pátek 11. září 2015

Rozbalování balíčku z e-shopu krasnakazdyden.cz


Krásný den všem.

Dnes si dáme rozbalovací článek, který tu dlouho nebyl a tak doufám, že se Vám článek bude líbit. Uvařila jsem si kafíčko a vrhám se na psaní  ♥ 

Balíček mi přišel z e-shopu http://krasnakazdyden.cz, který mě zaujal a to především kosmetika Dulcia natural je to poctivá kosmetika vyráběna na Slovensku. Dulcia natural je přírodní kosmetika založena na bázi rostlinných a bylinných extraktů, čistých esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Tyto dary přírody jsou využívány, aby byly Vaším každodenním zdrojem krásy, harmonie a potěšení. Díky těmto kriteriím jsem se rozhodla, že musím vyzkoušet aspoň pár produktů. Mrkněte sami, čemu jsem neodolala. 

Balíček




Takový nádherný balíček mě moc potěšil. Nečekala jsem, že mi to přijde tak pěkně zabalené, proto moc děkuji. 

Šlehané tělové máslo



Toto tělové máslo bylo vytvořené s úmyslem rozmazlovat vaše tělo a smysly. Základ tvoří kokosový olej, který má hydratační a antibakteriální vlastnosti a pleti dodává pružnost a vláčnost. Bambucké máslo, přirozeně bohaté na mastné kyseliny, zvláčňuje a změkčuje pokožku, pomáhá vyživovat suchá místa, proniká hluboko do pokožky kde obnovuje její pružnost. Zatím jsem máslo zkoušela jen na ruce a už ho miluji. Ze začátku se tváří hodně mastně, ale nakonec se krásně vstřebá a zanechá pokožku jemnou jako dětskou prdelku. Navíc ta vůně levandule je boží.


Pleťový krém s ovocem a Q10
P


Výživný pleťový krém svými čistícími schopnostmi okamžitě vaší
pleť čistíhydratuje aobohacuje vitamíny a antioxidanty. Tento mimořádný krém je vhodný pro normální, smíšenou až mastnou pleť. Svojí hutnou avšak velmi příjemnou, nemastnou konzistencí krém hydratuje, čistí, neucpává póry a chrání pokožku před projevy stárnutí. Na něj jsem zvědavá, jak se osvědčí :-)

Regenerační krém na ruce



Lehký a příjemně voňavý krém díky obsahu vzácných přírodních ingrediencí pokožku rukouhydratuje a zjemňuje. Krém ochraňuje pokožku rukou před nepříznivými vlivy prostředí jako je kontakt s vodou a čistící prostředky.  Svojí lehkou konzistencí se krém rychle vstřebává,nezanechává pocit mastnoty, ale jeho ochranný film je cítit ještě dlouho po nanesení. Krém jsem dnes zkusila 2x opravdu se rychle vstřebá i když ze začátku se tváří mastně :-) 

Snad se Vám takový článek líbil, já budu výrobky poctivě zkoušet, abych mohla podat recenzi na blog. Zaujala Vás kosmetika? Máte s kosmetikou Dulcia Natural zkušenosti?

Mějte se krásně ♥♥♥

6 komentářů:

  1. Už jsem o kosmetice četla a vypadá moc dobře :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Charmedka: a to složení je naprosto ideální pro milovníky přírodní kosmetiky a lidi, kteří mají citlivou pleť :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Clanek se mi libil moc! Dekuji za tip, vypada to moc krasne, fakt nadhera..

    OdpovědětVymazat
  4. Ilovemakeup: Jééé, děkuji moc a pleťový krém je opravdu super tedy zatím :-D

    OdpovědětVymazat
  5. S touhle kosmetikou zatím zkušenosti nemám, ale po přečtení článku jsem natěšená jí vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hana Růžičková: Alespoň jeden krém vyzkoušej kočko :-)

    OdpovědětVymazat