úterý 17. listopadu 2015

Včerejší den + návštěva v DM, NANU NANA


Zdravím všechny.

Včera jsem se dostala do Ústí a tak jsem si řekla, že bych mohla nafotit pár fotek. Společně s přítel jsme jeli na nového Bonda Spectre, který neměl chybu a co tu budu psát v kině je to velký rozdíl než doma a určitě lepší, takže doporučuji nového Bonda.

DM


V Dm jsem asi dlouho nebyl, našla jsem tam novou značku Tesori. Zaujala mě především pro svoje nádherné obaly, co se týká vůně, tak mi nic nevonělo přišlo mi to moc orientální. Taky si myslím, že kdyby jste z téhle kosmetiky udělali i dárkový balíček, tak neuděláte chybu. Navíc je levná!



Další novinka je pro mě kosmetika EZO, která má také krásné obaly, co myslíte. Taky levné i jako dárek k Vánocům. Časem chci vyzkoušet jejich sůl do koupele. Kosmetika krásně voní, určitě očichejte.


I kosmetika Balea má krásné dárkové balíčky a levné. Taky jich tam bylo už málo, myslím, že se jim letos balíčky povedly.

EOS balzámy

Nevím proč, ale tyhle balzámy mě nějak nelákají. Navíc jsem k nim čichala a to byl neskutečný smrad :-D A cena mi přijde trošku přemrštěná, takže děkuji nechci. Myslím, že existují lepší a levnější balzámy na rty, například můj oblíbený Labello.


Konečně jsem ji viděla naživo aneb micelární voda od Balea. Líbí se mi cena a velké balení, jenže se bojím, aby nebyla k ničemu. Pokud s ní máte zkušenost, tak mi ji napište do komentářů.


Docela mi zaujala nová vůně od Playboy „Play It Wild“ je to taková sladká vůně, které mám moc ráda a klidně si ji v budoucnu koupím, navíc není drahá. Mám od nich asi dvě vůně a celkem dlouho vydrží. 


Limitka od Essence Urbaniced. Chtěla jsem vyzkoušet jejich vůně, ale byli vykoupené - nečekaně, vždy, když něco chci tak to nemají :-D Jinak mě nic nezaujalo.



 Dárkové balíčky.

NANU NANA



Tenhle obchod miluji a přesně vím, kam mám nakupovat na Vánoce i dekoraci!! Boží obchod klidně bych brala i poukázku na nákup třeba za 5000,- Kč :-D Ty jejich dekorace to je inspirace.

 KFC


Po nakupování nám vyhládlo a tak nemělo chybět KFC. Já jím jen tyhle řízečky, nesnáším obírat stehna!

YVES ROCHER

Poslední dobou mě trápí suché rty, ale opravdu SUCHÉ a já si nevzala sebou balzám, takže jsem musela :-D si nějaký koupit a zaujal mě tenhle s kokosem za 50,- Kč.



Po náročném nakupování nesměla chybět 4 minutová masáž :-D Já tyhle křesla miluji.

To je pro dnešek všechno, snad si užíváte volna jako já ♥ Mějte se krásně a napište mi, jestli mám takových článků dělat více.

Mějte se krásně ♥♥

14 komentářů:

  1. EOS balzámy mě taky nijak nelákají a přesně jak píšeš, ta cena je hrozná.Nanu Nana ještě,že u nás neni.Moje peněženka by plakala.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem sama koho nelákají EOS. V Nanu Nana nechám před Vánocemi snad celou výplatu :-D

      Vymazat
  2. :) na micelárku jsem natočila recenzi, kterou chci co nevidět zveřejnit, za mě super, ale vím, že spousta holek říká, že nic moc :( nebo že je štípe v očích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No možná ji časem vyzkouším jenže teď mám docela dost citlivou pleť, takže někdy časem ji vyzkouším :-)

      Vymazat
  3. já si na micelárku od Balei stěžovat nemůžu :-) psala jsem na ni recenzi na blogu http://youngmamastyle.blogspot.cz/2015/11/balea-micelarni-voda.html#more

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za fotky z výletu. Mně eos taky nezaujal, zkusila jsem, ale nevím, co na něm ostatní vidí, jsou lepší a levnější balzámky. Micelárka Balea je prý dobrá, ale sama jsem ji nezkusila. Také se do Ústí chystám, ale dnes už zas nevím, jestli mi to vyjde. Na ty křesla tam nemám odvahu :)))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem toho názoru, ještě jsem ho tedy nezkusila, ale neláká mě a ani mi nevoní :-( Jen jdi na masáž jsou moc příjemné :-)

      Vymazat
  5. Já se tomu dlouho bránila, ale miluju Eos. :) Sice je drahý, ale to je i tím množstvím, není ho tam zrovna málo. Promastí rty podobně jako jelení lůj, ale na rozdíl od smradlavého loje krásně voní a dokonce i chutná. :) Ted' mám dotaz trochu mimo, ale psala jsi někam o tom, jak se ti zhoršila plet' po vysazení antikoncepce? Vím, že jsi o tom psala r. 2014, ale zajímalo by mě, jestli o tom psala ještě někdy po tom, třeba rok po vysazení, případně jak jsi řešila tu zhoršenou plet'. Taky totiž dost uvažuju nad vysazením HA...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kočko, teď je moje pleť v pohodě sem tam mám hlavně před menstruací pupínek, ale to je normální. Akorát se teď lečím z ekzému :-)

      Vymazat
    2. Díky a můžu se zeptat, jak jsi to akné léčila? Nebo se to nějak srovnalo samo? :)

      Vymazat
    3. Asi napíšu článek i jak se starám o ekzém, který teď mám :-) Ono se to srovná časem samo, bohužel u každého jinak u mě to trvalo docela dlouho, ale chce to počkat a časem se pleť zlepší :-)

      Vymazat
  6. Micelárku z DM se chystám vyzkoušet, ta má z Rossmannu mi už došla.. Chci vyzkoušet i něco nového, i když vím, že se stejně po spotřebě opět vrátím k micelárce od Rival de Loop z Rossmannu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě přijde docela smutné, že jak píšeš o tom obchodě s dekoracemi, tak spousta studentů je v dnešní době jen ráda, že si koupí ten samotný byt a dekorace jsou to poslední, co mají v plánu řešit. Přitom i takovýmalý byt dokážou dekorace vylepšit a zútulnit! Jen jich tedy nesmí být moc a musí k sobě nějak sedět, protože směs všeho možného dohromady podle mého názoru nevypadá zrovna nejlépe, ale i výjimky určitě být mohou :)

    OdpovědětVymazat