pátek 20. listopadu 2015

Manufaktura limitovaná edice hruška


Krásný den.

Pokud se zajímáte o kosmetiku, tak určitě znáte kosmetiku Manufaktura. Já jsem její kouzlo našla nedávno a musím napsat, že jsem s ním maximálně spokojená, ještě jsem nenašla výrobek, který by mi nevyhovoval.
Jako můj první nákup v obchůdku byl jemný denní pleťový krém s bambuckým máslem a minerály, na který jsem už psala recenzi ZDE krém není vůbec mastný, pleť vyživý a hydratuje a rychle se vstřebá. Následně vlastním další dva výrobky, což je krém na ruce s pomerančem a balzám na rty, takže se můžete těšit na další recenzi. Balzám na rty to je pro mě opravu velká potřeba a taky proto už mám druhé balení.

Manufaktura má i své internetové stránky ZDE, kde najdete další informace o značce. Netestují na zvířatech jsou držitelem  mezinárodního certifikátu Human Cosmetics Standard v Čechách = je jediný celosvětově platný certifikát udělovaný  kosmetickým společnostem, jejichž výrobky (včetně jednotlivých složek) nejsou testovány na zvířatech. Prohlášení kosmetických společností (které tento certifikát nemají), že jejich výrobky nejsou testovány na zvířatech, mohou být často zavádějící a mást spotřebitelskou veřejnost. Díky HCS si může spotřebitel vybrat zboží, které na zvířatech zaručeně testováno nebylo. Používá přírodní suroviny bez obsahu sulfátů, ropných produktů, alergenů, barviv - což je pro mě velká výhoda, jelikož vlastní citlivou pleť. Manufaktura využívá v kosmetice účinky českého piva, moravského vína,  karlovarské vřídelní soli, bylin apod. Každá z těchto ingrediencí má své jedinečné vlastnosti, kterými je výjimečná. 



Dnes se společně koukneme na limitovanou řadu hruška. Vidíte ty obaly? No jsou nádherné, myslím si, že je to skvělý tip i na dárek k Vánocům.

Celá sada

Pečující krém na ruce

Vlastním další krém na ruce s pomerančem, ten je báječný na léto. Tento krém s hruškou má praktické balení a navíc moc pěkné balení. Na Manufaktuře se mi líbí jejich originální obaly kosmetiky. Co se týká vůně, voní příjemně a není to nic výrazného. Konzistence krému je lehká a rychle se krém vsakuje do pokožky rukou, zanechává ruce jemné, provoněné. Po delším používání jsem si všimla, že pokožka není tolik suchá a je jemná - mám v zimě velký problém se suchou pokožkou rukou. Vzhledem k ceně je vysoká kvalita, takže doporučuji.

Zvláčňující tělové mléko

Opět krásný obal a voní velmi příjemně po hruškách. Konzistence je lehká, není to nic mastného. Rychle se vsakuje do pokožky, zanechává pokožku dlouho provoněnou, pokožku hydratuje. Poslední dobou mě nebaví mazání po koupeli a tak sahám po něčem rychlém a tohle bylo to pravé.

Zjemňující sprchový gel

Sprchového gelu stačí maličko, jelikož vytváří hodně pěny. Mám problém po některých sprcháčích mám pocit pnutí, ale tenhle to nedělá. Pokožku nevysušuje, jemně umyje. Navíc opět zanechává pokožku provoněnou.

Konzistence

Co dále můžete sehnat 

Dále můžete sehnat i hruškový sirup s karamelem a skořicí, který mě moc láká. Jako poslední věc je bytový parfém, ten chci očichat v obchodě. Nemáte zkušenosti se sirupem či bytovým parfémem?

Zkoušeli jste kosmetiku Manufaktura  nebo Vás láká? Jestli máte své favoriti budu moc ráda, když se s nimi podělíte se mnou ♥

2 komentáře: