středa 16. listopadu 2016

Aliexpress paletka očních stínů a houbička na mytí štětců Brushegg


Krásný den.

Již delší dobou jsem slibovala recenzi na paletku očních stínů z Aliexpressu. Jsem člověk, který píše recenzi až pořádně výrobek vyzkouší i kdyby to mělo trvat půl roku. Paletku jsem poctivě zkoušela i houbičku na mytí štětců. 


Brushegg


Vcelku je to silikonový čistič, který je vhodný na mytí kosmetických štětců. Vždycky jsem byla zvyklá mýt štětce v dlani, ale stejně jsem neměla pocit, že štětce jsou 100% čisté. Jako bych se nedostala doprostřed toho štětců, snad mě dobře pochopíte. Když jsem ho našla na Aliexpressu za pár kaček, tak jsem neváhala a rovnou objednala i pro moje kamarádky. Na první pohled (pokud máte rádi růžovou jako já) mě zaujala krásná barvička, mají na výběr z několika. Uvnitř je otvor, kam v klidu strčíte dva prsty (tohle zní dost divně :D) 
Pak už stačí vzít štětce a nějaký čistič. Já ráda používám dětské šampony nebo pro dospělé. Malé výstupky slouží k napěnění přípravku a čištění malých štětců. Ta větší plocha je určená k mytí velkých štětců. Už si nedokážu čistit štětce jen v dlani, když mohu používat tuhle věcičku s kterou se dostanu i doprostřed toho štětce, takže jsou čistější. 
S klidným srdcem doporučuji ♥ 

Paletka očních stínů

Ehm, kdyby paletka nebyla zapatlaná, napsala bych, že je v krásném matném obalu. Bohužel mám paletku hozenou v mém kosmetickém kufříku a tak už nejde vyleštit. Což je takové mínus hned na začátku je to také levný plast, u kterého se bojím, že se rozbije až mi jednou spadne Což mi nebude líto stála pár kaček. Nepamatuji si přesnou částku. Lehce se otevírá. 


Když jsem paletku poprvé otevřela, přivoněla jsem si :D Nevím, co mě to napadlo, ale přijde mi, že voní trochu jako tempery. Navíc některé stíny se opakují, proto jsem vyfotila jen ty, které tam nejsou dvakrát. Sice máte 15 očních stínů, ale některé se opakuji, takže stejně máte paletku 8 očních stínů, což je zklamaní druhé...


Oční stíny (jen některé) mají maličko třpytek, snažila jsem se vyfotit detail. Já jim dám matné! :D Na mě si nepřijdou. 


Paletka i přesto, jaké má mínusy je skvěle pigmentovaná a krásně se s ní pracuje. Navíc stíny vydrží s bází celý den. A navíc vůbec nepráší pod oko. Stíny jsou na denní i večerní líčení. Vzhledem k tomu, že paletka stála pár korun, tak jsem nečekala zázrak. Bohužel se stíny opakují, takže žádná sláva, což není ani balení. Takový průměr. 

Objednáváte z Aliexpressu? Je něco, co Vás zklamalo nebo naopak překvapilo? Já jsem si Ali kupovala i svetr a skvělé ♥ 


7 komentářů:

  1. Brushegg mám i já z Ali objednaný a ještě mi nepřišel. Paletka by mě teda asi taky zklamala a od používání by mě odradila vůně temper. Já z Ali objednávám docela často a zatím jsem byla ze všeho nadšená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně, aby dorazil...Mě zatím "zklamala" paletka :-) Jinak všechno spokojenost.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem z Aliexpressu objednávala poprvé a čekám až zboží dorazí. Objednala jsem si také silikonovou pomůcku na čištění štětců, ale takovou větší s přísavkou, která se nalepí na umyvadlo. Pak jsem zariskovala a i když se celkem bojím objednávat kosmetiku z Číny nemohla jsem neobjednat Jelly Flower rtěnku, banánový pudr, který je teď dost velký hit a jelikož mě ve 26 letech stále trápí akné riskla jsem i krém se šnečím slizem a černé mýdlo. A taky jsem zkusila i nějakou tu bižuterii. Tak uvidím až mi produkty přijdou a pak bych na blog http://lavendergirl90.blogspot.cz/ napsala také recenze.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám podobnú paletku, ibaže s inými odtieňmi tieňov a musím povedať že ju milujem. Matné tiene s teplými aj studenými podtónmi využívam skoro pri každom líčení, takže u mňa je nesmierne využiteľná :)
    KIKA KONKA

    OdpovědětVymazat