pondělí 15. prosince 2014

♥♥♥ Recenze kosmetiky ze stránek www.fajnsminky.cz ♥♥♥ Cargo, Maybelline


Ahoj, vítám Vás u další recenze sluníčka moje!

Ráda bych Vám představila začínající e-shop: http://www.fajnsminky.cz, mají i FB stránky mrkněte SEM, kde bych byla ráda za každý like. 

Majitelka e-shopu milovala už od mládí kosmetiku a vždy ji měla plno. Nakonec absolvovala vizážistický kurz. Když objevila možnost dovážet kosmetiku za přijatelné ceny z Velké Británie k nám, rozhodla se pro založení e-shopu. Hlavně se chtěla zaměřit na výrobky, které nejsou u nás k sehnání. Takže děkuji, že najdu na e-shopu výrobky, které u nás neseženu. Má i levné poštovné, což je pro mě výhoda, jelikož já objednávám jen na dobírku. 

Andrea majitelka e-shopu, mě kontaktovala, jestli bych nechtěla vyzkoušet pár věcí a na oplátku bych napsala recenzi, takže jsem neodmítla a nabídku jsem přijala. Komunikace byla na jedničku, Andrea odpověděla na každou moji otázku. Musíte sami uznat, že stránka e-shopu je krásná, taková ženská. Ještě jednou děkuji za poskytnutí věcí k recenzi, se kterými jsem moc spokojená, tak si pojďme rozebrat každý výrobek! 

Všechny tři výrobky

Cargo bronzer



Popis: Úžasný kvalitní bronzer, který vytvoří přirozený dojem opálení na vaší pleti.  Aplikujte jemně štětcem přes čelo, lícní kosti, nos a bradu a budete vypadat, jako by jste strávila několik hodin na slunci. Balení v typické plechové plechové krabičce pro značku Cargo. Obsah je 8,5 g. 

Můj názor?
Balení je plechové a jednoduché, což se mi líbí, jak se říká v jednoduchosti je krása. Myslím si, že tohle velké balení mi vydrží snad do smrti, to se snad nedá ani vypotřebovat. Jak můžete vidět na poslední fotce je skvěle pigmentovaný a určitě to s ním nepřeženete, dá se aplikovat i velmi lehce. Není to jako u Sleeku, kde je výhoda, že mega pigmentovaný, ale na druhou stranu to můžete rychle přehnat. Nejsem moc dobrá v popisování barev, barva je typická bronzová barvička, která se ke mě moc hodí. Na obličeji vydrží tak půl dne, jelikož já si stále na obličej sahám. Kdo si nesahá na obličej, tak mu vydrží déle. Je jasné pokud máte mastnou pleť, tak Vám dlouho jako mě nevydrží. Pokud Vás zaujala mrkněte na něj SEM. 

Cargo OneBase


Popis: Prakticky balený, celosvětově proslulý korektor pro snadnou aplikaci, je nemastný, hydratační, dokonale zakryje nerovnosti na vaší pleti. Odstín 01 nejsvětlejší. Obsah je 17 g. 

Můj názor?
Balení je tubička s pěnovým aplikátorem, které je jednoduché a opět moc krásné. Mám odstín 01, což je nejsvětlejší. Dále můžete sehnat další 4 odstíny. Může se použít jako korektor i make-up. Já vyzkoušela obě varianty. Pokud jsem ho použila jako korektor pod oči, skvěle zakryje kruhy pod očima, modré žilkyKrásně okolí oči projasnil a zakryl nedostatky. Řadím ho mezi lepší korektory. Přijde mi, že vůbec neubývá a stačí ho maličko. Znovu si ho určitě koupím. Pokud ho použiji jako make-up opět skvěle zakryje nedostatky a vydrží opravdu přes půl dne, což oceňuji. Na poslední fotce si myslím, že kryje slibně a dá se skvěle roztírat, vrstvit. Za sebe doporučuji vyzkoušet. Ještě jsem hodím fotku, kde jsem ho použila jako make-up i korektor. První fotku je před a poslední po použití. Myslím si, že je to velký rozdíl. K sehnání ZDE.



Maybelline Lasting drama pen gel liner




















Popis: Speciální tekutá linka původně určená pro asijský trh. Má široký silikonový aplikátor. Voděodolné linky, které vydrží celý den.

Můj názor?
Kosmetiku Maybelline mám moc ráda. Mám ráda jejich řasenky, stíny atd. Strašně jsem se těšila až mi tyhle linky přijdou. Balení je krásné, pod víčkem najdete silikonový aplikátor. Já mám linky v černém odstínu a černá je opravdu černá. Aplikátor naprosto přesně aplikuje oční linku a jde to opravdu snadno a rychle. Já jsem člověk, který na oční linky zapomíná a tak tohle je super alternativa. Oční linka vydrží opravdu celý den, linky na očích uschne a celý den se nehne, takže za mě doporučuji. K sehnání ZDE.

Dejte mi vědět, který produkt Vás zaujal a jestli se necháte inspirovat. Všechny tři produkty doporučuji. Zatím se mějte krásně a u dalšího článku AHOJ ♥ 


♥♥♥ Vaše Kyrkys ♥♥♥

5 komentářů: