pondělí 1. prosince 2014

Dekorativní kosmetika W7 - Tekuté tvářenky, rozjasňovač, báze pod oční stíny


Ahoj sluníčka.

Myslím si, že asi každý z Vás slyšel o kosmetice W7. Značka vznikla v roce 2002 ve Velké Británii díky dvou mužům, kteří chtěli vytvořit kosmetiku, která bude kvalitní, ale zároveň levná, aby byla dostupná pro každou ženu. Jejich záměr jim vyšel na jedničku a po více než deseti letech jejich existence se kosmetika W7 vypracovala na jednu z vedoucích beauty značek, která nabízí škálu více než 500 produktů. Jsem moc ráda, že se dá sehnat i u nás, jelikož náš trh je omezený a tak jsem tu s další recenzí a mám tu věci, ze kterých jsem nadšená! Vrhneme se na recenzi  ♥

Co dnes budeme recenzovat?

Báze pod oční stíny 


Jako první tu mám bázi pod oční stíny v odstínu White Pearl. Je jasné z názvu, že se jedná o perleťovou bázi pod oční stíny. Slibuje výdrž stínů celý den, které budou sytější.

Jaká opravdu je?
Báze se nachází v plastovém kalíšku a její obsah je 7 gramů. Než jsem ji vyzkoušela měla jsem obavy, že mi stíny nebudou držet a bude k ničemu. Bázi jsem používala i samotnou, jelikož obsahuje jemné třpytky a shimmer, tak se mi líbí i jako samotná na víčku. Báze stíny zvýrazní a to především barevné, barvy jsou po ní výraznější a živější. Přijde mi, že vůbec neubývá. Báze má krémovou konzistenci. Mě stíny s bází vydrží i celý den, pokud nejsem spocená apod. Za sebe bázi mohu jen doporučit. K sehnání ZDE. 

Rozjasňovač


Tekutý rozjasňovač je inspirovaný legendárním Benefit High Beam, který nevlastním, takže nemohu porovnat. Můžete ho použít na jakékoliv místo na těle (třeba i na prdel :D :D), které chcete rozjasnit. Obsahuje štěteček a jeho obsah je 10ml. 

Jak jsem s ním byla spokojená?
Na rozjasňovač jsem se těšila nejvíc. Má naprosto úžasnou barvu. Obsahuje nepatrné třpytky, ale nic přehnaného. Na pleti vytvoří zdraví, krásný efekt. Vydrží, tak půl dne, záleží na typu pleti a jestli si přes den saháte na tvář. Používám ho pod obočí, na lícní kosti a jsem s ním naprosto spokojená. Za sebe palec hore. K sehnání ZDE.

Tvářenky

Jako poslední rozeberu tekuté tvářenky, kterých jsem se bála nejvíce. Osobně mám raději tvářenky pudrové. Několikrát jsem si koupila tvářenku a vypadala jsem jako rajče nebo dělala šmouhy na tvářích. 



Jak to vidím?
Balení mají opravdu krásné. Obsah je 10ml a obsahuje štěteček. Jedná se o tekuté tvářenky, nemusíte se bát, že jsou extra pigmentované. Tvářenky se dají krásně a lehce rozetřít, takže to s nimi nepřeženete. Odstín Rio je taková lososově-růžová. Tahiti je do fialova. Tady je vidět, že nejsem dobrá v popisování barev. Na tvářích vydrží 4-5 hodin opět podle typu pleti. Opět produkt, který doporučuji. Tvářenky seženete ZDE.

Odstíny

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli jsem Vás něčím zaujala. Nebo mi napište, který produkt od značky W7 máte vyzkoušený. Budu ráda za každý komentář. 

Mějte se krásně. Kyrkys

2 komentáře: