pondělí 5. prosince 2016

Saloos regenerační obličejový olej Rosalina


Krásný den.

Určitě mnoho z Vás slyšelo o přírodní kosmetice Saloos, která patří mezi moje oblíbené. Ráda používám přírodní kosmetiku, jelikož mi na pokožku vyhovuje. Je opravdu znát rozdíl mezi chemickou kosmetikou a přírodní. Málo chemické kosmetiky mi sedí, najde se pár kousků. Naopak přírodní kosmetika s ní nemám žádný problém. 

Obličejový olej používám již dlouhou dobu. Proč se jmenuje zrovna Rosalina? Rosalina je vzácný druh australského čajovníku s vůní růže a získaný esenciální olej má obdobné účinky jako jsou obecně známé o tea tree. Extra výživný přírodní bio olej dokonale pečuje o všechny typy pleti, zejména o mastnou a jinak problematickou. Zklidňuje, hydratuje, regeneruje pokožku a přispívá ke zdravému stavu pleti. Základem regeneračního obličejového oleje Rosalina jsou prvotřídní oleje lisované za studena (bio jojobový, bio brutnákový, bio šípkový), získané nejšetrnějším možným způsobem, při kterém jsou zachovány všechny účinné látky, vitamíny a biostimulátory. A taky esenciální olej Rosalina. 
Proto jsem byla moc ráda, že jsem olej mohla vyzkoušet, jak bude mé suché a trochu problematické pleti vyhovovat. 


Miluji skleněné obaly i přesto, že jsou nepraktické. V jednoduchosti je síla. 




Skvělé na oleji je, že obsahuje kapátko, nemáte při aplikaci olej všude. 

Olej jsem používala na den i noc a nebojte vůbec nejste mastná, pokud ho jako já budete používat na navlhčenou i mokrou pleť. Čím více vody, tím lépe i olej se pak rychleji vstřebá.  
Voda a olej vytvoří emulzi, nebudete vůbec mastná a olej se lépe vstřebává a nezanechává mastný film. Přijde mi, že tímto postupem je pleť i déle hydratovaná a plná energie. Nezapomeňte používat na krk i dekolt a masírovat. 

Opravdu vidím na své pleti změny k lepšímu. Nemám tolik pupínků. Předtím jsem měla pleť takovou "šedou" teď je taková plná hydratace jako by se napila vody. Pleť je hebká, hydratovaná. Nemám pocit, že by něco dělal s vrásky, což nedělá nic. 

Olej bych doporučila pro všechny typy pleti i ta nejcitlivější. Já taky nesnesu skoro nic. Na stránkách najdete přehled olejů i další produktů → ZDE  Olej stojí okolo 150,-Kč. I když mají malé množství, oleje stačí pár kapek. 

Budu ráda, když dáte vědět, jestli Vás olej zaujal. Máte oblíbený výrobek od Saloosu?

4 komentáře:

  1. Od Saloosu som mala len telovy peeling a ten by som si uz zase nekupovala :) Olej by som ale kludne skusila :)
    Pozyvam na luxusnu narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  2. fuha zaujímavy článok ešte som otomto nepočula ! :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat