čtvrtek 20. listopadu 2014

Kosmetika Ziaja - Micelární mléko hydratační, BB krém, Slim reduktor strií


Krásný den.

Dnes to bude další recenze a tentokrát na moji oblíbenou značku Ziaja. Kosmetika Ziaja je polská značka. Cílem výrobků Ziaja je dodávat inovativní, vysoké kvality a moderní výrobky za přijatelnou cenu.  Výrobky dostaly řadu cen a vyznamenání. Všechny produkty seženete ZDE na e-shopu, který je přehledný a komunikace je na jedničku. Pokud máte dotaz na jakýkoliv výrobek, neváhejte e-shop kontaktovat. Pojďme se vrhnout na recenzi. 

Co dnes budeme recenzovat?

Slim reduktor strií




Co slibuje?
Reduktor strií, který v sobě kombinuje látky s různými funkcemi.
Obsahuje složky, které snižují strie - jak ty první růžové, tak i ty trvalé.
Vhodný i pro ženy po porodu.

Aktivní látky:Forskolin z kopřivy – zeštíhlení.
Zabraňuje ukládání tukových buněk. Redukuje celulitidu a zpevňuje pokožku. 

Hydroxyprolin - redukce strií.
Stimuluje syntézu kolagenu a elastinu a tím zvyšuje soudržnost pojivové tkáně
Viditelně rozjasňuje a redukuje strie.

Jojobový olej, alantoin - regenerace .
Urychluje regeneraci epidermis – svrchní pokožky. Posiluje strukturu mezibuněčného cementu. 
Zabraňuje vysušování pokožky. 
Vyhlazuje a zjemňuje pokožku. 


Co splnil?
Strie, jsou trhlinky v kůži, které mají narůžovělé, někdy fialové zbarvení, časem mohou vyblednout do šeda. Vznikají při zvýšení nároků na elasticitu pokožky, při nadměrném zatížení podkoží. Jednou z možných příčin je náhlá změna hmotnosti, na kterou není kůže dostatečně připravená. Dochází k narušení elastických vláken ve spodních vrstvách kůže, kde se nestačí vytvořit dostatečné množství pružného elastinu, popraská elastinová síť a pokožka ztrácí pružnost. Nejčastěji vznikají na bříšku, prsou, stehnech a bedrech. 

Nebyla jsem naivní, že mi odstraní strie. Já mám strie na zadku a stehnech. Strie mám od puberty, kdy se moje váha měnila. 

Takže odstranění strií se nekonala, ale překvapilo mě, že se mi pokožka na stehnech a zadečku trošku zpevnila, byla taková vypnutější. Pokožka po krému byla vždy vyživené, jemná jako dětská prdelka asi díky silikonu, který mi v krému nevadil. Silikon má tendenci se nevstřebat a lepit na pokožce, ale u tohodle krému jsem neměla ulepený pocit. Krém se krásně vstřebal. Navíc příjemně voní a konzistence je lehká a velmi rychle vstřebatelná. Celkově bych ho doporučila, pokud nečekáte, že Vás zbaví strií. 

BB krém pro normální, suchou a citlivou pleť 




Co slibuje?
Inovativní komplexní péče o pokožku která napravuje nedokonalosti pleti. Je univerzálním řešením pro rychlé zlepšení vzhledu normální, suché a citlivé pleti

Účinně nahrazuje hydratační fluid. Stará se o pravidelnou hydrataci, ochranu a regeneraci. Má lehkou konzistenci, lehce se roztírá a rychle vstřebává.

Aktivní látky:
- kyselina hyaluronová
- provitamín B5
- vitamín E
- UVA/UVB filtry
- minerální pigmenty
- pigment balance

Působení:
- vyrovnává tón pleti a zdůrazňuje její přirozený odstín
- kryje začervenání, přebarvení, a rozšířené póry
- chrání proti UV zářením a foto-stárnutím
- hydratuje, tonizuje a zklidňuje podráždění
- zanechává pokožku rozjasněnou, zářivou a pěstěnou


Co splnil?
Trpím na červenání pleti, mám rozšířené žilky, rozšířené póry a červené pupínky. Po aplikaci BB krému je pleť  sjednocená, ale nekryje jako make-up, což mi mohlo mít nevýhodu pro problematickou pleť. Aplikace je snadná a BB se dobře roztírá, příjemně voní. Když jsem uviděla odstín, tak jsem si řekla, že to není pro mě. Nakonec jsem se odhodlala BB vykoušet a byla jsem překvapená, že mi barevně sedí. Stačí maličko a krásně se rozetře. Poslední dobou mi každý make-up zvýrazňuje suché místa s BB krémem nemám problém, což oceňuji. Nezvýrazňuje vrásky, které mám na čele. Výdrží na pleti tak 5 hodiny. Celkově jsem s ním spokojená. 

Micelární mléko hydratační



Co slibuje?
 Účinný jako olej, působí jako krém, jemné jako mléko.

Klasické čištění pleti s moderním nádechem.
Hydratační micelární mléko pro každodenní odlíčení očí a tváře.
Spojuje v sobě přísady a látky, které usnadňují čištění a aktivní hydrataci pokožky. Čistí se v jednom kroku, neucpává póry, zanechává pleť hydratovanou a jemně vonící. 

Hydratace:
Obsahuje hydratační booster - výtažek z Caesalpinia spinosa v kombinaci s kyselinou hyaluronovou - složky pro okamžitou a dlouhotrvající hydrataci.

čistota:Díky micelům se pokožka účinně zbavuje nečistot, make-upu a přebytečného mazu.

Bezpečnost:Vhodné i pro osoby používající kontaktní čočky.
Dermatologicky testován pod dohledem oftalmologů.
Jemné i pro citlivé oči. 
Jemně parfémovaný. 


Co splnil?
Vylepšené odličovací mléko obsahuje micely, které na sebe vážou nečistoty bez drhnutí pleti. Skvěle odličuje make-up, dokonce jsem ho použila i na oči a odlíčil i voděodolnou řasenku, ale musíte dávat pozor, aby se nedostal do oči - mě v očích pálí. Díky čistému pocitu, použiji po odličovacím mléko ještě pleťovou vodu nebo tonikum. Opravdu neucpává póry, skvěle odličuje. Navíc příjemně voní. Takže za sebe doporučuji vyzkoušet. 

Všechny tři produkty

Jaký je Váš oblíbený produkt od značk Ziaja? Zaujal Vás některý výrobek?

Mějte se krásně. Vaše Kyrkys ♥♥♥

8 komentářů:

  1. Ziaju mam hodne rada, prvni produkt me zaujal ;)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za pěkný článek, hodí se mi to, zvažuji návštěvu Růžové ulice :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda toho pálení u odličovacího mléka, i bych ho zkusila, ale tohle mi strašně vadí, nechce se mi vyhýba očím a očnímu okolí, takže pro mě špatné.. Super článek!

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje recenze jdou do hloubky a to se mi líbí,informace jsou velmi podrobné.Také jejich výrobky zkouším ,z těchto mám jen micerální mléko,to co mám mi vyhovuje,určitě koupím zas.Nalákala jsi mi na BB krém a tělový krém.Díky

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za krásné komentáře ☻☻ ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá recenze :) krásně popsané a vše vysvětlené :*

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc mě zaujal ten BB krém, sama jsem nad ním uvažovala ale hróózně jsem se bála toho odstínu..ale pokud říkáš, že se není čeho bát, tak proč ho nevyzkoušet,že? Sama mám od kosmetiky Zaija spoustu výrobků, obecně bych řekla, že krémy, mýdla a mléka super, vlasová kosmetika mi nesedla vůbec (pořád nevím, co budu dělat s tím obřím balením šamponu a masky :D ), ale celkově je Zaija super značka za boží cenu!

    OdpovědětVymazat
  8. Kotlabová Týna: Děkuji kočko

    Hanna: Určitě BB krém vyzkoušej, sama uvidíš, jak ti sedne :-)

    OdpovědětVymazat