sobota 8. listopadu 2014

Alverde - vlasová kúra s citrónem a meruňkou pro lámavé vlasy bez lesku



Ahojky, vítám vás všechny u dnešního článku. Dnes bylo u nás krásně, svítilo sluníčko, které hřálo. Kéž by takhle bylo i nadále, ale vím, že se blíží zima. Já nejsem člověk, který má rád zimu. Doufám, že zima nebude dlouhá jako loni. 

A právě v zimě přichází čas na intenzivnější péči o vlasy. Vlasy se stávají křehkými, suchými a vlhko působí doslova katastroficky na účes. Kudrnaté vlasy jsou ještě více „krepovaté“ a rovné splihnou. Žádným vlasům se nelíbí ani čepice, šály a svetry, které takzvaně elektrizují. Mám pro Vás tip na vlasovou kúru, kterou jsem si moc oblíbila. 

Alverde kúra na vlasy



I slepice se zajímala o konzistence 


Kúra na vlasy je v plastové tubě. Její obsah je 150ml a stojí okolo 80,- Kč. Nejsem si jistá cenou, ale do stovky se vejdete. Konzistence je hustější a bílé barvy. Myslela jsem, že se mi po ní budou mastit vlasy, ale nakonec to nedělá. Používala jsem ji klasicky po každém umytí vlasů. Voní jako klasický přírodní produkt, spíše mi voní jako citrón. Kúru používám už dlouho a opravdu vidím na vlasech rozdíl. Vlasy jsou po použití masky hebké, jemné, vyživené. Neobsahuje silikony, což je pro mě opravdu plus, jelikož se mi vlasy po použití silikonů mastí. S  Alverde šamponem, který jsem mimochodem také recenzovala ZDE je to super kombo a opravdu jsou vlasy v lepší stavu. Doporučuji vyzkoušet.

Máte zkušenosti s kosmetikou Alverde? Máte oblíbený produkt od Alverde?

Mějte se krásně. Vaše Kyrkys ♥

2 komentáře:

  1. Ja mam radsej tu ibistekovu. Ta robi naaadherne vlasy. Tato kura mi pride taka normalna.

    OdpovědětVymazat
  2. Tereza loves make-up: Možná ji vyzkouším :-) Však každému sedí něco jiného :-)

    OdpovědětVymazat