neděle 5. února 2017

MANUFAKTURA - GOLD & SILVER ROZJASŇOVAČ


Krásný den.

Rozjasňovač je přípravek, kterému někteří, nevěnují takovou pozornost. Je to velká chyba! Díky němu, můžete svůj obličej rozzářit a dodat ji svěžest. Když použijete jen makeup, přijde mi, že je pleť taková šedá, nijaká. Zvýrazní na tváři místa, která si zaslouží pozornost. Když se to s ním nepřežene, výsledek je naprostá úžasný ♥ Mám ráda pudrové a nebo krémové. Spíše teď používám ráda krémové, díky mé suché pleti. 


Dnes bych vám ráda ukázala moje oblíbené rozjasňovače od Manufaktury. Vždycky, když si na ni vzpomenu, tak si vybavím, úžasné vůně a obaly a hlavně krásný obchůdek ♥ Kde pro vás budu točit vlog, tak se těšte. Kosmetika Manufaktura je charakteristická obsahem originálních ingrediencí – českého piva, vína, karlovarské vřídelní soli, léčivých bylin a ovoce typických pro naše zahrady, sady a louky. Postupem doby jsme celý kosmetický koncept sjednotili myšlenkou domácích lázní, vycházející ze světoznámé české lázeňské tradice. Více na stranách ZDE



Když mi přišlo překvapení domů, hned mě zaujal obal. Nejen tím, že je to krásný obal, ale také proto, že má na obale napsané složení, což u některých produktů není. Ocení to lidé s alergiemi na různé chemické látky apod. 


Rozjasňovač jsem aplikovala jen jednou a podívejte na tu pigmentaci. První je odstín Silver a pak Gold. 


Fotka, kde jsem přejížděla ruku vícekrát. 

Oba rozjasňovače obsahují rostlinné oleje a včelí vosk, který o pleť pečuje. Ideální je aplikovat na partie, které chcete zvýraznit. Já rozjasňovač dávám na vrchní část lícních kostí, pod obočí, vnitřní koutek oka, na horní rty a nakonec i na nos. Věřte, že pokud budete unavená jako já po ránu, tak tohle je přesně pro vás. 

Měla jsem možnost otestovat oba rozjasňovače a oba velmi ráda používám. Píšou, že odstín Gold je pro ženy tmavší pleti a Silver pro bledule. Já střídám oba. Dá se krásně rozetřít a nepřeženete to s ním. Vydrží opravdu celý den, nesetkala jsem se, že by flekatěl nebo z pleti zmizel, akorát k večeru ztrácí intenzitu. 

Za sebe mohu jenom doporučit! A cena také není velké 239,- Kč. 

Dejte mi vědět, jestli se vám odstíny líbí a který vás zaujal. Jestli máte zkušenosti a jak jste spokojené ♥ 

Krásný večer ♥ 

10 komentářů:

  1. Asi budu muset Manufakturu více prozkoumat. Nevěděla jsem, že mají i rozjasňovače, vypadají naprosto dokonale. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. rozjasňovače sú skvelé,presne na také rána ako píšeš :) dokáže to spolu aj s inými produktami spraviť divy :) tieto sú úžasne pigmentované,wau :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. tie vyzerajú úžasne, ja uplne milujem rozjasňovače ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Manufakturu mám velmi ráda. A rozjasňovače jsou povedené. Já bych od značky mile ráda uvítala i více produktů z dekorativní kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z Manufaktury jsem ještě snad nic nezkusila, i když vždycky, když jdu kolem, si říkám, že bych si něco koupila. No, asi to budu muset napravit. :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat