středa 4. září 2013

Balea - celá kosmetická sbírka

Ahoj krásky,
 
dneska Vám ukážu, jaké výrobky od značky Balea vlastním. Jde o primární značku Dmka. A s touto značkou mám velice dobré zkušenosti, najdou se zde dobré, ale i horší výrobky.
Jinak si myslím, že některé výrobky se hravě dají srovnat s dražší kosmetikou!
 
MOJE CELÁ SBÍRKA
 
 VLASY
 
  • Balea Professional balzám na vlasy s kofeinem - Z této řady jsem vlastnila i šampon a byl dobrý. Akorát po delší době se mi po Balea šamponech udělají lupy. Jinak, co se týká tohoto balzámu, zkoušela jsem ho dvakrát a přijde mi docela fajn. Krásně voní, vlasy jsou po něm hebké, lesklé, tak uvidím po delším používání.  
  • Balea kúra pro barvené a melírované vlasy - Tahle kúra na vlasy je pro mě hotový zázrak. Nádherně voní. Neobsahuje silikony. Má se nechat působit 2 minuty na ručníkem vysušené vlasy. Já ji nechám působit i déle a nanáším ji na mokré vlasy. Vlasy nejsou zatížené, takže doporučuji i na jemné vlasy a mastné. Po aplikaci této masky jsem si obnovila vlasy, které jsem si odbarvovala. Vlasy jsou po ní hebké, jemné, voní krásně, co víc si přát. Určitě ji vyzkoušejte.
 
VAZELÍNA
 
  • Balea vazelína - Vazelína se dá použít na všechno. Chrání pokožku před suchostí a zanecháva ji hebkou. Já ji používám na mazaní velmi suchých míst na těla a opravdu mi suché místa zmizela, ale chce to používat dlouho. Navíc je vynikající na zimu jako balzám na rty a dokonce moje kamarádka se s ní odličuje, ale to jsem nezkoušela.
 
 CELULITIDA
 
  • Balea tělový krém proti celulitidě - Žádné zázraky nejsou při používání tohoto krému, ale přijde mi pokožka naplá :D Nevím, jak to popsat, není prostě jak celulitidová :D Ale určitě mě to nezbaví celulitidy.
 DEO
 
  • Oba deospreje - Nezabrání pocení, ale já si je kupuji kvůli krásné vůni. Na pocení používám jiné produkty a tohle je jen jako bonus, abych krásně voněla. Oba voní moc krásně.
 
PEELING
 
  • Balea peeling - Tělový peeling je super věc. Nevím, proč si kupovat dražší, když tenhle udělá stejnou službu. Krásně voní a dobře pokožku zbaví odumřelých buněk. Pokožka je po něm krásně hebká jako dětská prdelka. Doporučuji.
NOŽKY 
 
  • Balea třpytivý krém na nohy - Doporučuji na léto, krásně nohy hydratuje a jsou po něm hebké. Navíc jako bonusovka se Vám budou třpytit. No prostě super.
 
 TĚLOVÉ MLÉKA

 
  • Balea tělová emulze s fíky a čkoládou - Opět mě zaujal obal. Nádherná vůně, měla jsem i sprchový gel a byl můj oblíbený!
    Konzistence emulze není hutná to můžete vidět na obrázku i když je určená na suchou pokožku, která je namáhaná zimou. Krásně se roztírá a rychle se do pokožky vsákne, kdo nemá rád mastné emulze, tuhle doporučuji. Krásně po něm pokožka zůstane hebká ale není dlouho hydratovaná, ale mě to nevadí, protože nemám suchou pokožku, jestli máte suchou pokožku, tak doporučuji tu první emulzi.
  • Balea tělové mléko s vůni čokolády - Mléko používám krátce, ale krásně voní, pokožku hydratuje. Dobře se roztírá, rychle se do pokožky vsákne. Super!


Vlastníte výrobek od značky Balea? Jaký je Vás oblíbenec?
Krásný den přeje Kyrkys :O)

14 komentářů:

  1. Mám toho trošku víc :D..Když se podíváš ke mě na blog kde píšu články NEW IN tak vždy když jedu do DM nezapomenu si koupit něco od Baley. Pěkný věci máš :) Zaujala mě vazelína a po té kůře už koukám také docela dlouho, tak jsi mě ujistila že si ji příště koupím :). Jinak odebírám i na youtube už asi 14 dní, jsi skvělá ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Romanko, já jsem toho měla také hodně, ale od té doby, co žiju na vesnici, tak nemám tolik možností se do Dmka dostat. Ale neboj :D Zítra musím do Dmka - KONEČNĚ :D

      Vymazat
  2. Ahojky, máš hezkou sbírku. Já už měla od Balei kde co, od pleťových krémů, balzámů na rty, odličovačů, šamponů, balzámů, sprcháčů atd. atd. Jsem s Baleou spokojená, nepamatuji se, že by bylo něco, co by mi od ní nesedlo. Jo a úplně nejlepší na léto pro mě byl samoopalovací krém Balea - Magic Summer, ten tmavší. Za pár kaček nádherná barvička! Baleu miluji! Jen vlastně teda tělová mléka moc nemusím, ale ty já nemám ráda celkově, od žádné značky, ne jen od Balei, nerada se po sprše patlám mléky. :-) Jo, konkrétně z mlék od Balei mě štípou oči a vůně nic moc. :-( Jinak super kosmetika za pár kaček! Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám taky celkem dost věcí od Balei. Miluji originální vůně jejich sprcháčů a tělových mlék. Sem tam si koupím něco na pleť. Co mi ale od nesedí jsou jejich věci na vlasy. Těm se nějak na chuť nepřišla = )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od nich používat šampony dlouho nemůžu. Dělají se mi po nich lupy :-/

      Vymazat
  4. Peeling mám také ráda. K výrobkům pečujícím o vlasy moc důvěru nemám, jednou jsem jeden šampon měla a nic moc nebyl, navíc se mi po něm objevily lupy.

    OdpovědětVymazat
  5. já baleu moc nemusím, když už něco od ní tak nic s vlasama... :) mám je hodně zničený proto musím bohužel kupovat kvalitu..

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy kromě šamponů a přípravků na pleť Baleu mohu.

      Vymazat
  6. Já zkoušela šampóny od Balea - ty mi moc nevyhovují. Dále sprchové gely - to mi vyhovuje jak který.. teď mám mandarinkový a ten je super. Miluju antibakteriální gel od Balea a malý pomerančový a malinový balzám v kovové mističce..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzámek v kokovém balení jsem ještě nezkoušela :-) Děkuji za tipy.

      Vymazat