pondělí 21. listopadu 2016

Líčí mě neteř + Spotřebováno 3


Krásný den.

Dnes bych Vás ráda upozornila, že na mém youtube kanále najdete další dvě videa. Přijde mi škoda nesdílet videa i na blog. Konečně jsem se dostala k internetu a tak ještě dnes čekejte na youtube DIY video na tělové máslo z kokosového oleje a kakaového másla. Sama ho ráda používám a nemůžu si stěžovat. Kam se na něj hrabe drahá kosmetika. 
Zpátky k videím ↓↓↓ 

Z jednoho mám velkou radost → Jedná se o video, kde mě líčí moje neteř. U kterého se i snad zasmějete. Její hlášky jsou opravdu k pobavení. Konečně někdo, kdo se nestydím se mnou natáčet video. 


Poslední video je klasicky kosmetické a jedná se o spotřebované produkty. Video, ve kterém jsou takové minirecenze produktu. 




To je pro dnešek všechno. Nezapomeňte na video, které bude za chvilku na youtube ♥ Já se chystám zadělávat na vanilkové rohlíčky ♥ 

2 komentáře:

  1. Skvelé videá. :) Skinn Blossom šampon ma dosť zaujal, ja som od tejto značky mala zatiaľ len produkty na pleť, čistiace mlieko a tonikum, čo som tiež dopoužívala a boli super, dufam že budem mať možnosť vyskúšať aj ďalšie produkty.

    OdpovědětVymazat