pátek 28. listopadu 2014

♥♥♥ Kosmetika Moje ♥♥♥ - Balzámy na rty + pozvání na FB soutěž o kosmetiku MOJE ♥♥


Ahoj všem.

Přichází zima a s ní větší starost o rty. V zimě jsou rty náchylnější k popraskání a větší suchosti. Bohužel i já trpím na suché a popraskané rty. Bojuji proti suchým rtům peelingem, který si vytvářím z cukru a medu nebo jednoduše přejedu rty kartáčkem na zuby a pak volím výživný balzám. Dnes mám pro Vás tip na skvělé balzám pro ženy i může! 


Balzámy

Všechny balzámy jsou od české značky MOJE. Balzámky najdete ZDE.  Všechny zakoupíte za skvělou cenu 29,90 Kč. Vzhledem ke kvalitě je to super cena. Navíc mají skvělé akce k nákupu. K nákupu nad 199,- Kč dostanete dárek zdarma. Když nakoupíte nad 499,- máte poštovné zdarma. V případě dotazů neváhejte kontaktovat e-shop. Za sebe e-shop mohu doporučit. Vrhneme se na recenzi. 


Balzám pro muže


Popis: Hydratační balzám bez vysokého lesku s jemnou parfemací pánské vůně je svým složením účinným prostředkem proti vysychání a popraskání rtů a dokonalou ochranou před nežádoucími vlivy prostředí.
Je vhodný pro sluneční i mrazivé dny. Praktický obal je stylizován v ryze mužském charakteru. Obsah je 3,8 g. 
Co splnil? Začneme od začátku. Musím uznat, že balzám pro muže vidím snad poprvé. Opravdu v drogérii se setkávám jen s balzámy pro ženy. Možná jsem slepá, ale většinou vidím jen balzámy pro ženy. Obal balzámu je plastový a celkově se mi líbí. Balzám jsem používala společně s přítelem. Přítel ho používal na rty i na popraskaný nos po rýmě. Byl s ním spokojený to je celé, co mi řekl, takže jsem ho musela také použít, abych mohla dát podrobnější recenzi. Na popraskaný nos jsem ho používala a vůbec neštípal, takže je vhodný i pro citlivky. Při suchých rtech hydratoval, vyživoval a opravdu zbavil rty suché kůže. Voní opravdu pánsky, ale není to vtíravá kořeněná vůně. Takže pro muže ho mohu vřele doporučit. 
Balzám na rty s pšenicí


Popis: Jemný balzám na rty s přírodními extrakty, oleji a vosky je vysoce účinnou ochranou rtů pro každodenní použití po celý rok.Má výborné hydratační, výživové a regenerační schopnosti a chrání rty před vlivy vnějšího prostředí. Obsah: 3,8 g

Balzám na rty s brusinkou


Popis: Jemný balzám na rty s přírodními extrakty, oleji a vosky je vysoce účinnou ochranou rtů pro každodenní použití po celý rok. Má výborné hydratační, výživové a regenerační schopnosti a chrání rty před vlivy vnějšího prostředí. Obsah: 3,8 g. Balzámek je zabarvený do růžovo-perleťové barvy. Na rtech barvička vypadá krásně, barva není nijak výrazná.

Balzám na rty s rakytníkem


Popis: Jemný balzám na rty s přírodními extrakty, oleji a vosky je vysoce účinnou ochranou rtů pro každodenní použití po celý rok. Má výborné hydratační, výživové a regenerační schopnosti a chrání rty před vlivy vnějšího prostředí. Obsah: 3,8 g.

Jak jsem s balzámy spokojená?
Všechny balzámy mají plastový obal, který je bytelný. Už mi několikrát spadl na zem a stále drží. Účinek u každého z balzámů mi přijde stejný. Skvěle rty hydratuje a zvláční. Opravdu pomáhají v boji proti popraskaným a suchým rtům. Já jsem člověk, který hlavně v zimě trpí na suché rty a tohle je moje záchrana. Vůně balzámů je stejná a moc příjemná. Za sebe balzámy doporučuji, opravdu vzhledem k ceně není o čem debatovat. 

Máte zkušenosti s kosmetikou MOJE? Jestli nemáte nezoufejte a zapojte se do mé soutěže, která probíhá na mé FB stránce ZDE.  Budu moc ráda, když se zúčastníte ♥

Mějte krásný den. Vaše Kyrkys ♥♥

4 komentáře:

  1. Rada bych zkusila brusinkovy a koukala jsem na novy katalog Moje, kde je Cola, po ty pak asi mrknu :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzkoušela jsem jak balzám brusinka tak cola. Oba jsou fajn, ale pokud bych měla vybrat jen jeden - tak brusinka je vítěz (spotřebovala jsem jej strašně rychle). Ale zas kdo ulítává na cole - tak bude zase ten nej.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní: Brusinka je skvělá, coca-colu jsem nezkoušela, ale docela mě láká :-)

    OdpovědětVymazat