pondělí 27. července 2015

☼☼☼ Týden ve fotkách 20.7.2015 ☼☼☼


Krásný den přeji.

Dlouho tu nebyl článek a tak přicházím s článkem týden ve fotkách. Týden byl převážně pracovní a tak jsem si užívala dva dny volna. Nesmělo chybět dobré jídlo a výlet. Pojďme se společně mrknout, co jsem vytvářela :-D

LR krém na ruce 35% Aloe Vera

Už to bude asi týden, co zkouším krém na ruce od kosmetické firmy LR, která je známa svojí kvalitou. A tak jsem musela pár výrobků vyzkoušet. Už teď mohu napsat, že skvěle ruce hydratuje a vyživuje. Opravdu jsem zaznamenala změnu po používání krému, ale více očekávejte v mé recenzi. PS: Aloe Vera je na druhém místě ve složení, takže to znamená, že Aloe je tam opravdu nejvíce. 

Hotel Lev Lovosice


V Lovosicích jsem si skočila společně s partou kamarádů na dobré jídlo. Prostředí a obsluhu mohu jen vychválit a jídlo bylo vynikající. 


Jedno selfie s mojí kočičkou Kamčou. Taky Vás na první pohled zaujaly její dlouhé vlasy? Napadlo mě napsat článek, jak se stará o svoje vlasy a jestli má nějaké typy, co Vy na to? Na fotce jsem nateklá jsem totiž zrovna vstávala :-D


Náš mužský doprovod. Nemůžu se rozhodnout, který je hezčí :-D 


Vyfoť mě rychle ať už můžu jíst :-D




Naše papáníčko, když to vidím, dala bych si zase :-D Dnes, ale máme langoše. 

 Tiské stěny - CHKO Labské Pískovce






Po krásné procházce nesměla chybět zastávka v místní hospůdce, kde je krásné prostředí. Nakonec jsem si dala s přítelem hovězí vývar myslím a zmrzlinový pohár. 










Pokud nevíte, kam na výlet doporučuji Tiské stěny - CHKO Labské Pískovce.  Doufám, že se Vám takový článek líbil a budete chtít další.

Mějte fajn den! 

♥♥♥ Kyrkys ♥♥♥

10 komentářů:

  1. Kyrkysaku..super námět na článek ;) myslíš, že bych si mohla od tebe koupit licenci? :D konečně bych taky měla něco na blogu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Určite článok o jej vlasoch napíš, respektíve ona <3 Prosím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmmm, ta příroda vypadá fakt krásně.... :-) Takže, díky za tip na výlet :-)
    Moc ti to sluší, i tvému doprovodu :-) Pasujete k sobě, a jsem pro, abys napsala článek, o tom, jak pečuje o vlasy tvá kamarádka. Mohla bys s ní o tom natočit video :-) (teda, pokud ještě někdy videa budou)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotečky :) a taky se mi moc líbí ty džínové šortky. Odkud pak jsou?

    OdpovědětVymazat
  5. M. Burdová: Je tam nádherně, těším se až tam pojedeme znovu :-) Určitě napíšeme článek, jak pečuje o vlasy :-)

    A. Marcínová: Kraťasy mám z Tally Weijl :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za tip na krásný výlet, super fotky :-)

    OdpovědětVymazat