pondělí 26. prosince 2016

Biofficina Toscana - Luxusní peeling na rty


Krásný den.

Trápí i vás suché a popraskané rty? Důvodů je několik, já osobně nedám dopustit na preventivní peeling, které rty prokrví. Bohužel, když nejsou rty v dobrém stavu, nemůžeme použít lesk ani rtěnku. Našim rtům dává zabrat sluneční záření, ale i studené, větrné počasí a pobyt ve vytápěných místnostech. Tím, že si jejich jazykem zvlhčujeme situaci pouze zhoršujeme. Neustále olizování rtů v kombinaci s počasím způsobuje popraskání kůže, její pálení a často i bolesti.  Kosmetika Biofficina Toscana je přírodní a opravdu i díky složení. 
Dneska se s Vámi podělím o můj oblíbený peeling na rty. 







Upřímně Biofficina Toscana byl nejlepší peeling, který jsem zkoušela. I když se jedná o malý kelímek 15ml, mám ho opravdu dlouho. Koupila jsem ho na kosmetické veletrhu. Prvně se mi líbil obal a vůně sladkého karamelu. Jeho hlavní složkou je cukr, jedná se o přírodní ingredience. Navíc při aplikaci na rty je opravdu sladký. Určitě nejsem blázen, který by chutnal kosmetiku :D Ale opravdu to nejde necítit. Odstraňuje odumřelé buňky a zanechává rty jemné a obnovené. Při pravidelné používání nemám tolik suché rty. Vřele doporučuji vyzkoušet ♥ 

Ještě takový menší tip na závěr → Jestli nechcete utrácet za výrobek. Vřele doporučuji smíchat třtinový cukr + med a jemně masírujte rty. Dá se použít i na celé tělo. 

Znáte kosmetiku Toscana? Zaujal Vás výrobek? Jaký je Váš oblíbený peeling na rty? 

4 komentáře:

  1. Kosmetiku nepoznám, ale peeling se mi líbí. Balení je sice malé, ale na rty to stačí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně je sice malé, ale stačí opravdu maličko a vydrží dlouho

      Vymazat
  2. Peeling vyzerá naozaj super :)

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat