pátek 19. prosince 2014

♥ ♥ ♥ Balíček od mé sledovatelky Martinky ♥ ♥ ♥


Krásný večer přeji.

Ráda bych se s Vámi podělila o radost z balíčku od mé sledovatelky Martinky. Martinka mě sleduje již délší dobou, možná od mého začátku. Jednou u mě vyhrála výhru a tak se rozhodla mi taky něco poslat, ale to jsi vůbec nemusela ♥ ♥ Několikrát jsem ji psala a ona mě. Nakonec to dopadlo tak, že se máme v přátelích na FB. Píšeme si různé věci, dokonce se mi i svěřila, což je pro mě velká radost, že Vám mohu pomoci. Moc si cením takových lidí a kort, když to jsou moji sledovatelé - píšu sledovatelé, jelikož mi přijde divné psát fanoušci :D. 

Martinko, děkuji za krásný balíček, ve kterém se nacházel ručně psaný dopis a dokonce i dárečky. 


Pojďme se mrknout, co mi Martinka poslala ♥ ♥ 

Všechny krásné věcičky

Nádherné věci a že jich je. Mám naprostou radost ze všeho. 

Dopísek

Oceňuji ručně psaný dopis, což je nádherné a hlavně ten namalovaný šnek :D Šnek je úžasný. 


Jako první v balíčku byla rtěnka od Oriflame


Jedná se o rubínovou rtěnku z řady Giordani Gold. Luxusní rtěnka s pravým rubínovým prachem rozzáří rty škálou klasických odstínů. Hydratační složení a ochranný faktor SPF je zároveň zvláční a ochrání. Obsah jsou 4 g. Mám ji v odstínu Ruby Red. Ještě jsem ji nezkoušela, ale odstín se mi moc líbí je to taková růžovo - červená barvička. Těším se až ji vyzkouším, jelikož na stránkách je velmi oblíbená. A cena je 289,- Kč. Martinko já tě zabiju takhle za mě utrácet :D.
Bižuterie


Ještě jsem zapomněla vyfotit sponu do vlasů, ale tu máte vyfocenou nahoře na první fotce. Když jsem bižuterii viděla, hned jsem se zeptala Martinky, kde ji můžu sehnat, jelikož mi přijde velmi originální a ještě jsem ji nikde neviděla. Hned jsem koukala na e-shop a stránky na jejich FB. 
Těším se až si vezmu ten set nebo ty modré naušnice. Myslím si, že mi sluší a jsou opravdu originální. 
Jestli by Vás zajímal e-shop mrkněte SEM a ZDE najdete i FB stránky.

Na závěr bych chtěla poděkovat Martince za krásný balíček, byl to takový předvánoční dáreček ♥ ♥ ♥ Děkuji jsi moje zlatíčko! 

Dejte mi vědět, co Vás nejvíce zaujalo. Mějte se krásně. Vaše Kyrkys

8 komentářů:

  1. Jejda, Kyrkys, vážně se červenám :-) :-) Ale jsem moc ráda, že jsem se až k tobě proklikala na youtube a že to došlo až tak daleko :-) :-) <3 Fakt si toho cením. Jinak, ten šnek, už tam byl natisknutý, já jsem ho jen vybarvila. :-) :-) Jsi zlatá. Balíčku by ses ale dočkala i kdybych u tebe nevyhrála.... ten to jen usnadnil, jelikož jsem nechtěla vyzvídat po tobě adresu, ale nakonec by mě to asi donutilo :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Martina Burdová: Já ti děkuji moc! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Brunette xx913: Přesně je to nádhera ♥

    OdpovědětVymazat
  4. jéé to je krása :) hlavně ty náušničky se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásná bižuterie. Ujíždím na náušnicích :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Alice: No přesně velmi pěkné :-)

    Lenka: Já taky :D

    OdpovědětVymazat