pondělí 14. listopadu 2016

Manufaktura limitovaná edice jablko


Krásný den. 

Jestli si chcete připomenout vůni Vánoc, doporučuji vyzkoušet limitovanou edici jablko od Manufaktury. Miluji se každý večer zahalit do smyslné vůně jablka. Řada obsahuje špetku skořice. Přírodní cenné jablečné výtažky v kosmetických produktech budou hýčkat Vaši pokožku - extrakt z jablečné dužiny bohatý na antioxidanty, minerály a vitamíny napomáhá hydrataci, zvláčnění a ochraně pokožky. Cenný olej lisovaný z jablečných jadérek podporuje regeneraci a výživu pokožky. Tradičním doplňkem limitované edice je poctivý jablečný sirup, ze kterého vykouzlíte skvělé horké nápoje pro chvíle domácí pohody. Kosmetiku můžete zakoupit v kamenných prodejnách nebo přes internet ZDE. 



Sprchový gel

Na první pohled mě zaujal obal a následně i vůně, která je neodolatelná. Přemýšlím, že si koupím další balení už mi totiž došel. Sprchový gel skvěle pění stačí opravdu maličko. Vůbec nevysušuje, naopak pokožka je po něm jemné a provoněná. Opravdu cítím vůni i po koupeli. 


Můj velký oblíbenec na cestách je krém na ruce, který díky jeho vůni musím půjčit i kamarádkám, které jsou z vůně nadšené jako já. Snažím se krém na ruce používat po každém umytí rukou. Vzhledem k tomu, že se blíží zima, hodí se mít v zásobě krém, který obsahuje pečující oleje. Unikátní receptura obsahuje regenerační olej z jablečných jadérek a ovesný beta-glukan, hydratační makadamový a hroznový olej, zklidňující panthenol, zvláčňující rostlinný glycerin a bambucké máslo.  Navíc krém není vůbec mastný, skvěle se vstřebává a pečuje o ruce. Zanechává ruce provoněné a jemné na dotek. 

Poctivý jablečný sirup

Jablka jsou pro tělo velmi zdravé a prospěšné. Sirup měl u nás velký úspěch a taky proto hned došel a já se chystám na pořízení dalších. Nadchne Vás svojí jablečnou chutí, která opravdu chutná jako čerstvé jablka. Hodí jak na přípravu studených, tak horkých nápojů. Neobsahuje umělá barviva a sladidla a je vyráběn studenou cestou - tj. není pasterován, díky čemuž si dokáže zachovat veškeré hodnotné látky. Náš tip: Zažeňte zimu s horkým jablkem... Zalijte jablečný sirup horkou vodou, ideálně v poměru 1:8, a případně dochuťte dle vlastní chuti. Fantazii se meze nekladou - skvěle bude chutnat např. s citrónem či hřebíčkem. Milovníci horkých alkoholických nápojů zajisté ocení kombinaci s rumem či calvadosem. Velké nadšení ♥ 

Balzám na rty

Přírodní balzám na rty s regeneračním a hydratačním jablečným a avokádovým olejem, omlazujícím arganovým olejem, výživným bambuckým máslem, včelím voskem a vitamínem E je ideální péčí pro rty během chladných a sychravých měsíců, kdy je pleť a pokožka vysušená a přecitlivělá. Neobsahuje chemii jako barviva, ropné deriváty, silikony, konzervanty. Zanechává rty hydratované, provoněné, vyživené. 


Mám kosmetiku Manufaktura moc ráda. Zajímalo by mě, jestli máte zkušenosti s nějakou řadou. Já jsem vždy spokojená ♥ 

8 komentářů:

  1. Manufakturu miluju! Asi tam zavítám kvůli vánočnímu dárku pro mamku. :) Mám levandulovou řadu. Je taky skvělá! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč! Já chystám článek o obchůdku Manufaktura ♥

      Vymazat
  2. Taky jsem z této řady kupovala krém na ruce kamarádce k svátku :-)) a pochvalovala si ho :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Manufaktura je skvělá značka a tato limitka musí nádherně vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat