úterý 19. července 2016

Nákup z Aliexpressu 1


Krásný večer.

Přináším další článek a tentokrát video + foto produktů, které jsem si pořídila z Aliexpressu. Oceňuji poštovné zdarma a navíc vždy mi přišlo všechno, co jsem si pořídila. Akorát nejsem spokojená s jednou bižuterii je na ni lepidlo a barva se olupuje. Jinak se vším jsem moc spokojená. Ze stránky mám zkušenosti se značkou Jessup, konkrétně s jejich štětci a super!

Stránky Aliexpressu najdete ZDE.  

Co jsem si všechno pořídila?

Natočila jsem nakupovací video + jsem chtěla napsat i článek o mém nákupu. Všechny odkazy na výrobky najdete pod videem ZDE. 


Jako první tu máme tenhle jednoduchý "stříbrný" řetízek. Líbí se mi, že je jednoduchý, akorát na obrázku byli i náušnice a já myslela, že přijdou taky. Na bižuterii super a jsem spokojená. 



Další kousek je již zmíněná bižuterie s lepidlem, které není vidět na fotce, nýbrž jen z druhé strany bižuterie. Uvidím, jestli to půjde dolů. Vzhledem k ceně mi to nevadí. Jinak tvar slzy se mi moc líbí. Celkově jsem ujetá na bižuterii. Taky jsem ji plno vyhodila, tak potřebuji doplnit zásoby :D


Velkou radost mi udělal tenhle set bižuterie. Líbí se mi kombinace zlaté a perliček ♥ Tenhle doporučuji všem ♥



Nemohla jsem odolat ani paletka očních stínů, která vlastní matné spíše zemité odstíny. Zatím jsem s paletkou spokojená ♥


Předposlední věcí, kterou jsem si oblíbila jsou štětce a houbička na mytí štětců, která díky vroubkům pomáhá k intenzivnějšímu mytí. Štětec na makeup jsem zkoušela a je jemný i ten určený na makeup. 

Pilaten

O téhle masce asi nečtete poprvé a kdo ano = je určená na čištění černých teček a opravdu je účinná. Určitě čekejte videorecenzi ♥

Cestovní taštička


 Poslední věcí je cestovní taštička, kterou jsem již využila na cesty a je skvělá. Vejde se mi tam skoro všechno. Zip zatím drží, čekala jsem, že se rozjede.

Nakonec jsem mile překvapená až na jednu bižuterii. Určitě mrkněte na štětce napřiklad od Jessup nebo bižuterii ♥ Objednáváte z Číny? Jste spokojeni?

Krásný večer 

5 komentářů: