čtvrtek 25. prosince 2014

☃ ☃ ☃ ☃ Soutěž o domácí přírodní kosmetiku ☃ ☃ ☃ ☃


Ahoj všem!

Soutěž jsem chtěla zveřejnit později, nakonec jsem se rozhodla ji zveřejnit teď. Snad budete rádi ♥ 

Chci vám poděkovat, že mě sledujete. Jsem za vaši přízeň vděčná. Děkuji, že jste! Nebýt vás, tak bych tu nebyla. 

Připravila jsem dva balíčky, které můžete vyhrát, takže budou dva výherci. Balíčky jsou plné mé domácí kosmetiky, kterou vyrábím ráda a z lásky pro mé sledovatele.


1. Balíček

Šumivé tablety do koupele

Šumivé tablety obsahují zelený čaj. Voní jako máta a zelený čaj - vůně je opravdu dokonalá. Do šumivek jsem přidala mandlový olej, který je bohatý zejména na vitamíny (hlavně E), minerály a nenasycené mastné kyseliny, které pomáhají při obnově a regeneraci pokožky a také slouží k jejímu zklidnění. Mandlový olej bývá základem kvalitních masážních směsí, dá se použít též jako tělový olej nebo do vlhkých vlasů jako výživná maska na vlasy. Pro svou jemnost je se tento olej používá k ošetření citlivé pokožky novorozeňat, zklidňuje totiž podráždění pokožky způsobené plenkami a opruzeniny. A jako třešnička na dortu je obal, který se mi moc líbí. Tahle zabalené šumivky, můžete dát kamkoliv do koupelny a nic se s nimi nestane. Návod na šumivky najdete ZDE. 

Tělové mléko s lehkou vůní mandle

Druhý dárek v balíčku je tělové mléko s lehkou vůní mandle, kterou ucítíte až po rozetření na kůži. Musím říct, že tohle mléko jsem si schovávala pro sebe, ale nakonec poputuje jednomu z vás ♥ Obsahuje mandlový olej a vitamín E. Mandlový olej je zejména používán na suchou pokožku, zklidňuje a vyživuje. Tělové mléko není mastné a tak se rychle vstřebává. 

Balzám na rty z kakaového másla

Jako poslední dárek v balíčku je balzám na rty z kakaového másla. Není tam nic jiného než kakaové máslo. Sama mám ten stejný a jsem s ním moc spokojená. Je žluté barvy a voní po kakau a čokoládě. Ze začátku až balzám vysunete z balení se může trošku drolit, toho se nebojte je to normální, jelikož obsahuje jen kakaové máslo. Při aplikaci na rty se rozpustí, ale na rtech dlouho nevydrží, skvěle se do suchých rtů vstřebává. Spíše bych ho doporučila používat na noc. 

2. Balíček


Můžete vyhrát ručně dělané mýdla, které je vytvořené z mýdlového základu a se svěží vůní. Měla jsem ho také a jemně umyje i kdyby trošku vysušoval mě to nevadí, jelikož se po každém sprchování namažu. Obsahuje pár kapek olivového oleje. Olivový olej se vyrábí mletím oliv, lisováním a rozetřením na pastu. Olej z prvního lisování známe pod pojmem extra virgin, nebo-li panenský. Tento druh se lisuje za studena, čistí se pouze mechanicky a nerafinuje se. Těmito metodami pak vzniká olej tepelně upravený, tedy vhodný pro vaření. Nejčastěji pochází ze Středomoří, kde existují ještě staré výrobny, ve kterých se olej lisuje mezi mlýnskými kameny. V kosmetice se přidává do masek na vlasy i pleť, krémů, mastí. Pomáhá zmírnit bolesti uší, nohou, kloubů. Regeneruje ve formě balzámů. Pokud jej trochu naneseme na řasy a obočí, získají na síle a lesku.

Kokosový olej bez parfemace

 Používám ho na, co si vzpomenu. Ráda si s ním namažu celé tělo, pleť. Navíc po slunění je to naprostá jednička na zklidnění pokožky nebo spálené pokožky. Když mám chuť na něco dobrého, tak ho ujídám a moc mi chutná - lepší než si dát sladké. Kokosový olej je i zázrak na vlasy - někdo ho vtírá do vlhkých konečků a já si s ním dělám masáže pokožky hlavy a vlasový zábal. Zábal nechám působit klidně přes noc a vlasy jsou po něm opravdu jemné, krásně lesklé a celkově hezké. Pokud si chceme s přítelem namazat navzájem kokosák je jasná volba. Navíc ho s přítele občas použijeme místo lubrikačního gelu. Někde jsem se dočetla, že tím předcházíte vaginální mykóze (kvasinková infekce). A tak jsem se rozhodla, že Vás s ním obdaruji. Navíc ten obal je krásný. 

Tělové máslo s vůní svěžích sušenek

Máslo určené spíše na suchou pokožku. Déle trvá než se vstřebá, ale na druhou stranu je velmi výživné. A navíc voní po sušenkách - ze začátku voní sladce a na konci trošku svěže. Opravdu tahle vůní je kouzelná. Návod na tělové máslo najdete ZDE.

Obsahuje:
Mangové máslo Pokožku zjemňuje, je vhodný pro ošetřování zejména zralé, povadlé a suché pokožky. Správně emulgováno napomáhá stabilizaci její vlhkosti. Vhodné jako součást preparátů dětské, opalovací a vlasové kosmetiky. Ošetřování pokožky mangovým máslem se projevuje obnovou její pružnosti.

Kakaové máslo je světle žlutý, přírodní čistý rostlinný tuk extrahovaný z kakaových bobů. Používá se k výrobě čokolády, sušenek, pečiva, ale i léčiv, mastí a toaletních potřeb. Kakaové máslo je nádherné přírodní změkčovadlo. Může být použito v krémech, pleťových vodách a sprchových gelech, nebo samostatně na masáž.Toto kakaové máslo není dezodorizované, takže má stále přírodní kakaovou vůni - bez přidání umělých vůní. Kakaové máslo je nádherný přírodní zvláčňující krém, který je bohatý na vitamíny a minerály. Je vhodný pro použití v přípravcích pro suchou a popraskanou pokožku a v balzámech na rty. Kakaové máslo je rovněž bohaté na antioxidanty a je vhodné pro citlivé typy pleti.

Bambuké máslo. Čisté za studena lisované bambucké máslo je přírodní produkt získaný ručním lisováním ořechů stromu Vitellaria paradoxa. Zdlouhavým ručním procesem, který je v Africe čistě prací a obživou afrických žen vzniká bambucké máslo ve škále od bílé do žluté barvy. Nerafinované bambucké máslo je napumpováno přírodními antioxidanty, vitamíny A,D,E,F, fytosteroly, mastnými kyselinami a dalšími látkami. Bambucké máslo působí proti vráskám, striím a celulitidě. Okamžitě vyživuje a vyhlazuje poškozené vlasy, podporuje jejich kvalitní růst.Vyživuje a hydratuje pokožku současně. Působí v hlubokých vrstvách pokožky. Podporuje tvorbu kolagenu a obnovuje elasticitu pleti. Je lékařsky doporučovaným krémem pro osoby trpící dermatitidami a atopickými ekzémy.

  ☃ ☃ ☃ PRAVIDLA SOUTĚŽE  ☃ ☃ ☃ 

Bude probíhat do 11.1.2015 
  1. Musíte mě sledovat přes GFC - připojte se k tomuto webu. 
  2. Zanechat v komentářích Váš e-mail. 
  3. Napište, jaký balíček by jsi ráda vyhrála stačí napsat 1 nebo 2.
  4. Mějte se rádi a můžete napsat, co máte na srdíčku.

Doufám, že se Vám soutěž bude líbit. Chtěla jsem Vám darovat, co mi vyhovuje a mám ráda. Děkuji, že mě stále sledujete ♥♥♥

77 komentářů:

  1. Ahoj, chci poděkovat za soutěž :) opravdu tě obdivuju za výrobu kosmetiky. Já bych byla asi líná :D.. tvá kosmetika se mi strašně líbí a na každé DIY video se ráda dívám :). Musím si vybrat balíček...tak asi ten první, protože se s přítelem rádi společně koupeme :) tak na to by byly šumivé tablety úplně parádní!
    Také ti přeji, ať zbytek Vánoc prožijete v klidu, pohodě a s lidmi, které máte rádi :) . Na srdíčku nemám nic, Vánoce si užívám :)
    email: pokak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduju kde se dá, email sedlbauerova1@seznam.cz, líbil by se mi balíček 2 hezké svátky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Obdivuji každého kdo si umí vyrobit kosmetiku,č.2 se mi líbí více
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi pekná súťaž, mám rada takéto vlastnoručné výrobky :)
    balíček č. 2 :)
    sledujem aj cez fb aj cez gfc :)
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Klarko, tím, že ses pustila do výroby domácí kosmetiky jsi dala, dle meho, blogovani o kosmetice nový rozměr. Chystám se podle tebe na výroby balistik do koupele. Krémy apod. už jsou pro mě jiný level, to už chce větší nákup surovin. Mě by udělal obrovskou radost balíček č.2. Užij si svátky s tvými malovanými.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Klarko, sledujem ťa už veľmi dlho tak ako aj tvoje videá, pod menom Denisa Slobodová.
    Veľmi rada by som vyskúšala tieto tvoje vecičky a porovnala s kozmetikou ktorú používam :) Mne sa páči viac druhý balíček keďže vôňu mentolu nemám veľmi rada :) Maj sa pekne :) pekné sviatky
    denisa.slobodova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  7. aj ja som si vyrobila na jar pár výrobkov DIY a nedá sa to porovnať s tými kupovanými :) sledujem :) potešil by ma prvý balíček :)
    mona.recenzie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. GFC : miskasiska p
    miskasiska25@gmail.com
    Páči sa mi balíček č.2
    Ešte som domácu prírodnú kozmetiku neskúšala a veľmi ma láka :-)
    Prajem ešte pekný zvyšok vianočných sviatkov :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Kyrkysko,
    moc děkuji za skvělou soutěž.
    Jsi neskutečně šikovná, takové krásné produktíky....radost pohledět....a věřím že i po použití takových pokldů si tělíčko jen "zachrochtá" blahem.
    Jakožto milovnice kokosu, kokosových olejů.....a naopak "nefanda" do koupelí, určitě je má Top varianta balíček č.2 :-)
    Přeji pohodové svátky s rodinou, v dobré náladě a se spoustou pohádek.
    mishaoriflame@post.cz
    PS: blog sleduji již déle, -fb také :-) ....abych byla v obraze, co je nového :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky,
    Na úvod Ti přeji krásné prožití Vánočních svátku a do Nového roku 2015 mnoho úspěchů v rodinném životě i v tom ručním kosmetickém .Vážím si lidí kteří umí něco zvláštního asi jako Ty.
    Vlastnoručně vyrobenou kosmetiku umí málo kdo vyrobit.
    pokud by se na mě usmálo štěstí tak bych ráda měla balíček č.2 , protože miluji kokos.

    e-mal : spryslik@seznam.cz
    A na závěr...vše prostě nej, nej :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, dělanou kosmetiku miluji a používám. Bohužel jsem líná na to si ji vyrábět sama, tak ji kupuji na Fleru :) Nejradši mám Ricinový olej, ten používám na řasy, jinak pravidělně kupuji všelijaká mýdla, krémy a balzámy.
    Moc se mi líbí oba balíčky, ale asi bych volila č.2.
    Sleduji jako lenushenka.
    Pěkné svátky, Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Achjo, ty mi dáváš.... :-D Pokud by bylo po mém, tak si vyberu vše, ale jak si mám vybrat dle tvého zadání, tak mě láká ten druhý balíček.
    Sleduju tě všude. :-) Jen na Instagramu nejsi :-D (Nebo jsem tě tam nenašla)
    můj mail: martina.burdova@email.cz
    Přeju ti krásné prožití svátků, Silvestra a šťastný vstup do roku 2015. :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Kyrkys,mě nejvíce zaujal balíček č.2.
    Jsi šikulka,že takhle vyrábíš kosmetiku.
    Sleduju jako Eva Kostrejová.

    e-mail: evinka94@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Elysia
    elie.krios@gmail.com

    Ahoj, tvoje DIY jsou skvělá, díky Tobě jsem objevila krásu domácí kosmetiky a už jsem si objednala první věci na výrobu šumivek do koupele, s něčím se začít musí. :) Líbil by se mi balíček číslo 1.

    OdpovědětVymazat
  15. Domácí kosmetika mě hrozně láká, ale na její vyrábění a nakupování ingrediencí jsem moc líná :D A ikdyž ji nevyrábím tak koukám na každý tvůj tutoriál na domácí kosmetiku :) Vlastně na všechny videa :D Více se mi líbí první balíček a to hlavně díky tomu tělovému mléku s mandlí, protože miluju mandle a to mléko vypadá fakt dobře. :) Můj mail je marcakova.radka@seznam.cz .

    PS: Přeju Ti krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, strašně mě zajímá, kdykoliv někdo začne s domácí kosmetikou :-) Ještě stále se ovládám a nezačala jsem s vlastní :-D Ale moc mi nechybí k nákupu produktů na výrobu :-) Jelikož mě cca před půl rokem začala zajímat bio kosmetika, Lush a takový, tak by mě i bavilo dělat vlastní kosmetiku a těšit tím všechny okolo sebe :-) Jen potřebuju něčím nakopnout :-D stráášný!
    Více se mi líbí balíček č. 1, protože mám kamarádku, která je zvědavá a strašně by chtěla šumivé tablety do koupele a já mám naopak ráda balzámy na rty a tělové mléko ráda také vyzkouším.
    Email na mě je Barca.Tisonova@seznam.cz.

    Přeji krásné prožití vánočních svátků ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Krása, ešte som skutočnú domácu kozmetiku nemala možnosť vyskúšať.
    Sledujem ako Sue Diamond
    A páči sa mi balíček č. 1 :-)
    sueandcolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkné! :) Přeji všem krásné vánoční svátky a do nového roku hodně štěstí, zdraví, lásky, radosti a úspěchů! :)
    Kdyby se usmálo štístko, potěšil by mě první balíček. :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkná soutěž, jsi šikovná, že takhle vyrábíš kosmetiku sama, taky už jsem o tom přemýšlela, ale zatím vítězí lenost :D.
    Balíčky se mi moc líbí oba, ale nakonec zvítězila vůně sušenek, takže pokud bych třeba náhodou vyhrála, tak balíček č. 2 :).
    lucy555@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky Klárko,
    sleduji tě již dlouho přes FB i přes YT, takže teď nově i přes GFC. Líbí se mi více balíček č. 1, ale to hlavně kvůli těm úžasným šumivkám do koupele :) Ale jinak tě moc obdivuji, já na výrobku domácí kosmetiky moc nejsem, pracuji totiž v lékárně a v laboratoři se denně umíchám mastí až dost :D Sice to není přírodní, jako u tebe, ale pracovní postupy jsou stejné :) Měj se krásně a užívej svátků :)

    dobiasova.leona@valeas.cz

    OdpovědětVymazat
  21. baliček č.2
    alev@mujmail.cz
    domací kosmetika vypadá super :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Mě by se líbil balíček č. 1.
    samozřejmě tě všude sleduji..
    Co mám na srdíčku.... letos jsem pod stromeček dostala 2x kuchařku...:D
    bybyma@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. balíček č. 1
    sima.bellova@gmail.com

    snažím sa prejsť z klasickej drogerkovej kozmetiky na bio a celkom ma to posuva dopredu ked vidím ako je niekto do toho takto zanieteny ako ty :) sestra sa tiež už inšpirovala tak aj ona ma vedie takou cestou prirodnej kozmetiky ^^ dokonca mi Ježiško priniesol taku krabičku plnu mydielok... od Ponio tak by som bola zvedava aka je tvoja handmade kozmetika O:)

    OdpovědětVymazat
  24. GFC: Terka Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Ach jo, těžká volba :( mě by lákal balzám na rty a kokosový olej :( :D a ta vůně sušenek. :) No, těl. mlék mám plno, takže asi 2. kvůli tomu kokosáku, protože mě láká už déle a ještě si ho nepořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ty jsi se do toho ,,vaření" teda vrhla, jsi zlatíčko :))
    deeczko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Kyrkys, ráda bych vyhrála spíš balíček č.1. Je super, že jsi sama začal vyrábět kosmetiku, tím se 100% odlišuješ od ostatních blogerek. Líbí se mi i ta Tví cesta - od nakupování domácí kosmetiky na Fleru až po výrobu Tvé vlastní. Ráda bych si i něco od Tebe koupila, přemýšlíš nad e-shopem? Pa Katka email: kaca.fojtik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  28. Krásné, sama jsem letos zkoušela vyrábět balzám na rty z bambuckého másla, kokosového oleje (který mám také pro všestrané využití) a včelího vosku, a opravdu je domácí kosmetika to nejlepší.
    Balíčky jsou skvělé oba, více by se mi asi přece jen líbil balíček č. 1
    Přes GFC sleduji jako Dagmar Horáková, e-mail je d-horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. sleduji jako Pett T.
    pett.turonova@gmail.com
    balíček č 1.
    Jen přeji krásný zbytek roku a vše krásné do toho nového :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahojky,moc ráda bych vyzkoušela něco z tvé domácí výroby.Obdivuji tě jak ses do toho pustila,do výroby domácí kosmetiky :).
    Balíček č.1 by potěšil,mám ráda blbůstky do koupele a zelený čaj :)
    gfc-Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. 1. Sleduji
    2. Barca2727@seznam.cz
    3. Líbil by se mi více balíček č. 2

    Ráda bych vyzkoušela tvojí domácí přírodní kosmetiku, protože jsem jí nikdy nezkoušela. Mám problematickou pleť a zajímalo by mě, jak by pleť na přírodní kosmetiku reagovala:)

    OdpovědětVymazat
  32. super giveaway :)
    sledujem pod tžymto čtom :)
    micka185@azet.sk
    balíček č 2. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Sleduji jako Jana Nováková. philosoraptorka@gmail.com
    Je mi to celkem jedno, oba jsou fajn.

    OdpovědětVymazat
  34. gfc Kristýnka, mencovakristyna@email.cz, občas také něco vyrobím, ale těm tvým zázrakům se to nevyrovná :) balíček č 2

    OdpovědětVymazat
  35. Tohle vážně obdivuji, já nejsem moc typ na tyhle ruční výroby, ale právě proto to dokáži pořádně ocenit! Víc se mi líbí balíček č. 1, i když máslo s vůní sušenek zní velmi lákavě!
    Sleduji přes GFC pod jménem Klára Komrsová
    email: k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Páni to jsou zase boží ceny. Děkujeme ! :)
    Jsi úžasná :)
    Já bych mooc chtěla ten 2.balíček. Tělovák se sušenkama áá teď mám chuť na sušenky :/ :D Moc ráda bych ho prubla... Navíc ta mýdelka- zajímalo by mě, co by udělaly s mou pokožkou, normálně musím kupovat v manufaktuře a podobných obchůdcích, ta průmyslově vyráběná mi vůbec nesedí :/

    Máš můj obdiv domácích a ručně vyráběných věcí si moc a moc vážím :)
    Přeji hezký nový rok :)
    GFC: Veronika
    everoniczka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Vzdy som chcela vyskusat tvoju kozmetiku :) vyzera skvele :)
    t.drugdova@gmail.com gfc tereza loves makeup

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, tak ja sa teda rada zapojím, nikdy som domácu kozmetiku neskúšala :) si veľmi šikovná že to dokážeš vyrobiť a že sa ti to chce a máš nato čas ja niesom povaha na takéto veci a asi ani talent nemám ja by som sa nato nedala a preto ťa obdivujem :) kým som to nenašla na tvojom blogu tak som ani netušila že kozmetika sa dá vyrábať aj doma :) samozrejme také peelingy sa vyrobiť dajú ja si napríklad robím z mlieka a soli a teda je to o niečom inom ako peeling z obchodu ktorý stojí 5 krát toľko ako deci mlieka a dve lyžičky soli :) a efekt je lepší aj zdravší :) preto by som chcela vyskúšať tú TVOJU kozmetiku a porovnať ju s tou kúpenou :) ak sa ti bude dariť ju vyrábať a bude aj kvalitná, tak ju môžeš aj predávať :D alebo darovať na nejaké sviatky svojim kamarátkam a blízkym ja osobne by som ocenila niekoho kto by mi na meniny dal napríklad také domáce telové mlieko :) ved sa to aj hovorí že najhodnotnejší darček je ten vlastnoručne vyrobený no nie? :) ja by som si teda vybrala balíček 1 aj ked som dlho rozmýšľala lebo aj ten druhý je super :) sledujem ťa ako Patrícia Klimentová a môj email je patkaklimentova@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  39. GFC Vaness Ka
    Líbí se mi balíček č. 2 :) To tělové máslo musí být super :)
    gunarova29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. GFC: Veronika Tomášková nebo Vajda & Pajda // nevím pod kterým účtem se přidalo, nějak mi to blbne.
    email: fakynn.blog@centrum.cz
    Baůíček číslo 1. :)
    Výrobky jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  41. Sleduji jako Lady eS.
    Email mám v případě výhry na blogu.
    Líbí se mi balíček č. 2 :)

    OdpovědětVymazat
  42. Delší dobu tě sleduji přes FB a YT teď odebírám konečně i tu.
    Líbí se mi balíček číslo1.
    GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. sledujem ťa cez GFC :)
    Je milé, že vyrábaš sama takéto veci :) to maslo s vôňou sušienok je skvelý nápad :)
    razcestie69@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Sledujem ako Barborka :) Páči sa mi balíček č. 1 :)
    bacikova.b@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Tak takovou soutěž jsem ještě neviděla, ručně dělané věcičky jsou nejlepší! :-) Líbí se mi balíček číslo 1.
    GFC: Mycakestyle1
    E-MAIL: kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. GFC: Pavla Hudečková
    paja.hudeckova@email.cz
    Určitě si nějaké výrobky udělám, láká mě to. Líbí se mi balíček č. 2

    OdpovědětVymazat
  47. 1/ sleduji GFC: Petra Ježková
    2/ petra.nevsednidny@gmail.com
    3/ líbí se mi balíček č. 2
    4/ Máme společnou vášeň, také si vyrábím kosmetiku a moc mě to baví :-) Kdybys měla náladu, mrkni na www.nevsednidny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. 1) Martina Homoláková
    2) martina.homolakova@gmail.com
    3) balíček č. 2, trpím atopickým ekzémem a nepomáhá mi skoro nic, tak bych to chtěla vyzkoušet:)
    4) Chtěla bych ti popřát krásné prožití volna a taky hlavně šťastný Nový rok!:)

    OdpovědětVymazat
  49. GFC: Klara Zakova
    FB: Klára Žáková
    klara.zakova1@seznam.cz
    Více se mi líbí 1. balíček :)
    Jsi moc šikovná! Výroba takhle krásné domácí kosmetiky je pro mě úplně nepředstavitelná :D no..nejsem moc zručná...
    Chci ti popřát mnoho úspěchů a spokojených čtenářů do roku 2015! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Sledujem cez Blogger:)
    miselka710@gmail.com
    Keďže milujem mandle, tak balíček č.1
    Je super, že sa zaujímaš a baví ťa vyrábať prírodnú kozmetiku:) Fakt klobúk dole.

    OdpovědětVymazat
  51. 1. Hotovo (Veronika)
    2. veronika-novakova@centrum.cz
    3. balíček 1
    4. Chci ti popřát mnoho úspěchů do nového roku..:)

    OdpovědětVymazat
  52. 1) přes GFC sleduji jako Lucie K
    2) kolodziejova.L(zavináč)seznam.cz
    3) balíček číslo 1 by mi udělal velkou radost :)
    4) přeji krásný nový rok a spoustu dalších spokojených čtenářek ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Jsi šikovná, že jsi se pustila do domácího tvoření. Líbí se mi, že i obaly máš dotvořené a ne jen tak holé. Víc bych asi využila balíček číslo dvě, vůně sušenek, to mě zajímá :) Můj mail cosmeticsandthings(zav)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. sleduji:-) líbí se mi balíček č. 2 kvuli tomu máslo se sušenkovou vůní:-) to musí být strašně zajímavé.
    dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Moc fandím domácí přírodní kosmetice...sama se chytám na výrobu šumivých koupelových koulí...zatím, pak bych zkusila tělové máslo. Jinak se mi moc líbí balíček č.1.
    piercing.v@seznam.cz
    Přeji včechno nejlepší...hodně zdraví, štěstí do nového roku :-).

    OdpovědětVymazat
  56. Sleduji, balíčky jsou krásné oba - takže by mi to přííípadně bylo jedno. Díky tobě pokukuju po výrobě vlastní domácí kosmetiky - ještě jsem se ale k ničemu nedokopala a tak špízuju tebe :D
    odjogurtukelimek@seznam.cz

    Do nového roku jen to nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  57. Baličky jsou super oba, ale 2 mě zaujala víc. Sleduju a mail je denisasadecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. agida@email.cz a zaujal me víc balíček č. 2

    OdpovědětVymazat
  59. více se mi líbí balíček č. 1 :)
    MikulkovaVendula@seznam.cz
    Přeji jen to nejlepší do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  60. GFC:Tento účet
    email:lulu155@azet.sk
    Mne sa viac páči balíček č.1 :) Aj ked oby dva vyzerajú super!
    Štastny nový rok 2015! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Četla jsem na tvou kosmetiku velmi kladné recenze a hodně mně zaujala :) Bohužel mám problémovou pleť, takže se snažím hledat přírodní alternativy a moc ti držím palce :) Musím podle tvých videí určitě něco vyzkoušet :)

    Co se týká balíčku nemůžu si vybrat, ceny jsou krásné :)

    Hezký den Do.horackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ahojky, moc krásné dárečky jsi pro nás vyrobila :) líbí se mi oba dva,ale pokud bych si mohla vybrat, chtěla bych balíček č.1, do nového roku ti přeji hlavně hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a ať se ti splní vše co si přeješ :-) můj e-mail je xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj,miluji tvoje videa hlavně DIY. Sama jsem už vyzkoušela sůl do koupele a šumivé tablety do koupele, ale moc se mi to nepovedlo na rozdíl od toho tvého ;-)
    Jsi můj vzor jak na blogu tak na YouTube.
    Chtěla bych tě někdy potkat osobně.
    Dárečky se mi líbí oba dva, protože si je jistě vyráběla ručně a s láskou a to je ten nejhezčí dárek, ale kdybych si měla opravdu vybrat tak asi balíček číslo 2.
    Nepíšu o tobě takovéto věci jen aby jsem vyhrála nebo něco takového, ale abych tě potěšila, protože to co ty vytváříš je neskutečné :-o ;-)
    E-mail: tojeprome@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  64. ráda bych vyhrála 1 balíček, věci v něm jsou mi sympatické :) Teď jsem o vánocích moc na videa nekoukala, tak aspoň mám teď co dělat. Jak se ti vůbec daří s tím nekousat si nehty? Já jsem ti jednou o tom psala :) Okolo maturity jsem se nehty přestala kousat a vydržela jsem to až do vánoc. Teď před zkouškovým jsem v tom znovu, achjo :(
    ok-makeup@email.cz

    OdpovědětVymazat
  65. x_mimqa_x@azet.sk
    chcela by som vyhrať balíček číslo 1 pretože ma zaujali tie šumivé gule a kakaový balzám na pery :) tvoje príspevky sú vážne úžasné, najviac sa mi páči ako to všetko rozpisuješ :) a zaujala si ma veľmi tým že vyrábaš kozmetiku, je to úžasné že niekto dokáže vytvoriť niečo také :))
    Prajem ti šťastný nový rok a pokračuj v blogovaní! :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ahojky Klárko, nějak mi to tu nejde, píšu to podruhé, snad to nebudeš brát jako spam. Můj mail je Mischei@seznam.cz Ráda se zůčastním, balíček je mi jedno jaký. Brala bych oba ;) Tak si přeju hodně štěstí a měj se moooooc krásně ;))

    OdpovědětVymazat
  67. GFC : Kristýna Košuličová
    email - tynka.kosulicova@seznam.cz
    asi balíček číslo 1 :)
    štastný nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj :D sledujem ako Katarína Kačuriková :D
    Mne sa najviac páči balíček č.1 :)
    Dávaš skvelé inšpirácie pre výrobu domácej kozmetiky. Až budem mať čas tak si vyskúšam niečo sama doma vyrobiť :)
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. 1. GFC - Zuzana Kalinová
    2. makahi@seznam.cz
    3. č. 1
    Všechno nejlepší do nového roku, ať je mnohem lepší než ten předešlý a jsi šťastná! :-*

    OdpovědětVymazat
  70. Krásná soutěž! Krásný balíčky! <3 Moc mě zaujal první balíček - miluju válení ve vaně :-)
    GFC Tereza Hlínová
    @ 05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Sleduji přes GFC jako Nikola S. i na youtube, více by se mi líbil balíček číslo 2, už dlouho chci vyzkoušet nějaký kokosový olej a hlavně nemáme vanu, takže sumivky do vany bych vůbec nevyužila :(
    Klárko, jinak ti přeji krásný start do nového roku, ať se daří, na co sáhneš. Mimochodem je skvělý, jak jsi začala s domácí kosmetikou, to chce odvahu a chuť do toho jít, což bohužel nemám :D Takže radši vždycky někam najdu, koupím a mám hotovo, ale ráda bych vyzkoušela tu tvoji kosmetiku <3 Měj se krásně
    snikka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. 1. sledují tě jako Markéta Buková
    2. můj e-mail je majketka.bukova@seznam.cz
    3. více se mi líbí baliček 1
    Ráda se koukám na tvá videa, jsou pěkná.

    OdpovědětVymazat
  73. Krcmova9@seznam.cz
    Balíčky jsou oba úžasné, takže mi je úplně jedno, který by mi přišel, kdybych vyhrála :D :D :)
    Měj se krásně! Papa :)

    OdpovědětVymazat
  74. ahoooojj :-*
    krasnu sutaz si teraz dala , uplne super ceny :)
    n.princess@azet.sk
    keby vyhram prosila by som si asi druhý balíček , aj ked sa vazne tazko rozhoduje preto obidva su uzasne :)
    maj sa pekne cmuk


    Sweet Lollipop Queen

    OdpovědětVymazat
  75. GFC: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com
    Balíček č. 2 :)

    OdpovědětVymazat
  76. sledujem ta cez GFC ako Tinky Rinky
    thina.bacova@gmail.com
    najradsej by som vyhrala obidva balicky, no ked sa mam silno rozhodnut, tak som za cislo 1 :-)
    milujem prirodnu kozmetiku a aj si ju sama doma vyrabam

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, už jsem to tu odpoledne komentovala, no ještě že se znovu koukám... se mi to nějak neodeslalo :-)
    K tomuto webu jsem připojená - Alena Matiščáková, možná se ti objeví přezdívka Ale-no.tak, to jsem pořád já, jen nevím, jak to tu přesně s tímhle chodí :-)
    Je těžké vybrat si z tak skvělých balíčků, ale když musím vybrat, tak volím č. 2 :-)
    Alenka-v-risi-divu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat