sobota 16. srpna 2014

Včerejší barvení s barvou od Schwarzkopf Color Mask 400 tmavě hnědý


Ahoj světe,

v dnešním článku rozebereme moje včerejší barvení vlasů. V červnu mi dorazil e-mail od Schwarzkopf, že jsem byla vybraná testovat jejich nové barvy a tak jsem byla ráda, že si nebudu muset kupovat barvu na vlasy. Bohužel doteď mi nic nepřišlo a tak jsem se rozhodla nečekat a nabarvit si vlasy, jelikož jsem to potřebovala.

Vybrala jsem si v drogérii barvu od Schwarzkopf a to konkrétně 400 tmavě hnědou, která v drogérii vypadala úplně jinak než na světle ☻. Jdeme na to, jak to dopadlo.

Barva



Jak jsem psala výše, tak mi přišla barva v drogérii světlejší, ale to vůbec nevadí barva se z vlasů vymyje. Zaujala mě, jelikož byla v akci za 109,- Kč. Chtěla jsem vyzkoušet barvu na vlasy, která se aplikuje jako maska na vlasy z kelímku. Nakonec jsem se zděsila, jelikož jsem čekala kelímek větší. Barva mi stačila, ale klidně bych uvítala více barvy.



S konečným výsledkem jsem moc spokojená. Musíte uznat, že jsem to potřebovala jako sůl! Líbí se Vám výsledek? Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží.
 
Vaše Kyrkys

13 komentářů:

  1. Barvička krásně chytla, vypadá krásně. Mně se ale líbila i barva předtím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné,moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný výsledek, ale já bych si vlasy tak často nebarvila! :) a když tak u kadeřnice :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem tuhle barvičku měla a byla jsem moc spokojená, pěkný článek. A krásná barvička

    OdpovědětVymazat
  5. Krása :) Krásnu farbu si si vybrala a má krásne dlhé vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. barva je to opravdu rásná, ale ják jsem ti psala na fb, já už si nebarvím.. ale sama píšeš, že jsi to potřebovala

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně Ti chytla :) já momentálně nechávám barvu odrůst, kvůli padání a poškození vlasů, ale hrozně by mě lákalo jít na černý odstín nebo zase naopak na nějaký světlejší karamelový :) Ale když si teď chci nechat svou barvu tak budu hodně světlá brunetka :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak před 3 dny jsem si koupila taky tuto barvu jen odstin 1010 myslim ,a po 10 minutach šla barva dolu pač mi hořela hlava a nahmatala jsem si 2 puchýřky šílený nikdy jsem to nezažila to se nedalo vydržet byla jsem jak v plamenech :/ jinak se ale dobře nanášela,no možna to bylo tim že jsem si den před tim myla hlavu :/

    OdpovědětVymazat
  9. Taky používám tuhle barvu, jen odstín černohnědý a je skvělá. Vydrží hrozně dlouho a i kadeřnice mi jí vždy chválí. :) Barvička hezká.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  10. barvička super a sluší ti moc pěkně tě oživila

    OdpovědětVymazat
  11. ja mam strašnne divnu farbu vlasov..keď si ich dam dozadu a pozriem do zrkadla su niečo take ako maš na foto PRED..ale ked si ich dam dopredu tak su tmave :D

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné, tahle barva se mi na tobě líbí mnohem víc než ta do zrz!

    OdpovědětVymazat