pondělí 25. ledna 2016

Recenze výrobků z Muashop.cz = Makeup Revolution, W7


Krásné pondělí.

Už delší dobu testuji produkty, které jsem dostala z e-shopu Muashop.cz. Kde mají aktuálně slevy, ale pozor je to nakažlivé.
 Musím se k něčemu přiznat, vůbec mě kosmetika Makeup Revolution nebrala. Neměla jsem žádnou potřebu ji zkoušet, nechávala mě chladnou po těch všech recenzích na blozích = snad to skloňuji dobře :-D
 Potřebovala jsem bázi pod oční stíny na střídání s mojí Artdeco, na kterou jsem psala recenzi ZDE.  Báze mi přijde jako by se vysušovala a už není tak krémová a to ji nemám dlouho, jelikož je nově koupená a ještě jednu mám v zásobě.
 Pojďme na recenzi!

Makeup Revolution báze pod oční stíny 
Na bázi jsem se těšila až ji vyzkouším, jestli je tak úžasná, jak píšou bloggerky. Začneme pěkně od začátku. Můžete vybírat ze tří variant bází = originál, matná a rozjasňující. Její obal je plastový a vypadá jako lesk s pěnovým aplikátorem. Vůně báze není nijak typická ani vtíravá. Báze je krémová a lehce se roztírá a hned na víčku oschne a navíc má tělovou barvu, takže pro mě super, jelikož vlastním žilky na víčku a to je otrava! Skvěle sjednotí barvu víčka. Stíny zvýrazní jsou živější s bází vydrží celý den, opravdu je dobré nechat bázi úplně zaschnou na víčku a pak aplikovat stíny. Jsem s ní spokojená ♥ K sehnání ZDE. 




 Makeup Revolution tvářenka 
Ačkoliv jsem si teď poslední dobou oblíbila používat bronzery, tahle tvářenka mě baví. Když nepoužiji bronzer, šáhám po tvářence. Balení je plastové, takové obyčejné snad se mi nerozbije i když vypadá bytelně. Možná bych uvítala lepší balení se zrcátkem, co Vy? Je opravdu dobře pigmentovaná. Já ji nanáším štětcem a opravdu opatrně, dá se to s ní přehnat. Takže začátečníci musejí mít lehkou ruku. Odstín je studená řůžová, která mi sedí dokonale. Miluji studené podtóny. Tvářenka mi nevydrží celý den, tak maximálně 4 hodin. Mám z ní smíšený pocit, jestli ji doporučit. Je sice hodně pigmentovaná, ale na druhou stranu ta výdrž nic moc. Já bych si ji nepořídila znovu. Je na Vás, jestli ji vyzkoušíte. Pokud s ní máte zkušenosti, napište mi je do komentářů. K sehnání ZDE. 




W7 paletka očních stínů (Dupe of Naked 3)
Na záčátku napíšu, že nemám žádné zkušenosti s paletkami od Urban Decay. Jinak s kosmetikou od W7 mám již jednu zkušenost ZDE. 

Posledním výrobkem je paletka očních stínů aneb to nejlepší nakonec! Paletka je z plechu a obsahuje v sobě zrcátko a štěteček, který je k ničemu. Navíc na zrcátku máte i ochranou folii a co se nestalo - jsem si říkala, že je nějaký šmouhatý a nedá se u něj líčit a najednou mě napadlo, že by to mohla být folie a taky, že byla :-D to jsem zjistila již nedávno = inteligence se projevuje, žéééé? :-D 
Samotné balení paletky se mi líbí a plech vypadá lépe než kdejaké paletky v plastu. Černé balení prostě nikdy nezklame. Zadní strana paletky obsahuje popis stínů + složení a to velmi oceňuji. Jak uvidíte na fotce obsahuje 12 očních stínů. Každý stín obsahuje shimmer. Jejich konzistence je máslovitá, skvěle pigmentované. Můžete s ní vytvořit denní a večerní líčení. Pro dlouhotrvající efekt doporučuji používat bázi pod oční stíny. Pokud použiji bázi pod oční stíny, tak mi stíny vydrží celý den. Při aplikaci trošku padají pod oko, ale to mě nevadí, já si makeup dodělávám po nalíčení oči. Za cenu 200,- Kč doporučuji vyzkoušet. Já jsem s paletkou spokojená. K sehnání ZDE dokonce za 189,- Kč.









Co říkáte na dnešní recenzi? Kromě tvářenky bych si koupila paletku i bázi pod oční stíny, tyto výrobky nemají žádnou chybu až na to, že paletka trošku práší pod oko. A kdybych si měla vybrat jen jeden výrobek, do kterého bych měla jít, byla by to paletka ♥ 

Krásný den přeje Kyrkys ♥

14 komentářů:

  1. Skvělý článek, báze mě hrozně zaujala :) myslíš, že se dá sehnat i v Rossmannu? jinak paletka krásná, ale já si zatím brousím zuby na nějakou matnou nahou... hned kouknu na ten obchod a jestli si něco koupím, tak tě zabiju! :D ty mě vždycky nakazíš nákupovou náladou :D :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky kočko, děkuji za pochvalu ♥ U nás v Rossmannu ho nemají, nevím, jak je to jinde :-) Tak zase nakoupíš, co nutně potřebuješ :-D :-D :-D

      Vymazat
  2. Charmedka: Ahojky, to jsem ráda. Paletka je fakt božská :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu paletku pozeram uz dlhsie stale si vravim ze ju nepotrebujem :-), myslela si ze Dupe paletky UD Smoky Palete nie ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli hledáš paletku za skvělou cenu, takhle je skvělá volba ♥

      Vymazat
  4. Tvářenka by pro můj odstín pleti naprosto nevyhovovala, ale vypadá zajímavě.. Ta báze mě moc zaujala! :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypadá moc pěkně, tyhle barvy mám ráda. Od MUA mám pouze ultra konturovací paletku a jsem s ní moc spokojená. Od w7 mám mono oční stíny a taky dobrý.

    OdpovědětVymazat
  6. Túto značku som ešte neskúšala, ale niektoré produkty vyzerajú zaujímavo :) Možno raz vyskúšam :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na tu paletku jsi mě úplně navodila, vypadá perfektně! :) Určitě budu muset vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat