neděle 13. listopadu 2016

Drogerie Teta - Akce, novinky + co jsem si koupila


Krásnou neděli.

Včera jsem navštívila drogerii Teta v Litoměřicích v ulici Marie Majerové. Potřebovala jsem pár věcí, jelikož jsem tam měla cestu, nakoupila jsem i pár věcí. Co jsem si pořídila uvidíte až na konci článku. Teď bych Vás ráda seznámila s akcí nebo novinkami, samozřejmě nemám všechny akce vyfocené. Kafíčko jsem si teď k nákupu nedala, ale příště dám ♥ Když si dám totiž kafe, mohla bych tu strávit víc času, jak v práci :D Máte to někdo stejně? 
Jinak v drogeriích Teta mají akci 50% na Niveu, Palmolive, Golagate, ale musíte mít aktivované prémiové kupóny na své kartě.


Zaujala mě akce na pečující kosmetiku Garnier. Osobně mám ráda zelenou i růžovou řadu na pleť. Bohužel micelární voda mě nezaujala i když si najde příznivce, mě naopak zklamala, neumí odlíčit  pořádně oči, což mi vadí. Teď jsem si pořídila Biodermu micelární vodu a jsem spokojená. 
Kosmetika Freeman je v akci za 129,- Kč. Nejdřív jsem si chtěla pořídit asi dva kousky, ale nakonec jsem odolala. Ráda od Freemana používám meruňkový peeling na pleť. 


Nová řada laků od Sally Hansen je v akci za 150,- Kč. 
Navíc jako novinku v Tetě najdete štětce od Ecotools, jsou kvalitní štětce šetrné k životnímu prostřední vyrobené z bambusu a recyklovaných materiálů s úžasně jemnými štětinami.
V akci najdete moji oblíbenou kosmetiku značky Naturalium. Nejvíc miluji vůni kokosu. 


Co se vlasů týče mají v akci vlasově korektory, které kryjí šediny a odrosty. Před použitím protřepejte. Držte produkt přímo. Aplikujte na suché, učesané vlasy. Aplikujte na odrosty ze vzdálenosti cca 10 cm od vlasů, stačí v malém množství. Novinka se mi celkem líbí, ale žádný zázrak to není. 
Nejvíc mě zaujala vlasová kosmetika Kallos. Mám borůvkový šampon a omega masku a jsem neskutečně spokojená. Dále mě zaujala arganová péče. 


Nemohla jsem zapomenout ani na maminky a děti. V akci je teď Sunar a kosmetika Nivea. Mám ráda z dětské kosmetiky olejíček Aviril je opravdu skvělý na mazání celého těla a to hlavně po oholení, nevytváří se mi vyrážka. Kdo by také neměl ráda přesnídávky, žé? :D 


Loreal Nutri-Gold vás v akci vyjde na 250,- Kč. Najdete na dekorativní kosmetiku Loreal akci. 
Dále jsem narazila na makeupy Regina, které jsou velmi chválené a navíc nejsou vůbec drahé. 


Dekorativní kosmetika Freedom má v drogerii Teta celý stojan. Jo konečně, jelikož miluji jejich paletky očních stínů. S bází mi stíny vydrží celý den a jsou skvěle pigmentované, navíc vůbec nepráší.


Oblíbila jsem si makeup a korektor od Astor, který používám denně je opravdu kvalitní. Nevytváří se mi pupínky, na tvářích vydrží celý den. Doporučuji hlavně pro suchou pleť. 


Na celý sortiment dekorativky Gabriella Salvete je 30% sleva. Zaujala mě tvářenka i bronzující pudr. Dále najdeme akci na vybrané řasenky. 


Lovela i Cocolino najdeme v akci. Zaujala mě Lovela je šetrná k pokožce, jelikož trpím na ekzémy, chtěla jsem něco šetrného. Mám moc ráda aviváže od Cocolina, hlavně tu bílou Sensitive je to taková čistá vůně. 


K sehnání jsou už dárkové kazety a mě nejvíce zaujala mýdla. 


Na fotce jsem nenalíčená, jelikož jsem nemocná a chci ať si pleť odpočine. Poslední dobou platí pravidlo → méně je více. Pořídila jsem si bambucké máslo, které moje pleť naprosto miluje. V péči o rty mám ráda nejvíc měsíčkový balzám na rty. A nakonec jsem si pořídila tuhle masku od Garnier. 

Nakupujete rádi v drogérii Teta nebo máte raději Dmko? Zaujala jsem Vás s něčím? Užívejte neděli ♥♥♥ 

6 komentářů:

  1. Ahoj Kyrkys, pěkný článek. :) taky bych mohla srávit hodiny v drogerii :D i s kafíčkem :) to mají moc dobrý a při nákupu můžeš přiložit prázdn kelímek po kafi a odečtou Ti to z nákupu :) je to milé a potěší to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek, a teď budu muset jít omrknout naši Tetu :-) protože stojan Freedom chci omrknout blíže, a už dříve mě značka Naturalis lákala.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám radši DM hlavně kvůli Balee, zbožňuju ty vůně <3

    OdpovědětVymazat