a treba i ty slepice s kohoutem :-D
    Uvitam zas dalsi tipy na masky atd....
    Muj mail nikicu22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. 1. Splněno
    Odebírám tě na blogu, YT, FB..jako Zuzka Tylsarova
    zuziktyl@seznam.cz
    Sleduji tě proto, že tvým vyjadřováním a mluvením seš mi strašně sympatická.
    Chtěla bych vidět skladování kosmetiky, Room Tour a nějaké lakovací články..:)
    Užívej si a měj se krásně ♥-♥
    A doufám, že se na mě štěstí usměje..☼

    OdpovědětVymazat
  40. odebírám zde i na youtube pod přezdívkou Lucy N
    lucy555@seznam.cz
    Sleduji tě proto, že mi přijdeš jako sympatická a normální holka, co si na nic nehraje :). Mám ráda hlavně nákupy, spotřebováno a líbilo se mi také to Paranomal Kyrkys video :).

    OdpovědětVymazat
  41. Tady tě sleduju jako Zuzana, na fb jako My little beauty kingdom. Tvůj blog mám moc ráda především kvůli skvělým recenzím a nápaditým tutoriálům na líčení. Celkově mám ráda videa na téma péče o pleť, o tělo, atd..

    mylittlebeautykingdom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Sleduji Tě přes GFC: Hanďa
    Sleduji Tě, protože mě zaujaly tvé recenze na nejrůznější kosmetické produkty, jsou skvělé. Mám ráda hlavně videa o spotřebovaných produktech a nákupech.
    mojekosmetika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Na blogu jsem jako Munkey, na youtube jako Alí D. a na facebooku jako Bedazzled Munkey :-)
    Sleduji tě, protože jsi správně praštěná a vždycky se u tvých videí pobavím :-D Taky se mi líbí, že vyzvihuješ dobré produkty z lékárny - např. zinková mast atd., vždycky u tebe najdu nějaké skvělý tip :-)
    A určitě bych byla ráda, kdyby bylo více tutoriálů a DIY, protože ty mám od tebe určitě nejradši :-) Ale baví mě všechno :-)
    bedazzledmunkey@gmail.com
    PS: Na fb sdílet můžu, ale přečteš si to asi jen ty :-D

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Klarinko,sleduji te jako Jana Vojtova. Jsi moc sympaticka a vzdy ochotna,mam rada tvuj blog i videa o novinkach a spotrebovanych produktech a nakupech. Moc rada uvitam vice clanku o kosmetice a liceni,budu moc rada kdyz vyhraju.:-)
    vojtova.jana76@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. sleduji tě všude =) Tady a na youtube jako tess mart a na fb jako loveliness by Tess a asi i jako Tess Loveliness =)

    Mám nejraději tvoje videa s meggie....jste úžasné obě dvě! =)

    Snoopy.cute@seznam.cz

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  46. sledujem ta,pretože ma zaujímajú články,ktoré sem pridávaš a páči sa mi,že sa s tým pohráš aj tak,že natočíš video :) zaujímajú ma hlavne kozmetické recenzie takže ak ich budeš dalej pridávať budem len rada ;)
    sledujem na GFC aj YT ako Barbora P
    barbora.peskova24@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. ÁÁhoj :) sleduji tě jako Zuzz make-up blog (Zuzka Blanařová, aby mi nic neuniklo :D ) a na YT ZuzzB. a proč? Protože jsem velmi sympatická holčina, na nic si nehraješ, nejsi namyšlená, máš příjemný hlas, super vlogy a super recenze, hlavně na normánlí kosmetiku, která je dostupná :)
    Z videií bych rada videla třeba nějaký recept:)
    zuzajda001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji tě na youtube jako slovakovairca95. Sleduji tě protože mě tvoje videa baví a si mi velmi sympatická.
    Nejvíce mě u tebe baví nákupy a rozbalovací videa. Tvoje DIY nápady jsou taky super vždycky je musím vyzkoušet. Peeling i maska co si dělala byli super a já bych tímto chtěla poprosit i o nějakou masku na vlasy :) slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky :)
    Na YT - Tereza Horváthová
    Jsi mi sympatická, milá.
    Moc mě u tebe baví tutoriály na líčení

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj,sleduji Tě na FB jako Vendula Hořejší.
    Líbí se mi všechna Tvá videa..líčení,kosmetika,recenze...;)
    vaclava.h@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky Klárko sleduji tě všude jako Eliška Svobodová svobodovaelis@seznam.cz ač už jsem mamka dvou dětí tak se ráda dívám na tvá videa jsi sympatická z videí se mi líbí nákupy,líčení a DIY také ráda čtu recenze na tvém blogu.

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Klárko, :-) sleduji Tě:
    1) na FB jako Lucie Vítů
    2) na YT jako Lucie V.
    Jsi velmi sympatická, máš příjemný hlas, jsi správně praštěná, působíš mile a příjemně :-)
    Mám ráda jak normální články, tak videa, nejraději mám recenze. Děláš totiž recenze na kosmetiku, která je dostupná. Mám samozřejmě ráda nákupy a Tvá DIY videa.
    Uvítala bych nějaký tutoriál :-)
    Luczisha(zavináč)seznam.cz
    Pěkný den! A díky za soutěž.

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj sledujem Ťa na FB pod menom Katarína Kačuriková
    email: katarina.kacurikova@gmail.com

    Sleujem ťa preto, lebo si sympatická- rada čítam recenzie a najmä veľmi rada sledujem tvoje videa :D
    Prajem Ti do budúcna aby sa tvoj fun klub priaznivcov (čítateľov) rozrástal a tiež veľa nápadov na ďalšie a ďalšie články :D

    OdpovědětVymazat
  54. Ahojky,

    Už tě sleduji delší čas, jak na Facebooku tak Youtube pod jménem Lenka Špryslová
    Moc ráda sleduji všechny Tvá videa a články,které jsou jako vždy prostě špica.
    Ráda bych uvítala ještě nějaké návody a receptíky z domácích surovin , moc se mi líbí rozbalovací videa, ale také tutoreály, recenze a nákupy.
    Jinak se měj fajn a moc Ti fandím

    P.S. můj e-mail:spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Sleduji Tě
    GFC: aleachim15
    Sleduji Tě protože jsi strašně sympatická a milá
    Videa moc nesleduji jen to Kyrkys boxu kde jsi nic z obsahu neprozradila :)
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj kyrkys :)
    Odebírám tě všude pod jménem Martina Klímová.

    A co sleduji, samozřejmě videa... Ještě teď si pamatuji kohouta v záběru... :D

    A sleduji také na fb, a samozřejmě když vidím odkaz s nějakým článkem hned ho rozkliknu..

    Nejvíce se mi líbí objevy z lekarny... Diky tobě jsem pořídila zinkovou mast a excipial... :-)

    A hlavně máš ráda MELOUN.... =)

    Měj se fajn, markiza69@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj ,
    Sleduji tvá videa už celkem dlouho. I když jsem se dlouho rozhodovala , jestli budu sledovat, ale potom jsem se rozhodla, že budu. Tva videa jsou super. Jsi moc sympatická, nabitá energii,příjemná a moc milá. Nejvíce se mi líbilo video o vlasech, a po tom co jsi řekla, že se mají vlasy rozčesávat jinak, jsem to začala dělat podle toho jak jsi říkala, protože jsem to vždy dělala naopak :D Dále se mi líbí tutoriály, podle kterých se inspiruji, dále pak rozbalovací videa, i videa , jako jsou domácí masky, které jsem vyzkoušela a musím říct, že jsou úžasné :) Ráda bych třeba uvítala další takové domácí masky( vlasy, plet atd) Články jsou taky super nejvíce čtu recenze , hlavě na kosmetiku Moje , kterou jsem si oblíbila :)
    Držím palce, at vybereš dobře a dělej dále videa jako jsi dělala doted :) Protože jsou boží :)
    Sleduju te na Fb , YT i tady na blogu jako Niki Majtánová :)
    E-mail- Nniki13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Sleduji přes GFC jako Ema Antošová
    Email: ema.antosova@seznam.cz
    Tvé články pravidelně pročítám, jelikož působíš velice příjemně, jsi milá a sympatická. :) Nejvíce se mi líbí asi "spotřebováno" a hlavně líčení, které máš naprosto dokonalé. Takové videa nebo články ráda uvítám i do budoucna. :))

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj :-) Sleduju tě na Fb jako Eva Řehi.
    Email evdusk@seznam.cz
    Nejradeji mám recenze a nákupy. A celkově ráda čtu na tvém blogu. Videa mě baví krapitek méně.Líbí se mi, že působíš mile civilne a tvá doporučení jsou upřímná, pravdivá. Díky za tvou práci!

    OdpovědětVymazat
  60. Sleduji na blogu jako Nikola S. ale i na youtube, ale nejsem si jistá tím jménem tam, tak ho raději psát nebudu :D Email je snikka@seznam.cz a proč tě sleduji? Miluji především nákupová videa a líbí se mi, jak jsi přímočará, na nic si nehraješ, řekneš na plnou pusu, co si myslíš a nejvíc mě baví, jak pořád něco říkáš těm slípkám tam v pozadí..dokonalost :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, sleduji tady - Barča
    barka.v@seznam.cz
    nejvíc mě baví spotřebováno (to je moje :D musím zjistit, co nutně potřebuju) a recenze :)

    OdpovědětVymazat
  62. sleduji na fb i na youtube jako lucie martincová, nejvíce se mi líbilo video, jak si prestala s kousáním nehtů, divné co, ale ted si koušu jen jeden z 10 a to kvuli stresu v práci. a potom spotrebováno a moooc se mi líbí líčení
    martincoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ahojky Klárko,
    sleduji Tě jak na fcb, tak i na You tube....videa mě hodně baví :-) sleduji jako míša šikulová
    Líbí se mi recenze na kosmetické produkty a pak také nápady a inpirace na běžné denní líčení. Takové to rychle, vkusně, upraveně :-) To se po ránu vždycky hodí....
    Pěkný večer
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj sleduji te ze si proste na nic nehrajes a jsi prirozena a mila,libi se mi nejvic nakupy a tutorialy :) sleduju te na fb jako zuzana dubska a yt jako melinda501 :) meil je Melinda5@seznam.cz :)

    Ps:krabicka kyrkysboxu je uzasna,dala jsis stim hodne prace ;) :)

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, sleduji na blogu pod svým jménem.
    Líbí se mi u tebe recenze na kosmetiku ;)
    adriana.martinovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Sleduji tě pod vlastním jménem Martina Zelinková a to jak na blogu, tak i Fb i Yt.
    email: ZeldaMartina@gmail.com
    Líbí se mi videa kosmetická konečná stanice, protože kupuješ běžně dostupné věci, které i já osobně používám. Na blogu mám ráda spousty fotek a příjemné čtení.
    Co bych na tvém blogu ráda viděla? Zajímalo by mě, jaký máš názor na focení v drogeriích, jestli jsi někdy fotila přímo na krámě apod.

    OdpovědětVymazat
  67. Zdravíčko :) Sleduji na blogu i na youtube pod svým jménem - teda Vendula Holcová. Můj email je holcova.vendula@seznam.cz
    Už si přesně nepamatuji kde jsem na tvůj kanál narazila, ale vím, že si mě zaujala tím, že mluvíš a recenzuješ ne tak okoukané produkty, přírodní kosmetiku apod. :) Jako mnoha přede mnou, líbí se mi objektivní recenze, to že se nepřetvařuješ a mluvíš " tak jak ti pusa narostla" :D
    Klidně bych uvítala víc Tagů - dozvědět se o tobě trošku víc, ale zase chápu, že si chceš ponechat své soukromí :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj, na fb ta odoberam pod menom Natália Natt Kalusová, ale taktiež aj GFC Natália Kalusová, to iste aj YT.
    Z tvojich clankov alebo vseobecne na blogu ma zaujimaju nakupy, pretože velmi často sa nechám inspirovať, co kde je nove, ale taktiež inspiraciu nachadzam aj v produktoch ktoré si spotrebovala.
    Co noveho, by som chcela? asi nejake Tag, o sebe nejake info(nie detailné koli sukromiu pochopitelne) ale tagy prečo bloguješ, ake rekacie maju na to ludia z okolia, možno viac tutorialov, nejake crazy letne licenie

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, sleduji Tě na facebooku pod jénem Nikola Kameníková (mail - nkamenikova@email.cz)
    Sleduji Tě opravdu velmi ráda a s obdivem. Bavímě to, jak si upřímná a nebojíš se komentovat věci, jak se to říká: ,,na plnou hubu" :) Dívám se na tebe, ikdyž mi není zrovna do zpěvu, protože mi dodáváš pozitivní energii a vyloudíš mi úsměv na tváři. Nejraději mám tvé videa, jak se starat o vlasy a tvé dení líčení, což opravdu zkouším! Jsou božské!

    OdpovědětVymazat
  70. sleduji jako Alice in Wonderland CZ, všude (takže jak tady, tak na FB i na Youtube) :)
    email mám kdyžtak v profilu (nechci spamy:D)
    uvítala bych nějaké outfity :)) a nejraději mám recenze a nakupovací články :) nebo takové ty šmejdící, kde kdo byl atd :))

    OdpovědětVymazat
  71. Sleduji tě na FB jako Nely Prochazkova, na YouTube Neli Pro a na Google+ Neli Pro!
    cumanelka@seznam.cz
    Uvítala bych outfity a DIY!
    Zajímavé značky!!!

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj..:)
    Sleduji te na YT: Petra Havelková a na blogu: Petra Havelková..
    Libil by se mi TMI tag a sbirka tvych stetcu nebo jak skladujes kosmetiku..:) taky bys mohla udelat nejake DIY nebo nail tutorial..:)
    Znacky vypadaji zajimave..:)
    Mej se hezky a uzivej leta..;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a sleduju te proto ze mas videa s tematikou,ktera me zajima..jako kosmeticke recenze,rozbalovani balicku a tak..:)

      Vymazat
  73. Sleduji všude :D Pod svým jménem.
    Sleduju tě protože máš super videa, která mě baví. Nejradši mám samozřejmě nákupy :D
    indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  74. ahoj, takže sleduji Tě na youtube pod jménem Veronika Malčíková.
    Takže chtěla bych říct toto, já ráda sleduji lidi, co dělají videa na youtube.Ale jen tak mě někdo nenadchne.
    Musí si upoutat moji pozornost a to ty jsi zvládla brilantně.
    Máš úžasné názory a ty tvoje rady .. paráda.
    Mám hodně problémy s vlasy, takže mi moc pomohli tvoje rada. Děkuji.
    Nejradši mám jak skladuješ kosmetiku, také líčení buď noční nebo přes den.
    Na blogu mám ráda peeling nebo masky buď na vlasy nebo na obličej.
    Ráda projíždím každou značku, co tu popisuješ, několikrát dokola. :D
    Prostě úžasné. to je asi vše co bych chtěla říct.
    Můj email :
    veronika179@email.cz
    S pozdravem Veronika :)

    OdpovědětVymazat
  75. Promiň zapomněla jsem dodat.. ráda bych chtěla ještě více peelingu masek atd.
    A třeba nějaký zajímavý účes na narozeniny nebo někam na večírek děkuji
    Veronika Malčíková

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj:)
    Odebírám tě na blogu přes GFC, přes FB (Anežka Koroze - sdílím https://www.facebook.com/anezka.polakova.18) a hlavně přes YT (vavran), kde jsem tě poprvé objevila:)
    Moc na tobě oceňuji, že jsi pohotová a milá a moc mi přes kameru sedí tvůj projev. Líbí se mi tvoje videa, kde se můžeš nějak rozhovořit, takže tagy, spotřebováno, nákupu, rozbalování balíčků atd. Také mě baví takové ty voyeurské videa::DD A abych jen nechválila, tak protože mě moc nezajímá starost o vlasy, tak tyhle videa přeskakuju. Ale to je vážně jen tím, že mě tohle téma nechává chladnou u všech.
    Líbí se mi, že se nebojíš říct, co si myslíš naplno. Že neopěvuješ produkty od některé značky jen proto, že jsou profláknuté a mezi blogerkami oblíbené. Líbí se mi, že sis mě získala natolik, že tvým recenzím kompletně věřím.
    Osobně bych si moc přála, abys natočila nějaké video věnované jídlu nebo tomu, co piješ (nějaké doporučení kávy, čaje, džusů).
    Přeju ti hodně štěstí o budoucna a ať natáčíš stejně skvělá a ještě lepší videa.

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj sledujem ťa cez GFC a FB ako Patrícia Klimentová. Sledujem veľa blogeriek a každá ma niečo do seba, články každej z nich sú inak zaujímavé. Tvoje sú určite premňa charakteristické rozmanitosťou a tým, že každým článkom si prečítam niečo iné :) takže určite ťa sledujem preto, lebo si u teba nájdem vždy niečo nové a nenudím sa rovnakým tipom článkov. Z najnovších článkov sa mi páčil ten o robení obočka u kozmetičky a z tých starších asi video líčenia oranžových a zlatých dymových očí, to bolo pekné :) neviem s určitosťou povedať, čo by som tu na blogu očakávala, neni to nič konkrétne, úplne by mi stačilo, keby si pokračovala v tom čo robíš a ako to robíš, lebo podľa mňa je to super a nič mi tu nechýba :) súťaž som zdieľala a môj e-mail je patkaklimentova@gmail.com. Držkám si palce :D :)

    OdpovědětVymazat
  78. fb: Lucie Vonešová
    yt: voneska
    mail: lucie.vonesova@seznam.cz
    Sleduju tě proto, že jsi taková správně prdlá :-D ale v dobrym slova smyslu, na nic si nehraješ prostě, to se mi líbí :) nejvíc mě baví asi nákupy a spotřebováno :) nooo a mohla bys natočit nějaký delší povídací video ;)

    OdpovědětVymazat
  79. FB: Petra Bartáčková
    YT: Petra Bartáčková
    e-mail: petralifechannel@seznam.cz
    Nejvíce mě baví Nákupy
    Mohla by si točit nějaké ty TAGy / Kecací videa =3 =3
    Mám tě ráda protože si jak je u ostatním komentu zmiˇmováno PRDLÁ =D =D

    OdpovědětVymazat
  80. Sleduji na YT jako Irena B. alltinygems@email.cz
    Moc ráda sleduji tvá videa, hlavně nákupy, spotřebováno. Jsi přímá, to se mi líbí. Jen prosím už neříkej slovo pipina, to mě vždycky rozseká. :-)

    OdpovědětVymazat
  81. Sleduji jako Lady eS
    Na fb taky jako Lady eS :)
    Tvá videa mě baví, protože jsi sympatická a vtipná :)
    Takže, když jsem občas líná číst články s chutí zkouknu video.
    Emal mám v případě výhry na blogu.

    OdpovědětVymazat
  82. Nazdárek :))
    Facebook- Michaela Pokorná
    YouTube- Mich Pokorna
    misulkaPokorna@seznam.cz
    Doufám že víš, že to začalo supr-čupr bublaninou :D. V té době si snad ani videa netočila :) Potom jsem náhodou narazila na videa a hned mě to zaujalo. Máš uplně jiný vyjadřování než kterákoliv jiná youtuberka a tím mě to přitáhlo k pravidelné sledovanosti. Za mě nejlepší článek na BUBLANINU :D. Musím ho zase najít a udělat ji příteli :). A video - každý kecací (prostě bomba) :)
    Hlavně pokračuj v tom co děláš, protože je to super.
    Přeji ti hodně úspěchů jak na Youtube tak v životě :) a ten balíček pošlu k Vánocům jako dárek ;) nevím co ještě dokoupit -_-
    Měj se

    OdpovědětVymazat
  83. Sleduji tě přes FB:Kristýna Janečková,youtube:Christeen Ka,tvá videa se mi líbí moc třeba to s těmi radami jak pečovat o vlasy,čistící péče o plet.Mohla bys dělat více haulu a challange videí.Jinak je to opravdu na tobě moc se mi tvá videa líbí :) janeckova123453@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj, sleduji Tě přes FB jako Kate Es
    passion.for.cosmetics@gmail.com
    Jsi mi moc sympatická a máš perfektní tipy na kosmetiku, a třeba i na pleťové masky - vyzkoušela jsem i několikrát podle Tebe nakoupila a jsem spokojená :-) Ráda bych viděla TAG I love blushes (nebo nějakou jinou podobu tagu s tvářenkama), v podobě článku nebo videa, to nechám na Tobě :-) Katka

    OdpovědětVymazat
  85. Ahojky, sleduji tě na GFC: Charlotta Fron, Youtube : Charlotta Fron a Fcb: Lottie Fron
    Můj email je charlottafron@seznam.cz
    Ale koukala jsem na video jak jsem přestala s kousáním nehtů. Líbí se mi a chci přestat si kousat nehty. Mohla bys dělat víc haulů a challage videí a rezencí. Tvá videa se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  86. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, musím se přiznat, že jsem na tenhle článek narazila ještě přes jiný blog, kam jsem se dostala proto, že jsem hledala něco o laku od GS :D, ale prošla jsem tvoje články a jsou super :). Líbí se mi, že se nevěnuješ jenom lakům a líčení, ale i recept jsem viděla, a sprcháče a pleťové masky...to se hodí :) Hlavně pro inspiraci. V takových článcích pokračuj :). Sleduju tě na FB pod jménem Alena Matiščáková, můj email: Alenka-v-risi-divu@seznam.cz. Soutěž sdílím :).

    OdpovědětVymazat
  88. Sleduju přes GFC jako Kristina Uhrová, na YT jako Kristina Uhrová. Sleduju tě, protože jsi milá a máš dobrou kvalitu videí :). Nejradši mám tvoje spotřebováno. Líbila se mi tvoje recenze produktů Cien z Lidlu :). Ráda se tvými články a videi inspiruju ;). Byla bych ráda, kdyby jsi natočila víc haulů a třeba outfity :). Líbí se mi tvoje líčící tutoriály. Můj email je: kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Sleduji tě na FB (Tereza Saki) i přes GFC (Saki).

    Sleduji kvůli recenzím kosmetiky, popravdě mě ale vůbec neberou videa, nebaví mě je sledovat (obecně, ne jen tvoje). Naposledy se mi líbil článek o barvení obočí u kosmetičky.

    Mail: terezasaki zavináč seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj, sleduji tě na fcb Lucka Zemánková a na youtube Lucie Zemánková
    Sleduji tě, proto že se mi líbí tvé videa a nápady a rady ohledně kosmetiky a péči o tělo, vlasy. Nejvíce se mi libí videa nákupy, domácí masky, a recenze.Jsem ráda za tvé videa a jan tak dál. :-)
    Email: lusinka6504@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. FB: Andrea Hužvárová
    Sledujem teba a iné blogerky iba krátko, keď som sa rozhodla, že sa o seba budem trochu viac starať :)
    Mne osobne sa najviac páčia blogy o cenovo dostupnej kozmetike a o jej účinkoch. Neskutočne mi to pomáha pri nákupoch :)
    email: huzvarova.andrea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. ahoj sleduju tě přes facebook jako Lucie Šubertová. Z tvých mnoha článků si pamatuji Poklady z lékáren, Návody na pleťové masky, Recenze na kosmetiku moje, Líčící články :-) taky mě hodně baví tvoje vtipné fotky ráno nebo večer, pozdravy jak se máme :-) Pokračuj prosím ve stejném duchu. Přeji hodně spokojených čtenářů :-)
    email lucie.bartosova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  93. GFC- Hannah Nguyen, Fb- Ngujenová, YT- Hannah Nguyen, Mail- leorise@seznam.cz
    Líbí se mi tvoje články, hlavně recenze :) Možná by na blogu mohlo být nějaké DIY :)

    OdpovědětVymazat
  94. gfc: Pavla Holoubková
    pavla.holoubkova19@gmail.com
    Sleduji tě proto, že mám tvá videa ráda :) a taky se mi líbí recenze kosmetiky :)) Uvítala bych třeba TAG :)

    OdpovědětVymazat
  95. GFC, Youtube Denisa Slbodová
    denisa.slobodova@centrum.sk
    Mám ťa rada preto že sa na nič nehráš, si to ty, bláznivá, pojašená :) mám rada zvieratká a meggie chcem vidieť viackrát :)

    OdpovědětVymazat
  96. sleduji přes GFC pod tímto jménem
    odebírám na YT pod stejným jménem
    sleduju tě proto, že se mi líbí tvoje videa a články, články se strašně dobře čtou a prostě jsou supr :)
    email:alicestastna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  97. GFC: Lucia Kvaššayová
    micka185@azet.sk
    mám rada tvoje recenzie :) si sympatická máš super članky :) ...

    OdpovědětVymazat
  98. GFC: Alabell
    alca.vocelkova@gmail.com

    líbí se mi recenze, taky že se na tvém a jiných kosmetických blozích vždycky dozvím o nějakých nových vychytávkách a značkách, které ještě neznám, protože to zase až tolik nesleduju :)
    naposledy jsem takhle objevila že balea je celkem dobrá věcička :)

    OdpovědětVymazat
  99. Odebírám tě všudéééé :-D, např. zde na blogu a YT jako Niki C.
    nikol88c@gmail.com
    No a proč tě sleduji, no prostě protože :-D né, mám ráda, že jsi taková svá, přirozená, vtipná.
    Líbí se mi články a videa o značce Cien, díky tobě jsem zkusila ten intim gel od Cienu, a fakt je super za ty penízky :-)
    no a chtěla bych vidět nějakou další challenge- Bude sranda, né že by normálně nebyla :-D
    Na FB sdílím :-)
    pa Niki

    OdpovědětVymazat
  100. Odebírám př. na FB: Andrea Můčová
    Mail: Anuska.33@seznam.cz
    A já Tě sleduji hlavně na YT, tady moc ne. Tam se mi hrozně moc líbí různé rozbalovací a nakupovací videa - líbí se mi, že získávám přehled, kde by se co dalo koupit. A pak samozřejmě líčení, opět chytám inspiraci :) Vůbec by mi tedy v budoucnu nevadila videa stejného typu :)

    OdpovědětVymazat
  101. Sleduji tě na Google+ jako DomisTlapis@gmail.com, na FB jako Domča Tlapáková a na YT jako DomisTlapis :-)
    Abych pravdu řekla, na tvůj blog jsem zavítala poprvé, ale rozhodně budu tvou další čtenářkou :-) zalíbilo se mi třeba video o dekorativce do 100,-, kterou doporučuješ :-)
    Na FB soutěž sdílím :)
    mail: DomisTlapis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. gfc nela richterova
    mam rada rozbalovaci videa :-) a clanky o cien a tve liceni, libi se mi tva napaditost a to jak se blogu naplno venujes a jde videt ze te to bavi
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Facebook: lucie katrnakova
    celkove se mi libi tvuj blog a recenze, diky kterym chodim na blogy
    luciekatrnakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. odebírám te na youtube jako TerezaVanková muj mail je gepy.t@seznam.cz
    nejvíce mám rada tvá videa a hlavně recenze na kosmetiku

    OdpovědětVymazat
  105. GFC+YT: Dominika Soukupová
    Sleduju tě, protože jsi hodně aktivní a máš hrozně dobrý videa a hlavně nápady :).
    Domka.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. sleduji na blogu- gfc: Áďa
    MikulkovaVendula@seznam.cz
    blog sleduji kvůli videím, některé jsou opravdu povedené

    OdpovědětVymazat
  107. GFC Nikola Orechovská
    YT Nikola Orechovská
    nikolaorechovska@gmail.com
    mám najradšej videá takže sledujem viac tiež :) páči sa mi, že video alebo aj článok nie je raz za mesiac ale pravidelne ! :) mám rada tvoje nápady, dobre sa na teba pozerá a tak isto aj počúva :) páčia sa mi hlavne vlasové videá a tak isto aj líčiace :) inak je to veľmi pekná GA! :)))

    OdpovědětVymazat
  108. GFC: Lucie Cupid
    monika.chrastilova@seznam.cz

    Sleduji tě, prtože máš super články a nejvíce se mi líbil článek velké testování masek od značky Freemann :)

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj, já jsem tě začala sledovat kvůli tutoriálů na líčení, stále někde hledám inspiraci:) první jsem viděla oranžovo zlaté kouřovky někdy na začátku prázdnin a to se mi moc líbilo. Ale mám ráda i testováni kosmetiky.
    Sleduji zde i na fb jako Šárka Beranová, sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  110. FB- Lucinka Hnídková GFC- Lucie Hnídková
    lucinka.hnidkova@seznam.cz
    líbí se mi outfity a nákupy

    OdpovědětVymazat
  111. Sledujem ťa na Youtube aj na blogu obe - Paulína Altofová
    Máš skvelé články a tiež videá obe sledujem už dlhšie ^^ tvoj hlas sadobre počúva :)!
    p.altofova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. GFC pod tímhle jménem :)
    kajus.kucerova.777@gmail.com
    líbí se mi tvoje "vlasová" videa :D

    OdpovědětVymazat
  113. Zlatíčko, děkujeme za tuhle giveaway :3¨
    Sleduji tě na: GFC: Terka Nonam
    YT: Terka Nonam
    FB: Teri Saranče
    Nevadí že jsem nesdílela, ale poslala kamarádkám odkaz? :)
    Mám tvůj blog a tvoje videa moc ráda, máš strašně příjemný hlas a tvoje tutoriály jsou boží..

    OdpovědětVymazat
  114. Sleduju všude :)
    GFC- Denny Carringhton
    FB-Denča Kouřílková
    YB-Denny Carringhton
    e-mail-DennyCarringhton@seznam.cz

    Čtu tvůj blog právě kvůli tomu, že moc dobře píšeš a vše bereš tak pozitivně, moc se mi líbí nákupy, spotřebováno, a hlavně tvoje recenze :) Možná bych na blogu uvítala sem tam nějaký Tag nebo DIY :)

    OdpovědětVymazat
  115. GFC, FB: Lucia Balintová
    lucinkabalintova@gmail.com
    Bavia ma tvoje videa a recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj .. první musím zavřít pusu :) jak mi spadla při čtení jaké a především kolik značek si dala do Kyrkysboxu :) no jako wow :). CHtěla si vědět proč tě sleduji?? no líbí se mi tvoje bezprostřednost ve videjích :) kuš slepice :) atd. líbí se mi jakým stylem se líčíš, prezentuješ výrobky a hlavně, že si svá. Ale nejvíce poslední dobou mě rozesmálo samozřejmě jako ostatní ladění televize :). Jako asi každá holka ráda sleduji tvoje nákupy :) venku byly unikátní :D Co bych ráda viděla?? no mám ráda DIY na kosmetické , ale i jiné téma a klidně témata, že života a Tagy kde tě budeme moc poznávat víc a víc :)

    FB: Lifebylenea, Lenka Stajnerova - sdílím soutěž :)
    YT: Lenka Stajnerova
    Blog Lenka Stajnerova

    Jinak přeji ať se daří ve všem co si přeješ :)

    OdpovědětVymazat
  117. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  118. Sleduji Tě především tady a to jako iluliacross22
    Nejraději mám recenze na výrobky, které si kupuješ, protože to jsou většinou takové neobvyklé kosmetické maličkosti, o kterých si ráda počtu...a jsi moc sympatická, samozřejmě :-)
    juliekrizkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  120. GFC: Diana
    Fb: Dida Diduš Kurčíková
    Najradšej na tvojom blogu čítam recenzie.Tvoj blog ma inšpiruje pri písaní môjho vlastného :)
    didus.kurcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. GFC: Světlana Mašková / Swetllush Mašková
    YT : Swetllush Granger Horan
    FB: Swetllush Mašková
    svetka7@seznam.cz

    Nedávno jsem na tebe narazila díky jedné kamarádce, a nejvíce se mi zalíbili recenze :)

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj Kyrkys, sleduji na fb jako Kristýna Rudolfská, na YT jako Kristýna Gabrielová (mám mail stále ještě ze svobodna).
    Sleduji tě delší dobu, nejraději mám to, jak jsi.. jak to jen říct. otevřená a upřímná? Bezprostřední. prostě když koukám na tvoje videa, mám pocit, že jsi v nich přesně taková, jako ve skutečnosti, že kdybych tě někde potkala, budeš prostě úplně stejná, jako v nich, což je právě věc, kterou u většiny našich youtuberek postrádám a připadají mi ve videích dost strojené.
    Přiznávám, že jsem především YT odběratel, blogy většinou tolik nestíhám, spíše výjimečně, ale na YT jsem snad denně a své oblíbence si pouštím jako parádní pozadí ke všemu. At už vařím, žehlím, nebo odpočívám. Akorát jsem vylezla z vany, kam jsem si šla konečně odpočinout, když po deváté usnulo to mohe zlobidlo a zkoukla jsem u toho poslední dvě videa, co mi ted momentálně chyběla. Zvlášť u vlasové péče do stovky jsem se inspirovala a už vím, po čekám koukat při příštích nákupech, zrovna ve vlasech pořád nějak tápám a hledám, zatím jsem nenašla nic, co by bylo "přesně to ono" pro moe vlasy, tak jsem ráda, že vím, kde pátrat dál :)

    OdpovědětVymazat
  123. Na youtubee Veronika Literová.Začala jsem tě sledovat od paranolmal tagu tyhle věci mě moc zajímají a když jsem pak přišla na to že jsi beauty youtuberka tak jsem málem omdlela radostí si moc příjemná,máš příjemný hlas.Video bych chtěla paranomal s kyrkys 2 a tag food pong.Můj email je verunkaliterka@seznam .cz

    OdpovědětVymazat
  124. Odebírám tě na fb i na yt už nějakou dobu pod jménem Jana Koutná. Začala jsem tě odebírat hlavně proto, protože mě zaujaly tvoje videa, tvoje názory na různé produkty a podobně. Nejvíc se mi asi líbí tvoje nákupové videa.
    ja.nu.li.nek@centrum.cz
    Měj se :)

    OdpovědětVymazat
  125. 1. splněna
    2. odebírám Tě Facebooku, Youtube a zde na blogu pod jménem Lenka Špryslová, e-mail:spryslik@seznam.cz
    3.mám ráda od Tebe nákupy z e-shopů a co miluji jsou Tvoje recenze a Tvoje líčení
    4. soutěž jsem sdílela

    OdpovědětVymazat
  126. Odebírám Tě na youtube: Markéta S
    mspalenkova@centrum.cz
    Sleduji Tě, protože se mi strašně líbí všechna tvá videa, nejvíce se vždy těším na nákupy a kosmetickou konečnou stanici, protože už několikrát jsem si ohledně Tvého ohlasu něco koupila a vždy jsem byla spokojená.
    Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  127. Sleduji všude jako Kristýna Gasmanová.. No už nějakou tu dobu! :D
    kristyna.gasmanova@seznam.cz
    Sleduji videa, čtu tvůj blog a shlížím i fb page. A nejvíce se mi líbí videa na tokové ty podomácku udělané pleťové masky, nebo jak jsi dělala video na peeling - moc povedené video. :)

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj, sleduji tě na facebooku i na youtube jako Eliška Pilařová, eliz9@seznam.cz
    tvá videa sleduji skoro od začátku co natáčíš, a musím říct že jsem zpozorovala veliký rozdíl ve kvalitě a celkově ve tvém vyjadřování. Je to obrovský posun a doufám že se tomu budeš i nadále věnovat. Tvá videa mám ráda celkově všechna, mám tě ráda jako člověka, který si na nic nehraje jsi přirozená a ještě k tomu si umíš ze všeho dělat legraci :-) Mám ráda všechny tvé recenze, protože dávají smysl a vždy mi přinesou něco nového, jsem také ráda že většinou prezentuješ kosmetiku, která je dostupná všem a má i příznivou cenu. Ráda bych na tvém kanále na youtube také shlédla nějaké vlogy nebo jakékoliv spontánní video. Zůstaň taková jaká jsi a dělěj co tě baví, protože to baví i nás odběratele. Měj se hezky, Eliška

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj, odebírám tě všude jak na fb, youtube i na blogu pod jménem Michaela Ježíková, můj e-mail je xxmisulkaxx@seznam.cz, sledovat jsem tě začala z toho důvodu,že jsi sympatická a dobře se tě poslouchá, nejvíce se mi líbila recenze na pleťové masky, dále potom se mi líbí nakupovací videa a spotřebované produkty. Uvítala bych další recenze na kosmetické produkty a také třeba šmejdící videa( např. kolik vlastníš bot, jaké oblečení máš v šatníku atd. a také vlogy z různých míst,které jsi navštívila. Budu se těšit na další tvoje recenze a videa. Měj se hezky, Míša

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj, sleduju tě na FB jako Andrea Prajzová
    Ráda Tě sleduji proto, že mě dokážeš rozesmát. Líbí se mi tvoje recenze nejen na kosmetiku, ale i na poklady z lékarny, jídlo a tak :D.
    Buď pořád tak skvělá :-)
    andrea.prajzova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj, sleduju Tě teprve krátce na FB (Hana Mlčáková) a můj email je: H.Mlcakova@seznam.cz :). Mám ráda líčící tutoriály a recenze kosmetiky, kterou jsem si podle nich už několikrát pořídila a vždy jsem byla spokojená. A pobavila mě Tvoje 3 minutová challenge :)

    OdpovědětVymazat
  132. konečně na netu :) mám co dohánět :D.Sleduju tě jak na fb Lucie Šudomová, tak zde i na youtube jako lluciferkaa :).......email je lluciferkaa@seznam.cz
    A co se mi líbí ? vše protože mi přijdeš úplně bezva. všechny tvá videa jsou skvělý,zábavný a je radost se na tebe koukat .... a nečekané rušení když je natáčíš( třeba kohout ) :D jsi skvělá celá :)

    OdpovědětVymazat
  133. Sledujem ako Dominika Hírešová na FB aj youtube...
    Páči sa mi všetko, milujem tvoje nákupy, tvoje domáce masky a rôzne veľa iných vecí :) Si hrozne milá a máš príjemný hlas :)
    dominika.hiresova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  134. GFC: Barborka
    FB: Barbora Bačíková
    Veľmi sa mi páčia tvoje videá, pretože sú aj zábavné, čo u mnohých blogeriek chýba :) Najviac sa mi páčil tvoj článok o domácich maskách na vlasy :)
    e-mail: bacikova.b@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Youtube - MikaelaH.
    Mám moc ráda tvůj hlas a kupuji velmi podobné výrobky - posledně jsem na tvoje recenzi objednávala z Fleru :)

    mikashi@email.cz

    OdpovědětVymazat