středa 5. srpna 2015

Loreal Paris Hedvábný olej pro barvené vlasy Rare Flowers Oil + UV Filtres 100 ml


Ahoj sluníčka.

Jak jsem slíbila na FB stránkách, které můžete sledovat ZDE, přináším recenzi na můj oblíbený olej na vlasy z drogérie, který mě opravdu překvapil. Vzhledem k tomu, že mám melíry, tak potřebuji vlasy vyživovat a oleje mi pomáhají vlasy regenerovat a vyživovat. 


Moje aktuální vlasy


Olejíček




Popis olejíčku:
Luxusní hedvábný olej obsahuje oleje ze vzácných květů obohacené o UV filtry pro znovuzrození ušlechtilé krásy barvy. 

Co obsahuje? 
  • lotosový olej - olej z posvátné buddhistické květiny kompletně vyživuje vlasové vlákno a dodává vlasům ochranu,
  • sedmikráskový olej - sedmikráska obsahuje spoustu minerálních látek, které vlasům vrátí jejich vitalitu,
  • tiare olej - olej z tradiční thajské květiny tiare pomáhá s celkovou ochranou vlasů před vysušováním,
  • heřmánkový olej - voňavý heřmánek používaly na vlasy už naše babičky, protože spolehlivě obnovuje lesk matných vlasů a zjemňuje vlasové vlákno,
  • růžový olej - nejen že krásně voní, ale dodává vlasům nezbytnou výživu,
  • lněný olej - díky svému speciálnímu složení chrání barvu a dodává vlasům potřebné živiny.
Můj názor?
Olej se nachází v plastovém obalu, což je pro mě výhoda jsem totiž expert na rozbíjení skleněných obalů, kdo to má stejně? Olejíček jsem chtěla vyzkoušet díky kladným recenzím a jeho složeným, které mě překvapilo - obsahuje opravdu oleje, které vlasům jen prospívají. Jak vidíte na fotkách, olej jsem používala v zimě a ještě teď ho mám požehnaně, jelikož ho opravdu stačí malinko. Na vlasech vidím velký rozdíl, po delším používání mohu napsat, že vlasy vyživuje a dodává jim péči, kterou potřebují. Navíc po něm vlasy krásně voní a jsou hebké jako dětská prdelka. I přesto, že obsahuje silikon, tak mi vlasy vůbec nemastí. Klidně bych ho doporučila na mastné vlasy. Před mytím vlasů ho vtírám do vlasů a nechávám působit klidně dvě hodiny, klidně ho vmasíruji do vlasů před česáním. Takže pokud potřebujete dodat vlasům kvalitní péče, doporučuji vyzkoušet! 

Máte s olejíčkem zkušenosti? Jaký je Váš oblíbený olejíček na vlasy? 

Fajn den všem!

7 komentářů:

  1. Olejíčky miluju,obzvlášť jak začne teplé letní počasí.Na vlasy teď používám Baleu Beatiful Long sérum a Pantene Keratin Repair Oil.Na obličej je úžasný suchý olej od L'Oréalu Nutri Gold a zrovna dnes jsem si objednávala od Y.Rocher nějaký letni olej na tělo a vlasy.Takže jak vidíš,pro mě už jsou oleje nepostradatelné ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje aktuální vlasy ti aktuálně docela závidím:-D Olejíček mám také, je supr.

    OdpovědětVymazat
  3. Budu se muset po tomto olejíčku mrknout. Teď v létě moje vlasy vyloženě trpí a nevypadají vůbec hezky. Já používám olej s marockým arganovým olejem od Avonu a jsem s ním, poměrně spokojená. :)
    Na mém blogu probíhá první giveaway, pokud se ti bude balíček líbit, budu ráda, když se zapojíš :) http://beautyna-cz.blogspot.cz/2015/08/letni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Lenka M. Já oleje používám hrozně ráda, nejvíce za studena lisované :-)

    ilovemakeup: Máš taky proč viď :-D

    Beautyna CZ: Ten jsem měla a teda žádný zázrak se nekonal :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já takovéto oleje nepoužívám, já vždycky jen šampon, kondiš a eventuelně před umytím vlasů si dávám na vlasy kokosový nebo makadamiový olej :). A tak nějak nemám potřebu tam pak patlat ještě něco navíc. Jinak máš pěkné vlasy :).

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle olejík miluju, je prostě super :-)

    OdpovědětVymazat